מכנה משותף

מכנה משותף

1.אני שורף את הגשר, אני מוחק את הקיץ 2.רעש מכונה בין שדה מוקשים לשדה כותנה 3.הייתי לוחץ על ההדק ורואה איך השמיים נופלים 4.תראו את ליידי מקבת היא כבר מודדת שמלות 5.כמו ציפור אל אופק מתרגש 6.השמש מסתנוורת ונופלים הכוכבים מאיפה לקוחים המשפטים ומה המכנה המשותף בינהם?

idk

New member
5

ספינה- מוש בן ארי (מהדיסק האחרון שלו 'דרך'.. דיסק ענק מומלץ בחום)

מממ בוא נראה. ../images/Emo15.gif

הראשון זה משהו של קובי עוז
אני יכולה להגיד את המילים אבלך אני לא זוכרת את השם.. "אני מוכר את האוטו אני משכיר את הבית אני שורף את הגשר אני מוחק את הקיץ" השני זה רדיו רמאללה של פוליקר :) "רעש מכונה בין שדה מוקשים לשדה כותנה מפלח את הקשר שבנינו לילה לא עונה..." השלישי זה אממ נראה לי בלילות של דרום תל אביב של יובל בנאי :) "הייתי לוקח את הרובה מכוון למעלה אל הגדול הייתי לוחץ על ההדק ורואה איך השמיים נופלים." הרביעי זה מילים נוזלות של חמי
"שאור הוא שחור ושחור הוא אור כך הן אומרות תראו את ליידי מקבת היא כבר מודדת שמלות ובעלה רדוף החלומות..." טוב, האמת שאת החמישי לא זיהיתי אבל אמרו שזה של מוש בן ארי. והשישי זה אממ קטנטנה של שי להב, אולי? "ילדה יפה שלי כשאת צוחקת(?)זה מדהים השמש מסתנוורת ונופלים הכוכבים..." והמכנה המשותף, בתקווה עמוקה שצדקתי בשירים אז אולי המכנה זה שכל המבצעים היו סולני להקות (טיפקס, בנזין,משינה,איפה הילד!!, שבע, וד"ר קספר
)

בינגו, ידעתי שזה יהיה קל!

שם השיר הראשון הוא כמובן "זכרונות"-הסינגל הראשון של קובי אוז

למעלה