מכירת רכב

liat1271

New member
מכירת רכב

אנחנו רוצים למכור את אחד הרכבים שלנו. אין לנו אין הטייטל ביד, הוא אלקטרוני. האם אני צריכה שיהיה לי אותו פיזית כדאי למכור את הרכב?

Boston Guy

New member
מה זה "טייטל אלקטרוני"?

אני לא מכיר דבר שנקרא "טייטל אלקטרוני" - לפחות לא בשלוש המדינות שבהן אני הייתי בעל כלי רכב בארה"ב.
כדי למכור רכב תמיד הייתי זקוק לתעודת הטייטל פיזית - על נייר.
כשהוא נקי משיעבודים וכיוצ"ב.
ואז חותמים על הנייר הזה מאחורה - שם יש תצהיר של העברת בעלות.

liat1271

New member
כשגמרנו לשלם את ההלואה של הרכב,

אמרו לנו(לא זוכרת מי אמר לנו) שהטייטל נמצא אלקטרוני ב-DMV. והם ממליצים להשאיר את זה אלקטרוני, כך שזה לא הולך לאיבוד/נגנב וכו'.
אם אני רוצה לקבל את זה ביד, צריך לשלם איזה סכום וזה ישלח בדואר.

Boston Guy

New member
ממליץ לך לפנות ל DMV ולהוציא לעצמך טופס טייטל נקי

אני אישית לא הייתי מרגיש רגוע בלי שתהיה לי הוכחה רשמית שה lien באמת בוטל והוסר מהטיול ושהאוטו באמת בבעלותי המלאה.
ובעיקר מכיוון שאת רוצה למכור את הרכב - זה יפשט מאוד את הפרוצדורה ויתן ביטחון לקונה שהרכב שאת מוכרת באמת שלך...

debby12

New member
מנהל
אני עם בוסטון - לשלם כמה זוזים ולהוציא תעודת בעלות

מה DMV. בימינו - אני מניחה שאפשר לעשות את זה באינטרנט מבלי לכתת רגליים לשם [לפני שנה וחצי איבדתי את רשיון הנהיגה שלי. וארגנתי לעצמי משלוח של אחד חלופי דרך האינטרנט. פלאי הטכנולוגיה... כמובן שאיך שהגיע החלופי מצאתי את ה"אבוד" בתיק של הבריכה שבו לקחתי רק קצת מזומן ורשיון נהיגה
]

BGMichael

New member
כן

ראי למטה:

Electronic Liens
If your lienholder is in the DMV's electronic lien system, your lien-free title will be directly mailed to you once the DMV is notified that the loan has been satisfied.

California and Massachusetts – an electronic notification from the lender is sent to the state. Once received, the lien information is removed from the title record. A free-and-clear paper title is printed in the registered owner’s name and forwarded to the appropriate recipient/address. IMPORTANT NOTE*** If the title is being sent to the registered owner, California and Massachusetts will send the title to the address listed on the current vehicle registration. If you have moved within the state and did not update your address, your title will be sent to the most recent address the state has recorded for you.

למעלה