מכיר אידיאלי

מכיר אידיאלי

שלום טוב יש לי 2 מקומום ליקנות מהם טרריום אמיתי של 70X40X50 עכשיו אחד אמר לי בין 300 ל350 שקל והשני עדיין לא נתן לי מכיר רציתי לדעת מה בערך המכיר האידיאלי לטרריום לזוחלים כזה....תודה

עוד שאלה של מכירים

מה המכיר האידיאלי לכרכן צהוב בייבי של כרכן צהוב של מטר של כרכן תירס בייבי וכרכן תירס של מטר ....תודה

o r i 6 6 6

New member
מזכיר לי

הוא ממש מזכיר את רע לבני בסגנון...אבל רע כבר לא חסום אז אין סיבה שהוא יכנס תחת שם בדוי. כרכן תירס בן כמה אתה?

כרכן צהוב

שאלות על מחירים ממש לא מתאימות לפורום, מיכוון שלכל בחנות בארץ יכול להיות מחיר שונה. המחיר לטרריום הראשון נישמע בסדר אם זה אקזוטיקה. בבקשה תפסיק לפתוח כל הזמן שירשורים חדשים ועוד על שאלות כאלה.

בסדר

סליחה אני חדש פה בפורם וגם כמגדל אז אני עדיין לא יודע הרבה ואני לא יודע איפה או את מי לשאולה....סליחה ותודה על ההיתחשבות

היי אני דניאל בכר

אני דניאל בכר ממכבים אני בן 15....אני רוצה כרכן צהוב יש לך תשובות למכירים אואיזה טלפאון שאני יוכל לדעת מכירים טובים???תודה

naja

New member
מה זה טרריום אמיתי?

אתה מתכוון לטרריום זכוכית עם דלתות(דגם אקזוטיקה)? אם זה מחיר בחנות זה סביר. עד כמה שידוע לי, אחד מחברי הפורום מעוניין למכור כאלה בחצי מחיר. תציץ בלוחות-מודעה של יאיר לוטן. בקשר למחירים של הנחשים עצמם. אצל מגדלים ניתן למצא צעירים ממחיר של 150 ומעלה ובוגרים ממחיר של 300 ומעלה בד"כ. בחנויות המחירים לצעירים הם 300 ומעלה ולבוגרים 600 ומעלה. אבל זו הערכה גסה ותמיד אפשר למצא מחירים גבוהים יותר או נמוכים יותר.

אמיתי אקזוטיקה כן...

תודה רבה הציעו לי כרכן צהוב ב180 בחנות אז זה מצויין נכון??

naja

New member
לא יודע. לא ראיתי את הנחש......

אם הנחש בריא, פעיל ואוכל, אז זה בהחלט מחיר טוב, במיוחד אם אתה קונה מחנות.

למעלה