קראתי קבר ספר אחד של אונו מכניקת קוואנטים יש לי ידע די רב אני חושב אני בינוני איני מעוניין בחישובים אלה בתאוריה אצמה אני צעיר מידי 1כדי להבין את החישובים אלי לעבור את קורסי המתמטיקה של האוניברסיטנ אנפה ו חדו"א
חוץ מזה יש לא מעט מאמרים באינטרנט על מכניקת הקוונטים ברמה הפופולרית. פה (12-13) תוכל למצוא מאמר טוב.. בהמשך הערב או מחר אביא כמה קישורים רלוונטים נוספים.
אם עשית תואר ראשון בפיזיקה אמורים להיות לך הכלים ללמוד מהספר הזה, רק שלא ממש מובן לי משהו: לא למדת קוונטים 1 ו-2 או שהם לא היו חלק מתוכנית הלימודים לפני 10 שנים ? אם תפרטי איזה קורסים עשית במתימטיקה אני אוכל להגיד לך אם כן או לא, אבל אם מה שאת אומרת נכון את כנראה מסוגלת לעמוד יפה מאוד בדרישות של הספר
גם לי פעם מישהו המליץ על הספר הזה. לא קראתי אותו, אבל הסתכלתי על ביקורות ב-Amazon והן די רעות. לעומת זאת יש ספר אחר שעליו המון קוראים ממליצים- Principles of Quantum Mechanics by Ramamurti Shankar
מקבלים כאן מדגם לא רע של קוראים ורואים מה כל אחד חשב על הספר. הסתכלתי שם על ביקורות של ספרים שקראתי, ואני מאוד מסכים איתן. אני חושב שזה רעיון טוב לבדוק מה אנשים כתבו על ספר לפני שאתם קונים אותו.