מכל ההופעות שיש לחלום

מכל ההופעות שיש לחלום

הנה התרשמות מקסימה של כותבת בפורום מוסיקה ישראלית בוי.נט: לכל המעריצים חובה לקרוא. ________________________________________________________________ תיאטרון חולון שישי בערב, אחרי שלושה חודשים אנחנו יוצאים שוב לבד רק אני ואתה. את האוצר שלנו השארנו אצל הסבתא ,פעם ראשונה, קצת חוששים אבל הרבה יותר מתרגשים, בדרך לפרויקט של עידן רייכל פרק ב'. פרק א' היה ביום הסטודנט בבאר שבע לפני שנתיים שם הייתה גם דין דין אביב הענקית שהייתה חסרה לי אתמול מאד, אבל עדיין היה ערב מדהים. הם עולים בשחור על רקע התפאורה השבטית, והלבוש הזה רק מדגיש את מה שחשוב שם באמת המנגינות והמילים שמגישים בכישרון רב חברי ההרכב. רייכל עצמו שונה מעט מהפעמים הקודמות שראיתי ושמעתי אותו במדיות השונות, כאילו נוספו לו כמה שכבות של בטחון עצמי ובו זמנית עדיין הוא ביישן כזה , רוקד רק בצד, מתבלבל כשמדבר לקהל, נבוך כשמישהי שואלת אותו באמצע ההופעה בן כמה אתה ? (לא ברור מה עבר עליה באותו רגע...) הוא מנגן כמו ילד שקנו לו כלי נגינה חדש- בהתלהבות ,מכל הלב , עם כל גופו, מרגיש את הצלילים ומעביר אותם היישר ללבבות הקהל, והוא שר באהבה, ברוך, בעדינות כל כך , ואם עוצמים את העיניים המילים ממש נוגעות ומלטפות את הלחיים " ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי, בשובך יחזור שוב האור בעיני...". הכי קסם לי שאחרי כל פטפוט עם הקהל ("אני רוצה לספר לכם איזה עניין...") הוא תמיד גונב דקה להתנתק מהשיחה כדי לחזור למנגינות ,כדי להיכנס לשיר ולבצע אותו מכל הלב. מאיה אברהם מקסימה , לראות אותה בקליפים ב-24 עד כה, היה כאין וכאפס לעומת קולה המסתלסל שהדהד באולם בעוצמה והעביר צמרמורת באחרון יושביו, "מכל האהבות שיש לחלום" אי אפשר היה שלא להתאהב בה בביצוע המדהים שלה לשיר המרגש הזה. ואפילו כשעשתה את AZINI, שיר שלא כל כך התחברתי אליו בדיסק , בהופעה היא פשוט הייתה מרגשת – בכל שפה. כאברה קאסיי שנתנה את כל כולה ב"מילים יפות מאלו" ולמרבה העונג עשתה זאת שוב בהדרן הסופי, שבתה את ליבי גם בסולו עם הקלידים של רייכל ב "אולי הפעם", וחשבתי לעצמי שאיזה מזל שניתנה במה לכישרון שלה. ווגדרס אבי וואסה המקסים והמהפנט היה גם הוא חלק מרכזי בחגיגת המוסיקה המרגשת הזאת ואפילו שאת רוב המילים שהוא שר אני אפילו לא יודעת לבטא בכל זאת איכשהו מרגישים שהוא נוגע ישר במקום הנכון בפנים. נהניתי גם לשמוע שוב את השירים של הדיסק הראשון ; אם תלך , בואי, מדברים בשקט ,שושנים עצובות, והנך יפה (רייכל שר מקסים כל כך והקהל שהצטרף בשלב מסוים הפך את השיר לתפילה ממש). מהנגנים המוכשרים שמלווים את הפרויקט אציין במיוחד את איתמר דוארי שהרשים אותי מאד בביצועיו על כלי הקשה (שיהיה לו בהצלחה בחו"ל)- אבל כולם ככולם תרמו לחוויה המופלאה הזאת אחרי שלושה חודשים שלא הייתי אני אלא אשתו של ואמא של היה נפלא להיות חלק מהמופע הזה כי אתה באמת מרגיש שאתה חלק ולא רק צופה ואפילו בשורה הכמעט אחרונה (נחלתם של אלו שנזכרו קצת מאוחר להזמין) הרגשתי בהרבה רגעים קסומים שהם שרים אך רק בשבילי. שעתיים וחצי כמעט שקבוצה של אנשים מלאי התלהבות אנרגיה ותשוקה אמיתית למוסיקה עושים עם הקהל אהבה מכל הלב. אז תודה. תודה לתיאטרון חולון שהביא את ההופעה קרוב להורים שלי כך שאוכל להפקיד את בתי היקרה בידיהם בידיעה שאוכל להגיע מהר במקרה הצורך. תודה לאמא שלי על הבייביסיטר. תודה לבעלי על החברה הנעימה שהתגעגעתי אליה ותודה ענקית ענקית לעידן רייכל וכל חברי ההרכב ושותפי הפרויקט מאחורי הקלעים ועל הבמה. אל תחמיצו. לילה טוב

joyjoy

New member
../images/Emo13.gif זאת ההודעה שלי ../images/Emo70.gif

תודה על ההמלצה, וכבר פירסמתי את זה פה בעצמי כבר אתמול גם כי מגיע להם כל הכבוד על ההופעה וגם כי אין כמו תפוז
. תודה על ההמלצה

למעלה