מכירת ציוד ובובות תיאטרון

תאטרוטף

New member
מכירת ציוד ובובות תיאטרון

אנחנו שתי שחקניות המפעילות חוגי דרמה ותיאטרון בגני ילדים . יצאנו לחופשת לידה ארוכה והחלטנו למכור את הפרגוד שברשותינו פלוס מסכי תפאורה , בובות יד גדולות , בובות כפפה , בובות של חיות - חמור , קוף , ג'ירפה וכו ' בנוסף יש ברשותינו מסיכות , תלבושות מערכת הגברה -בידורית , מצנח גדול וצבעוני , ועוד אביזרים המשמשים לתיאטרון. נשמח לשמוע ממכם ולעזור . . .

ayaly2

New member
היי אשמח לקבל פרטים ../images/Emo13.gif

אני שולחת את הפרטים שלי במסר האישי

ayaly2

New member
היי מעוניינת בציוד../images/Emo13.gif

שלחתי לכן מסר באישי אשמח לקבל פרטים

ayaly2

New member
אני חולה../images/Emo10.gifהגרון,האף..../images/Emo10.gif

ובקשר ללא הבנתי זו הייתה טעות אז סלחו לי חה....

../images/Emo193.gif החלמה מהירה איילה ../images/Emo184.gif

אמרתי לך לפני כמה ימים שאת שוחקת ושוחטת את עצמך
אני מקווה שאת שוכבת, נרגעת ונחה, לוקחת תרופות ושיפתח והילדים מפנקים אותך, חסר להם שלא! תרגישי טוב

ayaly2

New member
תודה מותק אני משתדלת לנוח../images/Emo5.gif

ואכן כן בעלי המקסים עוזר לי וגם מבשל
והילדים אתה יודע עוזרים בדרך שלהם
תודה על התמיכה נשמה ושתהייה לך שבת שלום

amaya31

New member
אשמח לקנות פרגוד +תפאורה

בחופשת לידה שלי בת יותר משנה לא נשאר לי זמן להכין ...אשמח לקבל פרטים תודה

הי amaya ../images/Emo140.gif

ואנחנו נשמח להכיר אותך
חדשה אצלנו? ותיקה בשם חדש? סמוייה שהפכה לגלוייה? בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם הפרגוד והתפאורה ועם החזרה לפעילות באיחור של יותר משנה ברכות גם על לידת ביתך

amaya31

New member
דודי עונה לך ולכולם

אני חדשה ותיקה סמויה גלויה למדתי שנתיים אינטנסיביות ב2002-2004 עיצוב בניה הפעלה וגם אצל מריה פיסול בובות ספוג היו לי חלומות גדולים ותשוקה חזקה לעשות תיאטרון בובות למבוגרים, להתמקד בעולם אבסורדי של שני אדם ובובת בו זמנית ... כל התוכניות נכנסו למגירה והודחקו כי ב4 שנים נולדו שלושה ילדים(ללא תאומים) והפכתי למריונטה...הם בנתיים קטנים, צריכים מאוד את אמא ואני לא מסוגלת להקים את עצמי ולחזור לתוכניות...כי זה כרוך בהמון עבודה(אני משקיענית) ואין לי אמא או בעל שיכולים להחליף אותי(כלמור הם ישנם אבל לא יכולים לקחת על עצמם טיפול בילדים ולתת לי להיתפתח בתחום...) אז אני קוראת בשקיקה של פורומים תיאטרון בובות , אומנות שימושית עם ילדים ו...כן עדיין חולמת . עכשיו כאשר בני הקטן (תודה על הברכות) כבר בן שנה ושבועיים אני לא עובדת , נמצאת אתו בבית , ראיתי את המודעה אז חשבתי הנה ...אולי רכישת ציוד ובובות יש לי לא מעט אולי תתן לי דחיפה...אני מאוד מבולבלת בקשר לדרך-כיצד עושים זאת ...צריכה "coaching " בנושא אז האנשים המדהימים כאן נותנים לי השראה...תודה גמר חתימה טובה לכולם

