מכנה משותף

backstreet girl

New member
מכנה משותף

קודם כל,תודה על מי שנתנ/ה לי את הנושא הזה. הנושא:הלהיטים הכי גדולים של הפפרז. under the bridge או clifornication טוב,הייתי אומרת לכם להתייחס לקליפ אבל הקליפ אבל זה ברור שכולם יבחרו בקליפורניקשיין ולכן אני מבקשת שתתייחסו לשיר.

יאללה איזו התקלה...

ובכל זאת אני בוחרת ב-under the bridge בגלל האלבום שבו הופיע.בגלל המילים המאד אישיות שמתארות תחושות כל כך עצובות במדויק. בגלל ההברקה להביא את אמא של ג'ון והחברות שלה להרביץ אותה בסופראנו.

Shachaf D

New member
Under thr Bridge

יש הרבה מאד שירים שיותר טובים מקליפורניקיישן, מאנדר דה ברידג' לא תמצאו הרבה כאלה

dafnaleh

New member
רגע

קליפורניקיישן נחשב ללהיט הכי גדול שלהם? מתי זה קרה?

DAN1EL

New member
דווקא בחירה קלה.

Under The Bridge. שיר פשוט ענק, שאני נורא אוהב ומתחבר אליו. קליפורניקיישן הוא דווקא מהפחות אהובים עלי בדיסק "קליפורניקיישן". זה לא שאני לא אוהב בכלל, פשוט יש הרבה יותר טובים ממנו.

sLoVaKit

New member
מצטרפת להמון...

למרות שהיה מאוד מאוד מאוד מאוד קשה , בסוף נכנעתי ללחץ-- under the bridge.

tribe spirit

New member
המפ..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כמובן שunder the bridge... אי אפשר אחרת.עם כל אהבתי הענקית לקליפורניקיישן...אחח נוסטלגיה.

lollapalooza

New member
אין ספק בכלל

מתחת לגשר. ולא כי קליפורניקיישן רע, קליפורניקיישן מדהים. אבל אין אין אין על מתחת לגשר (אין לי כוח לעבור לאנגלית) שפשוט הכל בו כ"כ יפה... המילים, הרגש, הסולו של ג'ון בפתיחה
, הקטע בסוף שדפנה גם כתבה עליו (אמא של ג'ון והחברות שלה מהמקהלה...) פשוט הכל. וכמובן, האלבום שממנו הוא נלקח, התקופה שהוא מסמל. הפפרז בשיאם.

kalista

New member
ברור

שunder the bridge מכל הסיבות שכבר אמרו ויהיה מיותר לחזור עליהם

למעלה