מכללת QA EXEPERTS

ORENAM1

New member
מכללת QA EXEPERTS

לאחר שאני חושב הרבה זמן האם ללמוד QA(גם לא סגור אבל בכל זאת) לאחר שאני לא כל כך מוצא את עצמי בחיים ושכבר נרשמתי למכללה למנהל בנתניה לאחר שקבלתי שובר ממשרד העבודה והם דחו את הקורס פעמיים ראיתי בפייסבוק את מכללת QA EXEPERIT. מה שמשך אותי בדף הפרסום ( בכל אופן ממה שראיתי והבנתי) שהקורס הוא כולה בעל 10 מפגשים ,ושכר לימוד של 4400 משהו כזה וגם הם עובדים עם חברות היי טק. אמרתי לעצמי גם לימודים של 10 מפגשים במקום תשעה חודשים במכללה למנהל וגם שכר די נמוך יחסית ( אפילו נמוך). מה שמרתיע אותי קודם כל, זה שאני בכלל עדיין לא סגור על הלימודים עצמם , קודים ועבודה מול מחשב די נראים לי. בנוסף, שאם כבר אני אלך לשם יש בעיה כי הם לא מוכרים על ידי משרד העבודה. מישהו בכלל שמע עליהם?
משנה כל כך שהם לא מוכרים ? ( לי די ברור שזה משנה) .

אשמח לתשובות , תודה

halperin

New member
מנהל
הם חדשים ומפרסמים באטרף וללא כל התחשבות - כבר לא סימן טוב

אישית אני לא הייתי פונה למקום שמציף את כל הקבוצות בפייסבוק ללא כל התחשבות,
וגם אני וגם אחרים פשוט נאלצנו לחסום את הפירסומאית שלהם.
דיי ברור שהיקף הקורס משליך על תוכנו (וכבר בעצם ההליכה לקורס ולא לתואר אתה עושה צמצום ניכר)
לא יודע מה הרקע שלך - לרוב קורסים קצרים המבוססים רק על התאוריה הבסיסית (לוקחים 4-5 ימים) מיועדים לאנשים עם רקע טכני מתאים (תואר / צבא) והיום נמכרים בעיקר לחברות שרוצות לרענן ידע של עובדיהן.
בקורסים הארוכים מוסיפים חומר רקע, ותרגול.
אין לי כוח לחזור על כל מה שכבר כתבנו - אז פשוט תכנס ללינק הזה:
https://www.facebook.com/notes/פורו...מוד-בדיקות-איזו-מכללה-מומלצת/953634478035813/
בהצלחה.

ORENAM1

New member
היי

אהלן,
קודם כל אין לי רקע כלל. השאלה אם זה שהם לא מוכרים כמה זה עלול לפגוע בי.
התכנית שלהם די נראית לי קצר ולעניין וישר לעבודה ולא יקר.

halperin

New member
מנהל
אין לך רקע - הקורס הזה לא מתאים לך, כמה הם מוכרים לא ישפיע

בלו"ז זה - קצר זה כן, לעניין במקרה של חסרי רקע - כנראה שלא...
תנסה ברקע ללמוד לבד ולהרחיב ידע, לבוא מוכן לקורס - בכדי להפיק משהו מהקורס, ולא להגרר אחרי אחרים שאולי מבינים יותר על מה מדברים.
חומר קריאה נוסף ולינקים בקבצי קבוצת הפייסבוק (היכן שמפנה הלינק הקודם ששמתי)

ORENAM1

New member
היי

קדום תודה על התגובות שלך.

מה לגבי SVcollege? שמעת עליהם?

עמית ו

New member
נאמר זאת כך

אפשר למצוא מגוון אנשים שמציעים קורסים - חלקם יותר אישיים, חלקם פחות. חלקם טובים יותר בסיוע במציאת משרה ראשונה, חלקם פחות. אני באופן אישי לא מאמין ביכולת של מישהו ללמוד מספיק כדי להיות אפקטיבי בקורס של פחות משנה וחצי (למיטב ידיעתי, אף אחד לא מציע קורס שנמשך יותר משמונה-עשרה חודשים, וטרם פגשתי בוגר של הקורסים הגדולים שקיבל ידע בעל ערך).
השאלה היא מה אתה מחפש -
רוצה ללמוד את המקצוע כהלכה? ותר על הקורסים, לך ומצא עבודה. שקול לאחר שנה לקחת קורס קצר או שניים כדי לחזק את היסודות התיאורטיים (או, עדיף, למד בעצמך תוך כדי השנה הראשונה והמשך לאחריה - יש המון מידע זמין באינטרנט)
&nbsp
רוצה למצוא עבודה ולא אכפת לך איזה? כאן הקורסים עשויים לעזור. מצד שני, חפש באתר המשרות החביב עליך "בדיקות תוכנה" וחפש "ISTQB" (חיפשתי באולג'ובס, מצאתי 11 משרות בחיפוש ISTQB, מתוכן בשמונה זה צויין כ"יתרון" ולא כדרישת חובה. לעומת זאת "בדיקות תוכנה" העלה בחיפוש 457 משרות, או 257 למשרות בדיקות תוכנה במשרה מלאה ללא ניסיון. "קורס בדיקות" העלה 71 משרות, אבל חלקן היו "לבורנט" או "מתאם ייבוא", כך שאני מניח שמשהו שם התפקשש - אבל גם כך, מדובר בערך ב15% מהמשרות). אם המטרה שלך היא למצוא עבודה ולא אכפת לך מה - נסה להגיע דרך קשרים אישיים (אפשר ליצור כאלה ע"י הגעה למיטאפים, למשל). זה לא היה קצר או קל, אבל זה כנראה לא יהיה שונה מאוד מהתהליך שתצטרך לעבור אחרי קורס.
&nbsp
רוצה שמישהו יחזיק לך את היד ויעזור לך עם הצעדים הראשונים בעולם זר לך? וואלה, אולי כאן קורסים יוכלו לעזור לך. המידע שתקבל מהם יהיה שגוי ברובו ולא מאוד מועיל, אבל תיחשף לכל מיני מונחים נפוצים, יצא לך לעבוד עם כלי או שניים שיכול להיות שעדיין רלוונטיים, ובעיקר - תקבל המון ביטחון עצמי חסר בסיס (מה שיכול לעזור בחיפושי עבודה).
&nbsp
&nbsp

למעלה