מכללת נתניה

redsrush

New member
מכללת נתניה

אני שוקל ללמוד במכללת נתניה,אבל אני חושש מהעובדה שזאת מכללה. ברצוני לדעת מה ידוע לכם על "נחשבות" התואר שלה בשוק,והאם תהיה לי בעיה למצוא מקום עבודה? תודה

vinney

Well-known member
עלות מול תועלת

אם אתה רוצה ללמוד במכללה הזאת - יש סיבה לכך, נכון? אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אם הסיבה שלך מספקת לספוג את החוסר יוקרתיות וחוסר נחשבות - לך על זה. אין פה לדעתי אף אחד שלומד/למד שם, ואני לא מכיר אף בוגר של המקום הזה, כך שקשה לענות לך.

redsrush

New member
סיבה

לא בא לי לעבור לב"ש,וזאת האוניברסיטה היחידה שאני שוקל,ושמעתי דברים טובים על נתניה. תודה בכל מקרה.

vinney

Well-known member
למה לא אוניברסיטה הפתוחה?

אם זה השיקול שלך, אני לא רואה סיבה למה להעדיף את מכללת נתניה.

vinney

Well-known member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אוניברסיטה, מהטובות בארץ, אוניברסיטת בן גוריון מדורגת שלישית בארץ בכל הדירוגים הבינלאומיים, מה קרה לך?

redsrush

New member
לא אוניברסיטה

לא ראיתי שהם קוראים לעצמם אוניברסיטה וזה גם לא הנושא. ובקשר לפתוחה,אם אני אלמד בפתוחה אני אמרח את התואר על הרבה מאוד זמן,אז זה לא רלוונטי.

vinney

Well-known member
מי אמר?

אתה עד כדי כך חסר משמעת עצמית? בפתוחה היחיד שקובע את הקצב זה אתה. אתה יכול לסיים את התואר בשנתיים (בשום מקום אחר לא תוכל), ומצד שני אתה יכול לעשות אותו גם 10 שנים. זה תלוי אך ורק בך. אבל מצד שני מדובר באוניברסיטה מהחזקות בתחום המדמ"ח, והרבה הרבה יותר נחשבת ממכללות, ובפרט נתניה.

GuestOfHonor

New member
../images/Emo45.gif

אם אני הייתי צריך לבחור אם ללמוד בפתוחה או במכללה, הייתי הולך לפתוחה בוודאות (גם בהתעלם משיקולי שכר לימוד).

למעלה