מכלול תגובות ודברים שיש לי להגיד...

GD4EVeR

New member
מכלול תגובות ודברים שיש לי להגיד...

היי. קראתי בערך את שבעת העמודים האחרונים של הפורום הזה והחלטתי לרכז את כל התגובות שלי לכל-מיני הודעות שראיתי בדרך, ועוד דברים נוספים שיש לי להגיד, בהודעה הזאת. אז ככה: 1. אני שאלה שנוטה לחזור על עצמה יותר מפעם אחת בפורום הזה היא "בני כמה אתם, מתי התחלתם לשמוע גרין-דיי, כמה זמן אתם כבר שומעים גרין-דיי, וכו´"... קוראים לי יובל. אני בן 21. השתחררתי מצה"ל ממש לא מזמן. את גרין דיי התחלתי לשמוע, אם אני זוכר נכון, בערך בגיל 16. אני זוכר שראיתי אז, פעם, את הקליפ של באסקט קייס באמטיוי ו"התאהבתי" בשיר ובסגנון המוסיקה בכלל, מאז התחלתי לשמוע גרין דיי. יש לי את 39/Smooth, את דוקי, את אינסומניאק, את נימרוד, את וורנינג ואת איטרנשיונל סופרהיטס. אני אוהב את כל הדיסקים שלהם. אחד מהשירים הכי האהובים עלי שלהם זה Hitchin´ A Ride, אבל זה רק בעיקר בשנה האחרונה, זה יכול אולי עוד להשתנות... אני מאוד אוהב גם את Westbound Sign ו Tight Wad Hill, וגם את J.A.R ובכלל את כל השירים שלהם (וואי, גם את Reject) למעט - אני חייב להודות - Sassafras Roots, שאני בד"כ מדלג עליו כשאני שומע את דוקי. עד היום, גרין-דיי היא הלהקה הלועזית האהובה עלי! (הלקה העברית, דרך-אגב, זאת: ´כוורת´...) 2. סגנונות-מוזיקה, ריבים על... הפורום מלא בוויכוחים אווילים ודבילים על הבדלים שונים והגדרות של סגנונות מוזיקה.. על-מנת ליישב כל ויכוח מסוג זה, לכו לאתר All Music Guide, לחצו על Styles ובצעו חיפוש על-שם סגנון המוסיקה הנדון... שם תוכלו ללמוד, למשל, שהגראנג´ התפתח מפאנק, וכו´...
חוץ-מזה, הויכוחים האלה לא ממש מעניינים ואני חושב שהם אולי גם די דוחים אנשים אחרים מהפורום הזה... 3. על Offspring ולהקות אחרות שהם לא גרין דיי (והוזכרו בפורום הזה בהקשר זה או אחר...) Offspring על אופספרינג אני לא יותר מדי משתגע, אבל יש שיר אחד שלהם שהוא ממש טוב: "The Kids Aren´t Allright". שיר מעולה שמסתבר שלא מעט ממאזיני הז´אנר שלא נמנים עם המעריצים של אופספרינג גם-כן אוהבים אותו (שאלתי כמה...). וגם את "She´s Got Issues" שלהם אני די אוהב. Nirvana ראיתי שחלק שמו את נירוונה ברשימת ה "לא מבין מה כולם מתלהבים מהם" שלהם... נירוונה היא בין הלהקות שהיו להן הכי הרבה השפעה על עולם הרוק ועל עולם המוזיקה בכלל. (קראו מה שכתוב כאן) Live הייתה תקופה שאהבתי אותם מאוד. יש לי דיסק אחד שלהם. Dolphin´s Cry הוא שיר מצוין. Presidents Of The USA להקה חביבה ביותר! אני אוהב את Cleaveland Rocks שלהם ואת Peaches. Silverchair תודה לזה שהמליץ עליהם פעם פה בפורום! לא זוכר מי זה היה, נראה לי שזה היה Pikitup. מאז שמעתי קצת שירים שלהם והם לא רעים בכלל (בייחוד השיר Tommorow, שהיה, כנראה, השיר הראשון שלהם שהתפרסם)... 4. דפנה... ילדה תמימה, שבסה"כ רצתה לתקשר עם עוד אנשים שאוהבים את הלהקה שהיא אוהבת, והפורום שלה הפך לכמעט "שדה-קרב", מלא בוויכוחים וכל מיני חרא... זהו.

איזו מגילה :)

אני חייבת להודות שברוב הדברים אתה צודק... אני לא ממש זוכרת אותך בתור חבר פורום גריין דיי אבל בהחלט הצלחת לנתח את המצב בפורום הזה .. ושוב לעניין הזיכרון הרע שלי אם אתה חדש...ברוך הבא !

HandsomeDevil

New member
pikitup?!

