מכנה משותף

מכנה משותף ../images/Emo9.gif

המשפטים עצמם די קלים, הרעיון הוא המכנה המשותף 1.קטן-חסד-ואז-עימי-תעשו 2.הירח-כוכבים-ואת-ואת-וגם-השמש-כמה 3.מסוגנן-תאטרון-כותבת-על-ויפה-בכתב-ענייני 4.אחרים-רוכשים-ונסיכות-אבירים-זוהרות-בימים 5.כזה-נתת-גבוה-ואת-מבט-ומחנך 6.רומנטי-גבר-עם-הוא-לב-בטח 7.נפצע-על-שנפצע-מה-והגליד 8.מה-וחושבים-כל-שקרה-על 9.שגדלה-העיר-והוא-לי-ומאיה-הראה 10.קטן-אם-בכל-נחפש-נמל-גם קדימה!

4.

רמי פורטיס - ולס עם מתילדה. ["בימים אחרים רוכשים אבירים ונסיכות זוהרות.."] אז אתה גם כאן? באמת סייד נודד!

Ocean Spirit

New member
1+2+3+7

1. הנסיך הקטן מפלוגה ב' 2. אני אוהב 3. מי מפחד מגברת לוין (אגב, זה "מסוגנן ויפה", לא "ענייני") 7. פחות אבל כואכ - יהודה פוליקר המכנה המשותף - כל השירים נכתבו על ידי יהונתן גפן.

יפה!!!!!!! זה היה מהיר!

וזה כן ענייני. "כותבת בכתב מסוגנן ויפה על ענייני תאטרון" מה את כותבת גברת לוין... כל הכבוד, האמת שציפיתי שזה ייקח קצת זמן

Saffron

New member
2+5 ../images/Emo29.gif

2. "ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים..." אני אוהב - הכבש השישה עשר. 5. "ואת נתת מבט כזה גבוה ומחנך..." האהבה שלי היא לא האהבה שלו - יצחק קלפטר, אם אני לא טועה.

Saffron

New member
8 ../images/Emo29.gif

"וחושבים על כל מה שקרה..." מקום לדאגה - מתי כספי.

ה-איה

New member
6

הוא בטח גבר עם לב רומנטי נשמה טובה וחיוך סימפטי סיגליות/דיוויד ברוזה

שלום ../images/Emo15.gif

אפשר להצטרף? אממ אני חושבת שזיהיתי כמה ואולי יש לי רעיון קטן למכנה המשותף- 1. הנסיך הקטן. 2. אני אוהב שוקולד. 3. הממ גברת לוין? 4. אין לי מושג. 5. האהבה שלי היא לא האהבה שלו. 7. פחות אבל עוד כואב. 8. מקום לדאגה 10. אין מדינה לאהבה. והמכנה המשותף- יהונתן גפן?

יפה יפה ../images/Emo9.gif

גם את עלית על זה, למרות שעלו על זה לפניך... "בטח הצצת"
... בכל מקרה 4 הוא אחד השירים היפים: ולס עם מתילדה, של הנ"ל עם פורטיסחרוף. אף אחד לא ניחש את 9? הוא אחד הקלים

המממ

New member
../images/Emo24.gif

בטח שאת מיוחדת. שבי איתנו על כוס מיץ קוקוס
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
9

"והוא הראה לי את העיר ומאיה שגדלה" יונתן סע הביתה (קח רכבת, קח אוירון)- אושיק לוי.

למעלה