מכללת ורצברגר

מכללת ורצברגר

שאלתי את השאלה גם בפורום השכן אבל לא ממש קיבלתי תשובה: אני מעוניינת ללמוד במכללת ורצברגר בר"ג קורס של יצירתיות לגיל הרך. האם למישהו פה יש נסיון כלשהו עם הקורס הנ"ל או עם המכללה הזו???

סערות

New member
שמעתי דיווחים ממי שלמדה שם זה עתה

לימודים היא לא קיבלה רעיונות בוודאי ובוודאי שלא. בטח שלא כאלו המתאימים ליישום בגן למשל עיסת נייר עם אוריטה בלבד - חומר יקר ומאד לא ידידותי לגן. בקיצור, חבל על הכסף בכל פרמטר שהוא. ובנוסף סיפורים על ה"נחמדות" שלהם יש בכל פורום. תריצי חיפוש ותמצאי.

ורדה 1

New member
את מדברת רק על הקורס הזה? או שעל מסלול שלם לקבלת תעודת הוראת יצירה לגיל הרך בחינוך הבלתי פורמלי? תעודה כזו, אפשר לקבל רק מהם. אבל הם יקרנים מאוד!!! הם גם מנסים לדחוף בכוח את המוצרים מהחנות שלהם, ואת זה אני ממש לא אוהבת.

נילקי1

New member
אני לא למדתי שם אבל

אם תריצי חיפושים בפורום אומנות שימושית (505) תמצאי כמה הודעות מפרסמות והמון המון המון הודעות של תלמידים מאוד מאוכזבים (הכוונה לא ספציפית לקורס הזה, אגב)

ורדה 1

New member
אני בדקתי עם המתנ"ס שלנו היא אמרה שהם מקבלים גם מדריכות בלי תעודה, אבל אלה שיש להם תעודה, זה רק ממכללת ורצברגר. היא גם הוסיפה שיכול להיות שיום אחד יחליטו להקפיד על תעודה ואז יפטרו את כל אלה שאין להם. אותי אישית זה שכנע והשבוע התחלתי שם את המסלול לתעודה. הקורס לגיל הרך יתחיל במרץ.

ורדה 1

New member
גם אני הופתעתי מאוד הייתי בטוחה שבשביל לעבוד במתנ"ס חייבים תעודה, בגלל זה החלטתי להירשם ללימודים. רגע לפני, החלטתי לבדוק איתם איזה תעודות הם מכבדים, כי במכללת ורצברגר טענו שהם היחידים שנותנים תעודה מהסוג הזה. הם אמרו לי שמספיק להם שיהיה לי ידע באותו תחום שאני רוצה ללמד - ממש משונה...

מה לגבי המחירים?

נראה לי שהמחירים במכללת ורצברגר יקרים נורא. בדקת אם אין מקומות אחרים זולים יותר? ושאלה נוספת- יש לך מושג מה תוכנית הלימודים במסלול לגיל הרך?

ורדה 1

New member
אכן, המחירים מאוד יקרים!!! אבל, כמו שאמרתי, אין עוד שום מסלול כזה בארץ (בכל אופן, אני לא מצאתי). יש לימודים לתואר מדריך מטעם משרד החינוך - בבית ברל ובבית ציוני אמריקה - ובשניהם מדובר על הרבה יותר שעות לימוד ומחירים הרבה יותר גבוהים. במכללת ורצברגר המחיר למסלול לגיל הרך הינו 8600 + 200 ש"ח דמי הרשמה. המחיר כולל: 3 קורסים של 6 פגישות כ"א לבחירה ממגוון רב של נושאים. 4 סדנאות חד-פעמיות לבחירה. קורס יצירתיות לגיל הרך (9 פגישות של 3 שעות). 10 פגישות העשרה בנות 4 שעות כ"א בנושאים מגוונים (לא ניתן לבחירה - מקבלים את כל ה-10). יום קמפוס יצירתי (שאני לא זוכרת מה זה אומר בדיוק...). אני עדיין חושבת שזה יקר, אבל חשובה לי התעודה.

למעלה