מכניס שנית שאלה שלא פורסמה

yos1232

New member
מכניס שנית שאלה שלא פורסמה

שלום פורום. אמי , הולכת רגל בת 84, חצתה כביש במעבר חציה ורכב שהגיע מהסיבוב פגע בה ופצע אותה ברגל ימין. אמבולנס פינה את אימי לאיכילוב והמשטרה גבתה עדויות מהנהג ומעדים למקרה. נהג הרכב מבוטח בביטוח מגדל. אימי אושפזה לפני כשבוע (ועודנה מאושפזת) בבית החולים, עברה ניתוח בברך (4 ברגים) , תישאר עוד יומיים-שלושה בבית החולים ותצטרך לגבש החלטה אם ללכת הביתה או לשיקום. בינתיים התבקשה ע"י בית החולים לרכוש מתקן לייצוב הברך , מחירו של המתקן כ-1,700 ש"ח. משך 6 השבועות הבאים (לפחות) יאסר על אמי לדרוך על הרגל ואיני רואה מצב בו תוכל להסתדר בביתה לבד ללא עזרה מסביב לשעון (העובדת הסוציאלית בבית החולים אמרה כי לדעתה לא תאשר חברת הביטוח מעבר ל-4-5 שעות עזרה יומיות) בגלל מגבלות ההליכה ובגלל היותה אלמנה החיה בגפה. מכיוון שהמדובר באישה מבוגרת אני צופה תהליך ארוך וכואב של החלמה שתיארך בין 6 חודשים לשנה וסופה מי ישורנו. מכיוון שנסיוננו בתאונות מועט (טנק'ס גוד) אני מבקש להיוועץ בכם כיצד נוהגים בשלבי ההחלמה השונים בהיבט המשפטי-כספי. מתי פונים לחברת הביטוח ומה מבקשים/דורשים בכל שלב. מי מממן את הטיפולים השונים כמו גם את המטפלים שיטפלו באימי לאורך הטיפול - פיזיוטרפיה, עובדת צמודה בביתה 24/7 , מרכז שיקום וכד'. כמו כן, האם מקובל לדרוש מחברת הביטוח סכום על חשבון הפיצוי , האם הדרישה היא לגיטימית והחברה נוהגת להעביר כספים על חשבון (ואם לא כיצב מתמודדים עם ההוצאות הלא מתוכננות) ומה סכום הפיצוי הסופי המקובל לפציעות כגון אלו ומתי מגישים את התביעה הסופית. תודה למשיבים

שאלה שלא פורסמה

שלום רב, ראשית, נא קבל התנצלותי על העיכוב במענה. עקב תקלה לא הצלחתי לראות הודעות ולכן לא עניתי. היות ומדובר בתביעה עם נזק ממשי המצריך מימון ביניים לטיפולים ולעזרים רצוי כבר עכשיו ליצור קשר עם החברה, על מנת שהיא תממן את המכשיר, פיזיוטרפיה וכו'. מומלץ להעזר בעו"ד מומחה, שיבדוק את הנתונים וימליץ לכם אם כדאי ויש מקום לבקש מקדמה ועושים את זה על חשבון הפיצוי הסופי. בברכה,

yos1232

New member
תודה לתשובה , אתקשה לשכור שירותיך המקצועיים

כשלהתייחס להודעה לוקח שלושה שבועות, ואני לא ממש קונה את התירוץ שהעלת. את מנהלת הפורום וזו זכותך להשיב כשתרצי ואני, אני רק צריך להחליט באיזה עו"ד לבחור להגיש תביעה בשמי.

למעלה