מכירת נשיקות בקניון רוטשילד

מכירת נשיקות בקניון רוטשילד../images/Emo5.gif

מה זה הגועל הזה? מישהו ראה? נערים מתנשקים עם זקנות . יאק....ברחנו משם.

NoWords

New member
טוב שאת לא מגזימה!../images/Emo4.gif

אנשים יוצאים מהבית, עושים קצת שמח.. זה פורים!
אפשר לחשוב מה הם כבר עשו. לא נעים לך? לא נחמד לך? תמשיכי הלאה.
קודם כל, זה היה דוכן של נשיקות, בכל מובן המילה. ולא עוגיות נשיקה כמו שהרבה כנראה חשבו. זה אנשים שלא מעניין אותם הכסף שהם מקבלים מהקטע הזה, הם סתם עשו את זה בשביל הצחוק וההומור. בכל מקרה... אני אספר לך שרק אחת (שלא הייתה זקנה בכלל..) הסכימה לנשק מישהו.. וכל שאר הכסף היה סתם מאנשים נחמדים שזרקו כמה אגורות
כן, יש אנשים שמקבלים את זה בהומור ולא אנשים שלוקחים את זה קשה וכל הכבוד להם. כן ירבו. בסופו של דבר הם צברו איזה 20 ש"ח והביאו את זה לבחור המסכן ההוא שישב ליד הקניון, קטוע יד או משהו כזה. אז הכסף ממש לא היה פה המטרה. ורק בשביל ההבנה הכללית, אח שלי היה מבין החבר'ה האלה בגלל זה אני יודעת מה הלך שם. ואני גם באתי לשם לראות אותם..
כל הכבוד להם.

מה שראינו

אישה כבת חמישים עם שיער ג'ינג'י קצוץ מתנשקת צרפתית עם בן 16 בערך. מצטערת מגעיל- לא נשארתנו להמשיך לראות. מצטערת.

NoWords

New member
חחחח המציאות שונה!

בת חמישים- פלוס מינוס 40. צרפתית- נשיקה על השפתיים. 16- עוד מעט 22. ובאמת, כל הכוונה שלי בהודעה הייתה שלא צריך לקחת את זה כזה קשה. לא ציפיתי ממך להישאר לראות, להיפך. לא נחמד לך - סבבה. זה לא אמור לשעשע כל אחד ואחת.

GarbageAddicted

New member
עוד פעם פיספסתי אותם ../images/Emo3.gif

דווקא נשמע כמו מטרה טובה , אבל למה בקניון הזהב ? :-O

NoWords

New member
קניון רוטשילד, לא הזהב.../images/Emo13.gif

ומטרה טובה? הכל בשביל ההומור, זו מטרה מספיק חשובה.
הכסף בכלל לא היה העניין פה... הם אנשים בוגרים, עובדים וזה..

GarbageAddicted

New member
אה , חשבתי זה למטרה טובה

. קניון רוטשילד וקניון הזהב זה אותו שיט , רק שהזהב גדול יותר . אבל זה רעיון טוב , אפשר לפתוח כל דוכן כאילו
חחח

אני גם בעד! ../images/Emo45.gif

לא שהייתי משתתף בכזאת יוזמה; בוודאי שלא משלם למישהו עבור נשיקה... אבל אם הכסף הלך לתרומה ששימחה את קטוע הידיים שיושב בכניסה לקניון, מה טוב ומה נעים?!

למעלה