מכנסי אלאדין

מכנסי אלאדין

מממ אני מתכנן להתחפש לאלאדין ואני מתכוון לתפור את התחפושת. מספר שאלות לי בקשר למכנסיים: 1.איזו גזרה כדאי לעשות?? האם כזו כמו בחלקה העליון של התמונה או כמו בתלבושת של הבובה למטה (רק עם קצת יותר נפח)?? ואם בחרתי בגזרה כמו של הבובה האם הגזרה צריכה להראות בערך כמו חצאית מכנס על בסיס פעמון?? 2. אני אשמח לקבל המלצות לבד שמתאים: מה אתם ממליצים כדי שהמכנסיים יהיו יציבים כאלה ולא סמרטוטיים?? כותנה/סאטן/....? 3. בכמה הגזרה צריכה להיות ארוכה יותר בכדי לקבל מעין "נפילה" שכזו מסביב לכיווצים ברגל?
רבה

ברור שכמו לדמות של דיסני

כלומר כמו המכנסים הירוקים וזה ממש לא בעיה לעשות כזה בתור מי שעבדה במחסן התלבושות של מוזיאון ישראל וראתה כאלה בטונות אני אספר לך שכל הסיפור בנוי משלושה מלבנים מלבן אחד לכל רגל, ועוד מלבן אחד קצת יותר בין הרגלים הכל מקווץ מאוד בהרבה גומי במותן וזהו

רות מלר

New member
הגומיות- כמו חיילים- קיפול

אלא שכיוון שיש עודפי בד רציניים שנובעים ממכנס ישר עתיר עודפי בד, מתקבלת תחושה של בלון

שש שבע

New member
צור גיזרה של חצי פעמון חתוך ל-2

, קפל ל-2, באמצע צור את קו הישיבה (מהמותן לטוסיק), כמו במכנס שרוואל, למטה כל רגל בנפרד תפור בין הרגליים, אחר כך את קו הישיבה, וגומי, כל רגל עשה לה למטה גומי או מנג'ט, הכי טוב כדי שיהיה יפה, זה מרוקן עבה...., גם מבריק, גם נופל, גם לא סמרטוט ותאמין לי בתור אחת שתפרה פעם בגדים ללהקות, אני יודעת מה אני אומרת....

שש שבע

New member
כשאני אמצא את הסורק שלי, אני אסרוק לך סקיצה

ואוסיף לכאן יום מקסים.

שש שבע

New member
לא זה לא, פשוט בעלי עשה לי סדר

על "שולחן העבודה" של המחשב, ולא מצאתי את האייקון של הסורק, אבל עכשיו הוא הסביר לי לאן לקח אותו

שש שבע

New member
תאמיני לי, אין סוף לגודל של עיניים,

והקומה התחתונה ששימשה אותי לפני שהבנין הושלם, מאוכלסת דיירים, אם יצפיף לי, אני תמיד יכולה להפטר מהם, אבל דוקא נחמד לנו, הוא שוטר , והיא גננת, שוטר בסביבה זה תמיד טוב... לילה טוב.

../images/Emo51.gif רבה שש, מספר שאלות../images/Emo13.gif

חצי פעמון זה בעצם חצי היקף המותן, השאלה היא בכמה צריך להיות גדול יותר ההיקף מהיקף המותן המקורי?? ואיך בדיוק לצייר את קו הישיבה?? באמת סקיצה תעזור
יום מקסים גם לך

שש שבע

New member
הציר הידוע בפעולה

אורך ישיבה הוא המרחק מקו המותן ועד הכסא (הקשיח) כשיושבים, אפשר לבעתיק ממכנס פוטר, לתחפושת זה מספיק, אם לא מובן, תרים טלפון מחר תומר, ואני אדריך אותך איך בדיוק לעשות.

רב תודות, עכשיו הכל ברור יותר../images/Emo39.gif

משום מה היה לי בראש שאת קו ישיבה אני מוסיף מחוץ לחצי הפעמון. אז אם אני מעתיק את קו הישיבה מגזרת פוטר אני צריך לעשות זאת כך כמו באיור שהכינותי??
ולילה טוב, אם אסתבך- אתקשר

שש שבע

New member
לא בדיוק

כי יצא לך רק רגל אחת, תחתוך את חצי הפעמון הזה לשניים, שיהיו לך 2 רבעים, ואז על כל רבע אתה מציר ככה, ואז אתה מקבל מכנס שלם ולא חצי מכנס.

בסופו של דבר לא קניתי כלום היום../images/Emo4.gif

הוסיפו לי שעות בכלא וחזרתי הבייתה מת ישר לתוך שנת הצהריים|עייף|
אבל מחר יוצא לי טוב, צירוף של צירופי מקרים, הרבה מורים לא מגיעים ואני מסיים ללמוד ב10 (
) בבוקר אז משם אסע נחלה וארכוש לי בד. הסתבר שיש לי נעליים שבכלל שכחתי מהן יותר נכון מגפיים שיתאימו לתחפושת, וגם את הקוף כבר יש לי. כובע אני אכין ואם יהיה לי כוח אז גם מנורה. וזהו נקווה לטוב
ושוב תודה על העזרה, עוד לא החלטתי איזה גזרה לעשות, נחליט כבר מחר

למעלה