petpatrol2
New member
מכירת שוקולד?
אהלן!
נעים להכיר, אני תומי.
אבא שלי לימד אותי להכין פרלינים. הוא אף פעם לא למד בשום מקום, הוא די לימד את עצמו ואיכשהו יצאו לו השוקולדים הכי טעימים שאני מכיר.
אני פחות עושה טעמים עדינים ומתוחכמים, אני אישית הכי אוהב את השוקולדים שביס אחד מהם נותן לך פיצוץ של מתיקות ושוקלדיות. האהובים עלי זה פרליני שוקולד לבן במילוי פרלין-נוגט.
לאחרונה ניסיתי למכור אותם בכנס קומיקס(אני צייר קומיקס) לצד הציורים שלי וראיתי שיש ביקוש ושאנשים אוהבים אותם, אז חשבתי אולי לנסות למכור אותם במקום כלשהו שלא בהכרח קשור לקומיסים שלי. איזשהו יריד או לא יודע מה שפשר פשוט לשכור בו דוכן, לבוא עם צידנית מלאה שוקולדים, ולמכור למשך איזה יום.
אני לא מקצוען, יש הרבה דברים שאני לא יודע לעשות(כמו טימפרור, למשל, למרות שאיכשהו השוקולדים שלי מבריקים ומחזיקים מעמד יופי גם בלי זה, אל תשאלו אותי איך), או עבודה עם מילוי ליקר, אז כמובן שאני לא רוצה להתחיל במשהו גדול מדי. אבל אם מישהו יודע על משהו באיזור תל אביב שואכל למכור בו למשך איזה חצי יום\יום אני אשמח לנסות!
מצורפות כמה דוגמאות לשוקולדים שלי
אהלן!
נעים להכיר, אני תומי.
אבא שלי לימד אותי להכין פרלינים. הוא אף פעם לא למד בשום מקום, הוא די לימד את עצמו ואיכשהו יצאו לו השוקולדים הכי טעימים שאני מכיר.
אני פחות עושה טעמים עדינים ומתוחכמים, אני אישית הכי אוהב את השוקולדים שביס אחד מהם נותן לך פיצוץ של מתיקות ושוקלדיות. האהובים עלי זה פרליני שוקולד לבן במילוי פרלין-נוגט.
לאחרונה ניסיתי למכור אותם בכנס קומיקס(אני צייר קומיקס) לצד הציורים שלי וראיתי שיש ביקוש ושאנשים אוהבים אותם, אז חשבתי אולי לנסות למכור אותם במקום כלשהו שלא בהכרח קשור לקומיסים שלי. איזשהו יריד או לא יודע מה שפשר פשוט לשכור בו דוכן, לבוא עם צידנית מלאה שוקולדים, ולמכור למשך איזה יום.
אני לא מקצוען, יש הרבה דברים שאני לא יודע לעשות(כמו טימפרור, למשל, למרות שאיכשהו השוקולדים שלי מבריקים ומחזיקים מעמד יופי גם בלי זה, אל תשאלו אותי איך), או עבודה עם מילוי ליקר, אז כמובן שאני לא רוצה להתחיל במשהו גדול מדי. אבל אם מישהו יודע על משהו באיזור תל אביב שואכל למכור בו למשך איזה חצי יום\יום אני אשמח לנסות!
מצורפות כמה דוגמאות לשוקולדים שלי