"מכל הבנות בעולם דווקא אני"

מיטללל

New member
"מכל הבנות בעולם דווקא אני"

לא יודעת איך זה קרה, אבל יצא לי לצפות מספר פעמים בריאלטי שבנדון. אומנם לא פרקים מלאים. לא את כל הפרקים. ואני אפילו לא יודעת מה שמות הבנות. אבל יצא. (עשינו מרתון בצבא) ות'אמת ? איכסה. אני לא מבינה, למה אנשים משתתפים בתוכנית כזו ??? נגיד כוכב נולד (תגידו שלא פנטזתם לפחות פעם אחת על איזה שיר אתם הייתם שירים בניצנים) נגיד המירוץ למדירה (מדובר בדירה!!!!!!!!) אבל המירוץ להארי ? כאילו מה ? עזבו את זה ש(לדעתי) הוא סוג של קוף מצריים. אתם באמת חושבים שיש סיכוי למצוא אהבת אמת בין איפור לתאורה ? אתם באמת חושבים שלפחות הבנות שם מאמינות בזה ? אתם באמת חושבים שזה הגיוני שאחרי תוכנית אחת כל הבנות מתאהבות בו ? ומוכנות לעשות הכל (לקנות לו מתנות, לחבר לו שירים, לגזור לו את ציפור האגודל ברגלים בעדינות) כדי שהוא יבחר בהן? פאק! ומה בעצם הרעיון בכך שהגבר ה"יהודי-העשיר-הטוב מראה-עשיר" מגיע לארץ הקדוש כדי לבחור בין 12 בנות עבריות כשרות ומריה אחת ? זה מזכיר לי איזה תקופה בתנ"ך שבטח לא טרחתי להקשיב לה:) איכסה ! אה, וכדי שיהיה סיכוי שתפוז ישימו את זה בעמוד השער וע"מ שיהיה דיון פורה, חכם, מאתגר ומרתק על אמת: 1) במי לדעתכם הוא יבחר ? 2) האם לדעתכם הארי באמת עשיר ? 3) תוך כמה זמן לדעתכם הארי והנבחרת יפרדו ? "והם חיו באושר ועושר... " מיטל

Cobe Anan

New member
אני אפילו לא מתכוון לדרג..

הפקת "מכל הבנות בעולם" נובעת מתפיסת שוק שמעליבה את האינטיליגנציה הקולקטיבית שלנו, אבל העצוב הוא שהתפיסה הזאת מדוייקת למדי: באמת קיימים אנשים שקונים את הזבל הזה. יש כאלה שמאמינים שאפשר להתאהב מתוך החלטה, ויש כאלה שממילא לא מאמינים באהבה, אבל מתים לראות את המלייאן תוקע בסוף את הכוסית הכי שווה. זה פשוט לא משנה. אפילו לא אכפת להם אם זה יעבוד או לא, העיקר שיש ליכלוך, שקרים, ריבים- ופרס אחד גדול בסוף. בואו נודה בזה- מעולם לא העלינו דרישה לטלוויזיה טובה, ואם כבר מדברים על איכות, אז מישהו מבין בטעות שאנחנו רוצים עוד אקטואליה,עוד תכניות של דיבורים על אקטואליה, קצת דיבורים על תכניות של דיבורים על אקטואליה, וגם ראיונות עם אמנים עלומים בתחומי האוריגמי האלטרנטיבי והפיסול בבוץ בורמזי. רובנו רוצים משהו פשוט, קליל קליט וזול. מאד זול. ואם אפשר, אז שיהיו גם מכות, וכמה שיותר. מתוך כל הבלאגן הזה של צופים שלא ממש מצפים שמישהו יאתגר אותם בטלוויזיה טובה, אלא יציפו אותם בריגוש מיידי שאפשר לעזוב ולחזור אליו מתי שרוצים; מתוך הצורך הזה של חברות הטלוויזיה לחדש, לרענן, להפתיע ולהכות את הצופים בהלם; מתוך ההידרדרות המוסרית והניוון המוחי של כולנו, נולדו תכניות כמו "מכל הבנות בעולם"- שטחיות, סרות טעם, וירודות, שמעליבות את האינטיליגנציה של כל אחד מאיתנו. אז אנחנו יכולים להכפיש, להשמיץ ולדבר סרה בתכנית הזאת ודומותיה. אבל החלק העצוב הוא שאנחנו יודעים שאצלנו, לשום דבר יותר מתוחכם מזה לא באמת יהיה רייטינג.

