מכנסי גלישה לבנות

מכנסי גלישה לבנות

יש פה בפורום בנות שיש להם מכנסי גלישה?? אם כן אז תרשמו על זה.. כמו לדוגמא איך זה ניראה, איך זה יושב עליכם צמוד או טיפה רחב כמה עלה, של איזה חברה וכו'..ומה אתם חושבים על מכנסי גלישה לבנות?? אם יש תמונות ביחד עם המכנס או לחוד יתקבל בשמחה...

im to hot

New member
לי יש . . .

יש 3 של פומה ואחד של בילבונג . . . היום ה-3 של פומה קניתי על לי 210 ש"ח אני חולה על מכנסי גלישה , אני שמה תמכנסי גלישה של הבנים עד הברך . בעיקרון אני אוהבת ללכת איתם לחדר כושר ולהשים חזית ספורט וללכת איתם גם לים/בריכה וללכת איתם רחב !!!!

את אוהבת שהמכנסי גלישה רחבים?

אני אוהבת שהם לא הכי צמודים.. יש לי מכנס גלישה קצר <לא ממש קצר> של אוניל שעלה לי בסביבות 200 הוא בצבע ורוד בהיר ובצד יש פס רחב בצבע לבן ובתוך פרחים לבנים כאלה... נו הפרחים האלה שיש בהם בגדים של אוניל.. אם אני ימצא תמונה אני יצרף..

תיקון

בצד זה לבן עם בתוך פרחים לבנים והמסגרת של הפרחים יאנו הצד החיצוני שלהם הוא דק בצבע ורוד כמו כל השורט

im to hot

New member
את מתכוונת לקצרים

ואני למכנסי גלישה עד הברך של הבנים

שלי לא מהקצרים הצמודים הוא

לא הכי צמוד והוא יותר ארוך מהם..אבל לא מגיע לברך? יש לך איזשהו מכנס לים?

אדוו

New member
נצלש הלפ ../images/Emo26.gif

אני הולכת למח"ץ (מחנה קיץ) ושכחתי את הבגד ים שלי אצל חברה בהרצליה, ככה שאין מצב הוא מגיע אליי עד מחר. ויש לי עוד בגד ים שהוא סטרפלס והחלק התחתון שלו הוא מכנס וזה כאזה לא מתאים למחנה קיץ.. אני ירגיש לא נוח כי אני לא אחת שאוהבת ממש ללכת עם דברים שונים ונועזים וחושפנים שכאלה כי אין לי אומץ. הקיצר אני באה לשאול אם לדעתם צריך ללכת עם סטרפלס ומכנס טיפה יותר ארוך [ יש לי ] או עם חולצה מעל החזייה ?

No BoDy1

New member
מזה ארוך?

כמו האורך של בגד ים של גברים? אם זה מה שהתכוונת אז כן... מכנס טיפה יותר ארוך..

SweetBerryGirl

New member
אממ

יש לי כל מני אני הכי אוהבת תקצר הורוד שלי של בילבונג הוא עלה 200 ומשו והוא ממש לא צמוד ורופף לי על הגוף

למעלה