לט, אני המלצתי על silverchair!, פיקיטופ שומע בכלל פאנק, הוא לא ייגע ברוק האלטרנטיבי הזה. אני חושב שיקיר, כשהו אמר, "גראנג´ פאנק" התכוון לזה שהגראנג´ נולד מהפאנק, או לזה שיש סגנון שקוראים לו "גאראג´ פאנק" (גאראג´, כמו מוסך), ולא גראנג´ פאנק. נירוונה אכן תרמה המון לכל ההתפתחות של הרוק והולידה זן חדש של מוזיקה. אני לא מזלזל, אני פשוט לא אוהב. live באמת להקה טובה, לי יש את אותו הדיסק שיש לך "(אם אתה מתכוון לדיסק עם הדולפין הבוכה)
אופספרינג....הם.. אה, בסדר. אני לא משתגע אחריהם ובכלל אחרי פאנק. אבל אם כבר פאנק אז גרין דיי, קשמיר, אופספרינג ונופקס. אמממ.. זהו. יום טוב.

pikitup

New member
גראג´ פאנק?

לא שמעתי על זה בחיים.. אבל אם יש דבר כזה אז זה מצחיק.. סטריט פאנק, גראג´ פאנק.. בכל מקום שהולכים יש פאנק אחר.. רק שיעשו האוס-פאנק

Tre CooL

New member
פשששששששששש../images/Emo6.gif

סחטיין! סוף סוף מישהו שבאמת מבין מה שהולך בפורום הזה! רק חבל שזה רק בנאדם אחד...... תתחיל להשאיר הרבה הודעות כדי שיהיה קצת מעניין בפורום הזה......... אבל סבבה! ברוך הבא.....(לפי מה ששמתי לב אתה חדש....לא?) BILLIE JOE

אוי גאד את כל כך עלובה

"אלייז´ה ווד גיי" גם את אוהבת בנים, אם אני לא טועה?

אז ככה..

תגובות.. 1.אין לי כל כך מה להגיב.. 2. אתה צודק שהם דוחים אנשים מהפורום.. 3. אני גם לא אוהבת את אופספרינג.. באמת יש להם איזה 3 שירים חביבים אבל זהו.. נירוונה: זה נכון, כאילו אני מבינה אנשים שזה בכלל לא הסגנון שלהם אבל זה דפוק לא לאהוב משהו רק בגלל שהרבה אנשים כן אוהבים את זה.. לא מכירה את לייב.. Presidents.. הם אחלה להקה וpeaches זה באמת שיר מאוד נחמד.. רגע Cleaveland Rocks זה השיר שיש בדרו קרי? silverchair..מכירה שיר אחד שלהם... 4. אז עכשיו אני "ילדה תמימה" אנשים כל כך סתומים.. אז אני בת 13.. עוד חודשיים אני בת 14, אני לא ילדה כבר, אני עולה לט´, אם לא הבנתם, ותמימה, אני ממש לא... ממש ממש לא... אבל אולי לגבי הציפיות של הפורום הזה כן הייתי תמימה.. אבל זה באמת נהפך לשדה קרב במובן מסויים

GD4EVeR

New member
תגובה לשאלה אחת

Presidents.. הם אחלה להקה וpeaches זה באמת שיר מאוד נחמד.. רגע <Cleaveland Rocks זה השיר שיש בדרו קרי? < כן.

wolverine 

New member
שתי אפשרויות...

או שאתה ממש מופרע או שאתה מאוד מאוד משועמם, אם אתה קורא את כל 7 העומודים עמוסי ההודעות שבפורום.... חוץ מזה, כשאתה אומר שאתה לא משתגע על אוףספרינג, אבל אתה אומר שאתה אוהב את "THE KIDS ARNT ALLRIGHT" ו "SHE´S GOT ISSUES" זה מעלה בי גיחוח באמת הרבה אנשים שהם לא חובבי אוףספרינג אוהבים אותם... לא אנשים שאני מתלהב מהם... בכל מקרה, טוב שלא כתבת "WHY DONT YOU GET A JOB"... LOL

GD4EVeR

New member
תגובתי.

היי. 1. לא באמת קראתי הודעה אחרי הודעה בכל הפורום. דיפדפתי וקראתי את ההודעות העיקריות. 2. מגוחך. לא מגוחח. 3. בכל מקרה, טוב שלא כתבת "WHY DONT YOU GET A JOB"... LOL אה. מצחיק.

firerez

New member
טוב

אחרי שלא ביקרתי בפורום הזה די הרבה זמן אתה הראתי לי שכלום לא השתנה אבל חפיף ככה זה רוב הפורומים אז תודה שסיכמתי לי את כול 7 עמודים האחרונים בהודעה אחת יאאלה בייי

למעלה