מכיר של בוזוקי

ArgamanZa

New member
מכיר של בוזוקי

אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על בוזוקי ורציתי לדעת כמה עולה בוזוקי ברמה טובה, אני לא מתכוון איזה בוזו'י בהתאמה אישית אלא פשוט בוזוקי טוב שאפשר להשיג בארץ, (התלבטתי אם לכתוב את ההודעה פה או בפורום כלי נגינה אבל לדעתי לאנשים פה יש מושג יותר טוב)

bouzoukaki

New member
צודקת - עדיף לקנות ביוון ובכל זאת

אם אין לך אמצעים לארגן טיול ולקנות בוזוקי, עדיין תוכל לקנות בארץ משהו שיצא לך זול יותר. אני קניתי 2 בוזוקים ביוון וגם בגלמה. הבוזוקי הראשון היה פשוט (דאז $300 וכנראה היום 300 יורו). הבוזוקי השני כבר ברמה גבוהה יותר וגם הבגלמה. לכן אם תרצה כנראה תוכל למצוא בארץ ב $400 למתחילים - רק טיפ קטן. בהתחלה זה קשה. ובוזוקי למתחילים מקשה על הנגינה עוד יותר. אל תיתיאש. אם שרדת שנה, תקנה משהו מקצועי ואל תתקדם ל $500 וכו, לך על ה 1500-2000 דולר (ביוון).

12אניהיא

New member
זה העניין

שבארץ הוא לא ימצא כלום ב-400$ רק אם זה בוזוקי למתחילים וגמור אז אולי אולי...

F a d i

New member
תסתכל בלוחות הפורום יש כמה הצעות

למכירת בוזוקי

יש בונה בוזוקים מעולה שגר בהרצליה

והוא בונה למיטב הנגנים כמו אריס, אריק, סטאלוס יהודה פוליקר ועוד... הם כולם מנגנים בבוזוקים שלו... אז אם אתה מעוניין אני אתן לך את הטלפון שלו אני מנגן בבוזוקי ועשיתי אצלו הזמנה לא מזמן

12אניהיא

New member
לדעתי ובלי לזלזל באף אחד כאן...

וגם לא בשוקי הבונה מהרצליה.. במחירים שדורשים על בוזוקי בארץ שווה יותר לנסוע ליוון לנצל את העניין לטיול וכמובן לרכישת בוזוקי {אגב זה יצא לך בערך אותו מחיר כמו לקנות בארץ ובלי טיול} עכשיו מצד שני יש את אלה שמייבאים בוזוקים לארץ כדי למכור כאן ואז שוב לדעתי זה הכי הכי לא כדאי. יש ביוון בוזוקים לא ברמה הכי הכי טובה בסביבות בין 300 ל-1000 יורו.. הכל תלוי במה מתאים לך להשקיע וכמה תיקח את הנגינה ברצינות. אם עוד לא התחלת ללמוד הייתי ממליצה על משו זול.

sony121

New member
יאסו לאשת הבוזוקאי המקסים אליקו

ענתי היקרה =מאחלים לך לצידו= הרבה שנים טובות ומאושרות. ובקשר לצביקה 10001 אני מדברת איתו בטלפון,הוא גם מבין בבוזוקי. חדשות טובות בשורות טובות sony121

כנראה/

שלא הבנת אותי.. אני ממליץ לו על בוזוקי פשוט כי עכשיו אני מבין שהוא עוד לא התחיל לנגן אבל בוזוקי מקצועי כדאי לקנות בארץ, כל האמנים שהזכרתי לעיל, נטשו את הבוזוקים שקנו ביוון לטובת הבוזוקים של שוקי. ואם אתה מחפש משהו יותר טוב משוקי ביוון אז המחירים יקרים נורא.

למעלה