אז קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

אומנם את ותיקה וסמוייה גלוייה אבל אני מברך אותך בברכת ברוכה הבאה למשפחתנו ב" גילגולך " הנוכחי כחדשה וגלוייה
אני עושה זאת בשמי ובשם כל חברי לפורום שכמו שציינת הם אנשים מיוחדים ונפלאים, מלאי פירגון ורצון לעזור ואני מאמין שבהמשך תוכלי להכיר ולגלות שהם באמת כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 ילדים, שיהיו בריאים ומאושרים, ב4 שנים זה בהחלט הספק מכובד מאוווווווווווד כך שברור לגמרי למה הפכת למריונטה במקום להיות המפעילה או בעלת התיאטרון
אבל ילדים זה שימחה וזה אושר למרות הקושי, העול והצורך לשים את החלומות בצד... כששמים משהו בצד זה לא אומר שויתרנו או זרקנו אותם לעד, הם מונחים שם ואנחנו תמיד יכולים בכל רגע להחליט להרים אותם תרתי משמע ולכן טוב שאת ממשיכה לחלום. גם אם כרגע אינך יכולה לפעול במלוא העוצמה אני מבטיח לך שברגע שתחליטי תוכלי לעשות זאת, בהתחלה במינון נמוך...פעם ב אחת ל...אבל גם זו יופי של התחלה שאין לי ספק שתרענן אותך מעיסוקך כאמא במשרה מלאה ,תעיר ותאיר אותך - דבר שיהיה חשוב גם לילדים ולבעל כי אם אמא מאושרת כל המשפחה מאושרת
( מקווה שתביני מי הוא מי בעץ המשפחתי שלך שציירתי ) אני מבין את הבילבול וזה הגיוני ובסדר לגמרי - אם תירצי אני והחבר'ה נשמח לעזור לך להתיר את הסבך, לגלות את השאלות\הסיבות\החששות שגורמים לזה ואם נוכל ניתן תשובות ומענה ככל שניתן, אומנם אף אחד מאיתנו לא הוסמך ל coaching ולמרות הקרחת אני לא אלון גל אבל מאמין שניסיוננו יוכל להועיל לך במעט. אז קודם כל כדאי שתשבי עם עצמך, תחשבי, תבחני ותגיעי להחלטות ראשוניות מה למשל: כתבת שהיתה לך תשוקה עזה לעשות תיאטרון בובות למבוגרים - האם את הולכת לכיוון הזה או שאת חושבת לעסוק בתיאטרון ילדים??? החלטה חשובה לא יודע אם יצא לך לקרוא את ההודעות: חגית-חגיתוש ו-אז מה עושים? שכתבתי לחגית מהמדבר ואם לא אז תוכלי למצוא אותן בעמוד הזה ולקרוא את הנקודות הנוספות שעלייך לתת עליהן תשובות כשאת יוצאת לדרך. כל עוד לא ברור לך לגמרי מה בדיוק את הולכת לעשות קצת חבל לזרוק כסף על פרגוד ובובות שאולי לא יתאימו בכלל למה שתעשי ויסלחו לי כותבות ההודעה שאני כמובן מאחל להן שיצליחו למכור במהרה וחופשת לידה מהנה וקלה! אם יהיו לך אח"כ שאלות, תהיות, תובנות- אנחנו פה
לגבי בנך הקטן...
אופס...ברכתי אותך בטעות על לידת בת
בהודעתך הראשונה כתבת: "בחופשת לידה שלי בת יותר משנה" ואני במקום להתייחס לחופשת הלידה שהיא בת יותר משנה חשבתי שכתבת במחובר אבל התכוונת ל: בחופשת לידה , שלי בת יותר משנה...פדיחה אז אני מתקן:באיחור של שנה שבועיים ויום: ברכות חמות להולדת בנך
גמר חתימה טובה גם לך ומחכים לשמוע ממך שבת שלום

amaya31

New member
ממש התרגשתי עד דמעות לקרוא את ה

לקרוא את התגובה שלך, תודה ושוב תודה על התמיכה מבטיחה לחשוב על הדברים...אולי באמת ללכת פשוט על פעם ב...ולא להיות כזאת טוטאלית... ואגב לרגע לא חשבתי על אלון גל בקטע של אימון אלא כן להיעזר באנשים שעושים הצגות, שיוצרים ... אז תודה , אופיע כאן מדי פעם (בנתיים אין לי הרבה זמן משחב) גמר חתימה טובה ושתהיהי שנה טובה מלאה בעשיה, יצירתיות ובובות...בובות

עכשיו את מרגשת אותי ../images/Emo7.gif

אבל אלו לא דמעות של עצב אלא כמובן של שמחה שהצלחתי לגעת בליבך ואולי לעזור קצת בסידור המחשבות. אין בעד מה - מכל ה
לגבי אלון גל...זה כמובן היה בצחוק, הוא פשוט בין האנשים שאומרים עלי הנה...הנה רמי קליינשטיין, הנה פבלו רוזנברג וכ'ו את יודעת איך זה, אם למישהו מפורסם יש תספורת מסויימת ( נניח פונינינט ) או במקרה הזה אין תספורת, אנשים ישר משייכים להם אותה וכל מי שעושה אותה מרצון או כמוני, מחוסר ברירה אז הם נקראים בשמם... בכל אופן אשמח להיות הדודי גל שלך
קחי את הזמן, נשמח כשתופיעי מדי פעם גמר חתימה וטובה ובהשאלה מהמרכז לת' בובות בחולון: שתהיה בובה של שנה לכולנו.

ayaly2

New member
היי אני אשמח לתגובה לגבי הציוד../images/Emo13.gif

שלחתי לכם מסר אך טרם קיבלתי תשובה . אשמח לקבל פרטים לקבל הציוד איילה

למעלה