מכניסים מלח לחיים בתפוז
אנשים

מכניסים מלח לחיים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

סיגל אוסטר קנב,קרימינולוגית קלינית ומטפלת אישית משפחתית וזוגית, תתארח בפורום נפגעי תקיפה מינית החל משעה 21.00 הערב, ותשיב לשאלות הגולשים, על בסיס ניסיונה בעבודה בטיפול בנפגעי ובנפגעות תקיפה מינית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=143&MessageId=123225841
נעמי וולפסון, יועצת נישואין העוסקת בתחום חיי המשפחה מזוויות שונות, וריכזה עד היום את פרוייקט הדרכת כלות חילוניות מטעם ארגון צוהר, תתארח הערב בפורום נשואים דתיים ותשיב לשאלות לגבי העשרת הקשר הזוגי והאינטימי, והתמודדות עם קשיים בשגרה ובמשברים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1871&MessageId=123322730
בואו להכניס קצת מלח לחיים
היכנסו לפורום מתכונים, העלו לשרשור הפעילות מתכון שהמרכיב העיקרי בו הוא מלח, והאולי תזכו במארז מלחי פרימיום, מתנת חברת המלח לישראל - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=123328931
פורום הורים לפעוטות מזמין אתכם לתחרות שכולה קסם. העלו לפורום תמונה מדליקה של ילדכם עם כובע ואולי תזכו בעותק מהספר כובע הפלאים, שנכתב על ידי מם פוקס בהוצאת איגואנה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=123309995
תחרות כתב חידה ארכיאולוגי יוצאת לדרך! היכנסו לפורום ארכיאולוגיה, פיתרו את כתב החידה ואולי תזכו בכרטיס לכנס "תגליות" בנושא חברה וארכיאולוגיה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1943&MessageId=123317078

adii1201

New member
סטיבן מקייל היה עכשיו בפרק של עקרות../images/Emo6.gif

איי כפרעליו התגעגעתי

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן בטח שכן
אני רואה קייל (כשיש
) ומרפאה פרטית (שזה לא נחשב כי זו סדרת בת של האנטומיה
) ואיך פגשתי את אמא והמפענחת והלוחשת לרוחות ובטלוויזיה אני רואה לפעמים מחשבות פליליות ופשע מן העבר ושידורים חוזרים של חברים בערוץ 2
ובטח יש עוד מלא שלא עולה לי לראש עכשיו... לעקרות אני פשוט מכורה בצורה טוטאלית והאנטומיה.. התחילה עונה חדשה עם פרקים ממש טובים

adii1201

New member
לא יודעת../images/Emo12.gif

אני לא רואה קבוע.. מתי שיש בטלוויזיה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifעשית פשיטה על סטארוורלד?../images/Emo152.gif

רגע בעצם יש לך יס לא?

adii1201

New member
מי רואה בטללויזיה תגידי?../images/Emo6.gif

חוץ מהסדרות שהזכרתי שאני רואה בטלוויזיה אני מכורה לכל השאר ואני צופה בהן בדרכים לא חוקיות

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנו בסדר../images/Emo6.gif

אבל כמעט כל מה שאמרת יש בסטארוורלד V_V יו! אגב לא חוקי! יש לי גוסיפ גירל לראותD: (פעם שלישית שאני כותבת את ההודעה הזאת)

adii1201

New member
אוי נו אבל כמעט כל סדרה שקיימת

משודרת/שודרה/תשודר בסטארוורלד
זה לא חוכמה
ותהני

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifטלוויזיה זה לא חיים

אם זה היה חיים, הייתי אדם עסוק.

המממ

התכוונתי חיים לחיים שהיו לי לפני שסדר היום שלי התחלק לאוכל,שינה,טיולים לכלב והמון המון למידה למתמטיקה.

