מכניקת הקוואנטים מציאת ויקומים מקבילים

meirav76

New member
מכניקת הקוואנטים מציאת ויקומים מקבילים

בס"ד לדעתי כמו שאני מבינה את כל "הלולאות "..הללו, לדעתי מדובר בסוג של פיסיקה קאווניטית שבו לא ניתן לדעת ברגע שיש שינוי, שגיורא ניסה להראת לכם בסדרה מאד רעיונית יצירתית ושופעת רעיונות מיוחדים את העניין שכל היסטוריה מבחינתי היא סוג של מציאות יש לה כמה מקבילות, כמו לדוגמא הכוס יכולה ליפול על הרצפה בהיסטוריה אחת ןלהשבר ובהסטוריה אחרת הכוס יכולה להשאר במקום שבו היא היא הונחה, אגב את מי שזה באמת יותר מעניין הבאתי את זה מהעונה הראשונה של האי שהשען שם שיחק תפקיד אחר בדמות האיש הרע כביכול מהקונגרס שכחתי איך הוא כונה שם. דבר נוסף לגגבי היסטוריה יש כאן רעיון שאני אישית רואה כעניין שמנסים כל פעם לשנות את הגורל, על פי היהדות ואני מכירה ויודעת הכל קבוע מראש . "הכל צפוי והרשות נתונה"..כלאמר הכל בידי מעשיו של האדם לטוב או לרע..במקרה של הסדרה של יותר דמיוני או רעיוני או לי מציאות שעשויה לקרות אינני יודעת . אבל הרעיון הוא כמו שהבנתי מהשען שכביכול אם אסטרואיד אמור לפגוע בכדור הארץ ניסו למנוע זאת ב-2 הסטורית על פי הסדרה עבד והשתבש כי ניסו להפריע "לגורל"=היסטוריה אז הכל השתנה אבל זה גם יותר שאלה להסתכלות. לדעתי כל הרעיון כאן לדעתי לקוח מתוך רעיון ממכניקת הקוונטים ויקומים מקבילים . ניתן לקרוא על זה בספרי פיסיקה ובעיקר המטאפסיקיה זה מאד מעניין (דומה ושונה מהחתול של שרדינגר) או כמו בסרט בליפ. ש-2 חלקיקים יכולים ב2 מקומות שוניים בזמן מקווה שעזרתי למשהו כאן להבין יותר .. .

חסוי90

New member
נורא נחמדה כל הפילוסופיה שלך אבל

זו בסה"כ סדרת טלוויזיה! גיורא לא יצר את הסידרה כדי ללמד אותנו פיסיקה! אז תקשיבי לדבר הבא: 99% מאלה שצופים בסידרה הם ילדים וכנ"ל לגבי המשתמשים בפורום,כך שנורא נחמד שאת מנסה להסביר לנו את זה מבחינה מדעית,דתית ועוד כל מיני.... אבל אני בספק אם מישהו פה יתחיל לקרוא את כל הטקסטים האלה כדי להבין מדעית את הסידרה או שבכלל יבין מה כתבת... ואני יודע שיש כמה טעויות מדעיות בסדרה אבל זה לא משנה.... כי זו סדרת ילדים ולא סדרת פנטזיה ומד"ב למבוגרים(טכנית....) אז בקיצור:התאוריות האלה-לא מעניינות.... ועוד משהו:מיזה בכלל שרדינגר? ומאיפה הקרצת סרט שנקרא "בליפ"?חח

ny22

New member
מנהל
מה אתה רוצה ממנה?

גם גיבלטרון(?) עושה את אותו הדבר. היא לקחה יוזמה חיובית, מגיע לה כל-הכבוד!

coullette

New member
בהחלט כל הכבוד

ח"ח על הניתוח המעמיק.ומי שלא מעניין אותו ההסברים המדעיים שלא יקרא...פשוט מאוד.

Double U

New member
אני דווקא קראתי ונהנתי

זאת אומנם סדרה שמשודרת בערוץ הילדים אבל אני בטוח שיש ילדים שהסתבכו בהבנת הסדרה (גם אני הייתי צריך זמן לעכל כל עובדה חדשה). חוץ מזה, זכותו של כל אחד לפרסם כאן מה שהוא רוצה שקשור בסדרה (כל עוד זה לא עובר על תקנון תפוז וחוקי המדינה
)

מישהו 2

New member
כל ההתעסקות עם זמן נורא מסובכת

אני בטוח גם מאלה שחושבים שהם הבינו הכול, הם עדיין לא הבינו הכול
. למרות שאחרי פרק 99 יש הרגשה של הבנה כזאת אם מנסים לארגן בראש את כל התהליך עם המעברים בזמנים תמיד יש דברים שלא מסתדרים שלא נקשרים אחד עם השני שאפשר תמיד לתת פתרון שמסדר את זה ומבלבל משהו אחר, אין מה לעשות. בגלל כל הבילבולים האלה זה גורם לי לחשוב שלעולם לא יהיה אפשרות לנסוע בזמן או לפחות עדיף שלא תהיה האפשרות הזאת
.

ny22

New member
מנהל
המון המון תודה!

יפה שכתבת דבר כזה...

למעלה