Cobe Anan

New member
זה לא כזה פשוט.

אתם מזכירים לי קטע מ"זן ואומנות אחזקת האופנוע", בו אנשים מדברים בגנות הקידמה, נתמכים בטיעונים הרגילים של הידרדרות החברה, ניצול לרעה של משאבי כדור הארץ, זיהום וכד`. התשובה היא שכן, ישנן תופעות לוואי שליליות רבות לקידמה, אבל השורה התחתונה היא שתוחלת החיים הממוצעת במאה האחרונה עלתה בעשרות אחוזים, יותר ויותר אנשים זוכים לחופש, צדק ואיכות חיים, אמצעי תקשורת ותחבורה בין אנשים השתפרו ועוד.. על אותו בסיס ניתן לדבר בגנות אמצעי התקשורת המאסיביים. הידרדרות ערכית, מוסרית ומנטלית, ירידה בתקשורת הבין-אישית, הטמעת ערכים מעוותים, מיתוג, וכו`. קל לעשות את זה. אבל מי באמת מוכן לוותר על טלוויזיה? אני, אישית למדתי אנגלית ברמה של שפת-אם מצפייה בסיטקומים; כל אחד יודע מי הוא ראש הממשלה, ומה הוא אמר במליאה האחרונה; לא מעט נוכלים נתפסו הודות לרפי גינת, חולי סרטן קיבלו הזדמנות לחיות הודות לפירסומים מאסיביים על התרמות מח עצם, *המשך-->*

Cobe Anan

New member
*המשך*

אני לא קורא לביטול של מה שלא עובד טוב- זה כמו לזרוק את האוטו כי נגמר לו הדלק.. אני טוען שאנחנו צריכים לתקן, לשפר, וגם לסנן. אני אומר "אנחנו", כי לנו- הקהל- כוח השינוי החזק ביותר: שינוי הרגלי הצריכה. לוח השידורים ניזון מרייטינג, ואף תכנית לא תשרוד בלי צופים. כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לא לראות טלוויזיה ירודה, ונקבל טלוויזיה טובה. אוטופיה. רק שביננו, אין לזה שום סיכוי. המחלה היא שלנו- אנחנו לא אוהבים להתאמץ. מאכילים אותנו בכפית, אז מה אכפת לנו שזה רעל? אנחנו יכולים להמשיך לקלל את הטלוויזיה, אבל מי שבאמת אשם זה אנחנו, כי מעולם לא ניסינו להתנגד. להאשים את התקשורת ההמונית ולקבל את הדין- זה הפיתרון הקל. קל לנו להגיד שזה גדול עלינו ואין פיתרון. רק תזכרו שהעתיד של כל תכנית בטלוויזיה נמצא אצלנו ביד- כפתור הערוצים של השלט. מי שעדיין לא לחץ עליו זה אנחנו.

SickBoy Danny

New member
קובי!!!!!!!!!!!!!!

אתה פשוט גאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orangeada

New member
אני גם חשבתי על זה,

האמת שלא ראיתי אף פרק כי אין לי זמן או רצון.. לדעתי זה דבילי- לא ככה מוצאים אהבה. הן רק רוצות כסף ותהילה(?) לא באמת אכפת להן ממנו והוא? דביל. מציג את עצמו ככה. זה נואש, פתטי
הכל בשביל רייטנינג (?) :\

הממ לי נראה..

שבסוף יתברר שהוא לא עשיר בכלל.. סתם רוצים לראות אם הבחורה הצבועה שהוא יבחר בה באמת תישאר איתו וכולם שם בשביל הפרסום.. לא נראה לי שהוא ישאר עם זאת שתיבחר לחיות באושר ואני בספק אם גם עושר..

keren888

New member
בולשיט..

אבל אי אפשר לדעת מה יהיה.. אולי כן יתאהבו כנגד כל הסיכויים.. אבל לדעתי סתם שטויות.. ואנחנו(העם{לדאבוני}) אוהבים את השטויות האלה..

למעלה