מכללת אלבאום

מכללת אלבאום

מישהו יודע משהו על המקום? האם זה מוכר? רמת הלימודים ביחס למכללות אחרות בתחום? תודה מראש ... מיכל

לא ממליצה

מכירה בוגרים שלא עובדים בזה. מה מעניין אותך? מה למדת לתואר ראשון?

עוד משהו

הי, אין לי שום קשר למכללת אלבאום אך אני חושבת שכאשר מחוים דיעה על מקום, חשוב להציג תמונה רחבה, לספר בדיוק מה שמעתם, מכמה אנשים שמעתם ולא רק אמירה כללית. אילת לבנון

../images/Emo140.gifתודה אילת, את צודקת.

שמעתי מ3 אנשים שונים. התמונה כפי שאני רואה אותה: הלימודים הם לימודי מקצוע לבעלי תואר ראשון כדי שיוכלו לטפל. אנשים שלמדו , (ה3 ועוד חברים שלהם) לא ממש מוצאים ביקוש למה שלמדו כמקצוע. לעומתם, אנשים שבחרו למשל לעשות באותו פרק זמן "הסבת אקדמאים לחינוך מיוחד" - שניתן לעשות במכללות להוראה או שלמדו איבחון דידקטי (ששם כבר תלוי מה למדת לתואר ראשון) גם הם מטפלים בליקויים. במקצועות שהצגתי קל יותר למצוא עבודה, גם פרטנית וגם קבוצתית, גם כעצמאית וגם דרך משרד החינוך ועוד גורמים ממסדיים. בהצלחה.

מה לקחת בחשבון?

המקום מלמד שיטה שעובדת.מכירה ילדים שעבדו עם מטפלים שעוסקים בשיטה והתקדמו מאד! העניין הוא שמרבית הבוגרים עובדים כעצמאיים, עליהם לקדם את עצמם וזהו נתון שצריך לקחת בחשבון לפני שמחליטים ללכת על זה. בהצלחה! אילת לבנון

שולה82

New member
תעודות

התעודות שלהם לא מוכרות להמשך וזה ממש בעיה. במכללות לחינוך התעודה מוכרת וניתן להמשיך איתה לתואר שני. אני מכירה את המסלול לחינוך מיוחד בלוינסקי וגם שם הבוגרים יוצאים עם כלים טובים

למעלה