אוףףף...../images/Emo58.gifלעב"נ506 ולאנטומיה506

הרסת לי ת'הפתעה
אני בטוחה שהייתי צורחת אם פתאום הייתי רואה אותו מופיע!!!
טוב כפרה, את לא אמורה לדעת שאני קוראת סמויה חחח
איזה פרק מבדר!!! צחקתי כ"כ!!! הרגו אותי מצחוק כולם!!! אני אוהבת צחוקים
זה היה נראה כאילו אותם תסריטאים עשו את הפרקים האלו!!!
סצנת הבכי של קתרין היתה כ"כ פתטית ומבדרת ממש כמו סצנת הבכי של אריקה אחרי הסקס עם קלי
סוזן....חחחח עם ה"זונה" מהאמבטיה... כמה שזה היה צפוי, זה היה עשוי כ"כ טובבבב
ואיזה מתוקים הם היו עם ה"להתחיל מחדש"- למי זה מזכיר פה את מרדר??!!
("הי!איי'ם דרק שפרד"... "הי!! איי'ם מרדית' גריי" בבר, כשדרק ביקש ממנה להתחיל מחדש) והאחות של קרן מקלסקי
איזה סטלנית!!!! והזקנה ה"מסופקת יותר מידי"
ו------"סטיבן"- גנב האיברים ש"איים" לגנוב לקתרין ת'לב
יו!!! ברי הרגה אותי מצחוק!!!
רק עם הסקבואים החיים יותר מידי קשים...כפרה על לינט, מה שעושים לה הילדים שלה
מקצרים לה ת'חיים
יאללה, אני רק פרקתי... ואני במילא לא עושה את זה יותר מידי אז אל תסקלו אותי

adii1201

New member
../images/Emo58.gifלעקרות ולאנטומיה

אני חייבת לציין שלא אהבתי כ"כ את הפרק של האנטומיה.. כאילו היה פרק טוב אבל כל הפרקים הקודמים היו טובים הרבה יותר
הסצנה שאריקה בוכה הייתה פתטית בטירוף אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות!! בסוף בחרתי בלצחוק ואח שלי ואני ישבנו ונקרענו מצחוק עליה
כנ"ל לגבי הסצנה של קת'רין, אבל זו סצנה שהייתה אמורה להיות מצחיקה
וואי ברי הרגה אותי מצחוק עם הקטע של "אם הוא מנסה תתקשרי"
וסוזן וג'קסון.. חרוש כל הקטע לא אהבתי בכלל
זה היה ברור שהוא ימשיך הלאה ולא יחכה לה ושהיא תבין את זה ותתעצבן עליו כשהיא תתפוס אותו עם אישה אחרת... מקלאסקי ואחותה היו גאונות!!! לא יכולתי להפסיק לצחוק מהן!!! אני מתה על קת'רין ג'וסטן זה כ"כ כיף שהיא מקבלת הרבה זמן מסך העונה! אני חייבת להגיד שאני לגמרי מסכימה עם מה שטיי1 כתב בפורום שאיפה לינט וסואו קולד חברות שלה למקלאסקי? היא אפילו לא באה לבקר אותה
זה היה מסריח מאוד! וכן לינטום
אני ידעתי שמשהו רע ייקרה כבר מהפרק הקודם
מנוול
ואני ממש מקווה אבל שהם יימשכו את זה קצת לפני שהם ייתנו לה להבין שהוא לא בוגד.. זה יהיה מעניין לראותא ותם מתמודדים עם משברים רציניים, אבל לא עד כדי כך
טוב גם אני חפרתי

גם באנטומיה זה היה קטע קומי!../images/Emo3.gif

רק מלראות את סידרת הפרצופים של קלי....
וכל השאר- ת'צודקת... זה היה חרוש... אבל עדין היה מצחיק!! וכל הביקורות האלעק מלומדות ו"אינטלגנטיות" שמלאות בכל מיני מילים גבוהות, ממש מגוחכות בעיני... אחרי הכל- זו סידרה קומית שאף פעם לא התיימרה להיות מעבר לקומית... גם ה"דרמות" וה"תעלומות" עטופות בהמון צחוקים
אז...חברה!! תהנו בכיף!!!

למעלה