מכל המתלהמים נגד ההתנתקות אני

adishu

New member
מכל המתלהמים נגד ההתנתקות אני

שומע הכל. חוץ מדבר אחד. איזה פיתרון אמיתי ובר ביצוע יש לכם לטבת האוכלוסיה שיושבת בשטחים? בהנחה כמובן שלט מפנים אותם.

One Echoe

New member
פינת הפדנטיות../images/Emo3.gif

החליף את ה " מפנים ", ל: " פינו ".

One Echoe

New member
תגידו,

אתם באמת מאמינים בגדר ההפרדה? כאילו, זה לא נראה לכם פיתרון מאולץ שמראה על חולשה נוראית? קודם אשמע את תשובותיכם. אח"כ ארחיב.

KsE

New member
זה פיתרון ביטחוני לא מדיני

למרות שהייתי מקווה שהגדר תהפוך לפתרון מדיני אך אני לא רואה שום סיכוי שזה יקרה. מה שכן, אנחנו חייבים הפרדה בינינו לפלסטינים מסיבה ביטחונית. היתה ירידה גדולה מאוד באחוזי הצלחת חדירת מחבלים בעקבות הגדר. מה שכן גדר היא לא דבר מושלם ולא מונעת בצורה מוחלטת חדירת גורמים עוינים לשטח ישראל. אלא אם כן הגדר, שהיא לא באמת גדר אלא חומה, תמוגן באותם האמצעים שמוגנה חומת ברלין. רק שאז זה יגרור לחץ בינלאומי בנוסף להוצאות הכלכליות האדירות הקשורות בהקמת מכשול רציני מסדר גודל זה. מבחינה ביטחונית אני תומך בהפרדה מוחלטת. מבחינה מדינית אני רוצה שהגדר תישאר בתוואי הנוכחי שלה, אך קשה לי לראות את זה קורה בלי אירועים מדיניים-חברתיים עתידיים באזור שיוכלו לשנות את המצב הקיים.

לפנות את מי שאוייב אותנו.

את מי שמפריע לנו לחיות את החיים שלנו בשקט ובשלווה. את מי שרוצה לפגוע בנו, להרוג אותנו, "לזרוק אותנו לים". את מי שהצהיר, ללא בושה - שלא ינוחו עד שתהיה "כל המולדת" בידם. לילה טוב!

AirBot

New member
אה...

אז בעצם התכנית שלך היא לפנות את כל הפלשתינאים מעזה ואיו"ש? ואם כבר, אז לאן היית מציעה לפנות אותם? או שאת מתכוונת ממש לזרוק אותם לים?

Bronx Bomber

New member
המצב לפני הסכמי אוסלו היה הרבה יותר

בטוח ופחות מסוכן. יש לבטל את רשות הטרור ולהחזיר את הממשל הצבאי.

למעלה