מכללה להוראת טכנולוגיה-שאלה.

מכללה להוראת טכנולוגיה-שאלה.

אהלן חברה! קודם כל, אחלה פורום, שאבתי ממנו ידע רב :) שאלתי היא כזו-מישהו למד\ מכיר מישהו שלומד במכללה להוראת טכנולוגיה בת"א?? נרשמתי שם למסלול לאמנויות העיצוב, וגם התקבלתי..מחפשת כל מידע עדכני שתוכלו לספק לי בנושא..רמת הלימודים,המרצים,האנשים..חשוב לי לדעת שיוצאים משם עם תיק עבודות מכובד, וידע שלא נופל מבי"ס אחרים. וכיוון שעוד לא מצאתי תשובות-כאן אתם נכנסים לתמונה! :)מאוד מאוד אשמח לקבל תגובות...

זה מקום טוב,מה שתשקיעי

אלה הפירות שתיקצרי. את מקבלת גם תעודת הוראה שם,השתדלי להתמקצע שם בתחום מסויים ולא לצאת עם תואר כללי בעיצוב מאחר וזה בערך כמו תואר ראשון כללי שאי אפשר לעשות איתו הרבה...זה לא ממקד אותך בכלום ולא הופך אותך למומחית בשום דבר ואנחנו נמצאים בעידן ,בו מחפשים אנשים המתמחים בדברים ספציפיים. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

ironman

New member
אני מסיים שם שנה א' .... אחלה מקום

תיתכונני להמון המון שעות .... זה ממש לא קל אצלנו בניגוד למקומות אחרים . למרות שאנשים לא תופסים מהמכללה שלנו אני יכול להגיד לך שזה מקום שכן אפשר להתפתח בו . בסך הכל המרצים הטובים ( רון דלבה , מאשה יוזפופובסקי , ד"ר אריה רודר ,רחל דהן ) הם מרצים בחולון , שנקר , בצלאל .... אז זה ממש לא משנה . אני יכול להגיד לך משהו נוסף - בתערוכת בוגרים האחרונה של חולון ראיתי עבודות של סטודנטים עם רמת גימור שאצלנו הם היו עפים ממיזמן ..... ככה שאצלנו ממש לא פראיירים .... , אם את צריכה להיתייצעץ פני אלי במייל או מסנג'ר .... [email protected] , בהצלחה .

למעלה