אז קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif
אומנם את ותיקה וסמוייה גלוייה אבל אני מברך אותך בברכת ברוכה הבאה למשפחתנו ב" גילגולך " הנוכחי כחדשה וגלוייה
אני עושה זאת בשמי ובשם כל חברי לפורום שכמו שציינת הם אנשים מיוחדים ונפלאים, מלאי פירגון ורצון לעזור ואני מאמין שבהמשך תוכלי להכיר ולגלות שהם באמת כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 ילדים, שיהיו בריאים ומאושרים, ב4 שנים זה בהחלט הספק מכובד מאוווווווווווד כך שברור לגמרי למה הפכת למריונטה במקום להיות המפעילה או בעלת התיאטרון
אבל ילדים זה שימחה וזה אושר למרות הקושי, העול והצורך לשים את החלומות בצד... כששמים משהו בצד זה לא אומר שויתרנו או זרקנו אותם לעד, הם מונחים שם ואנחנו תמיד יכולים בכל רגע להחליט להרים אותם תרתי משמע ולכן טוב שאת ממשיכה לחלום. גם אם כרגע אינך יכולה לפעול במלוא העוצמה אני מבטיח לך שברגע שתחליטי תוכלי לעשות זאת, בהתחלה במינון נמוך...פעם ב אחת ל...אבל גם זו יופי של התחלה שאין לי ספק שתרענן אותך מעיסוקך כאמא במשרה מלאה ,תעיר ותאיר אותך - דבר שיהיה חשוב גם לילדים ולבעל כי אם אמא מאושרת כל המשפחה מאושרת
( מקווה שתביני מי הוא מי בעץ המשפחתי שלך שציירתי ) אני מבין את הבילבול וזה הגיוני ובסדר לגמרי - אם תירצי אני והחבר'ה נשמח לעזור לך להתיר את הסבך, לגלות את השאלות\הסיבות\החששות שגורמים לזה ואם נוכל ניתן תשובות ומענה ככל שניתן, אומנם אף אחד מאיתנו לא הוסמך ל coaching ולמרות הקרחת אני לא אלון גל אבל מאמין שניסיוננו יוכל להועיל לך במעט. אז קודם כל כדאי שתשבי עם עצמך, תחשבי, תבחני ותגיעי להחלטות ראשוניות מה למשל: כתבת שהיתה לך תשוקה עזה לעשות תיאטרון בובות למבוגרים - האם את הולכת לכיוון הזה או שאת חושבת לעסוק בתיאטרון ילדים??? החלטה חשובה לא יודע אם יצא לך לקרוא את ההודעות: חגית-חגיתוש ו-אז מה עושים? שכתבתי לחגית מהמדבר ואם לא אז תוכלי למצוא אותן בעמוד הזה ולקרוא את הנקודות הנוספות שעלייך לתת עליהן תשובות כשאת יוצאת לדרך. כל עוד לא ברור לך לגמרי מה בדיוק את הולכת לעשות קצת חבל לזרוק כסף על פרגוד ובובות שאולי לא יתאימו בכלל למה שתעשי ויסלחו לי כותבות ההודעה שאני כמובן מאחל להן שיצליחו למכור במהרה וחופשת לידה מהנה וקלה! אם יהיו לך אח"כ שאלות, תהיות, תובנות- אנחנו פה
לגבי בנך הקטן...
אופס...ברכתי אותך בטעות על לידת בת
בהודעתך הראשונה כתבת: "בחופשת לידה שלי בת יותר משנה" ואני במקום להתייחס לחופשת הלידה
שהיא בת יותר משנה חשבתי שכתבת במחובר אבל התכוונת ל: בחופשת לידה , שלי בת יותר משנה...פדיחה אז אני מתקן:באיחור של שנה שבועיים ויום: ברכות חמות להולדת
בנך
גמר חתימה טובה גם לך ומחכים לשמוע ממך שבת שלום