מכנסי פדלפון-נכנס לאין או אווט

vinti

New member
מכנסי פדלפון-נכנס לאין או אווט../images/Emo35.gif

יאפ........(מה?) ועכשיו בקשר לשיער
---> השיער שלי תמיד היה בין חלק ל-גלי, ועכשיו הוא כמעט תלתלים... אממממ- זה יהיה מתאים לשים סרט עליו? זה דחוףףףףף!! אני חייבת
ומהר, ואם לא סרט מתאים- אז מה כן?

vinti

New member
אופס- התמונה הייתה צכה להיות--->

זאת שאני שמה עכשיו- זה בערך דומה רק שהשיער שלי במקור חום (אבל צבעתי אותו לאדום.....) וקצת יותר מתולתל למעלה........

מכנסי פדלפון זה אאוט

הייתה תקופה שזה ממש שלט ככה הרבה חודשים אבל דיי.. נגמר
ובקשר לסרט בשיער.. לפי דעתי זה יהיה ממש יפה

Adi15

New member
לדעתי...

פדלפון עדיין אין, אבל לא כאלה רחבים אלא יותר צרים.... בקשר לשיער---------> אני ממש אוהבת שיער גלי עם סרט, כשהסרט כזה אחורה, לא ממש על הקצה...מקווה שהבנת.... ואם השיער יותר מתולתל מזה (כמו שלי, שכבר נחשב תלתלים) אני אוהבת סרטים עבים, על הקצה....

O Boy

New member
פדלפון...

רחב-אאוט, יותר צר, אבל ממש יותר צר בהשוואה לרחב, אין. בקשר לסרט בשיער, תשובה קיבלת מעדי

MatMat

New member
אני חושב

שחברות הבגדים מדברות בעד עצמם ואומרות שזה אין.. כנסו דקה לדיזל\קרוקר\לי קופר (קצת פחות..)\פוקס\ ואפילו קסטרו לפעמים ותראו שפדלפון איז פאקינג אין...

cutey

New member
לא נראה לי..

תלוי למי..אולי לבנים זה אאוט, אבל לבנות זה ממש אין!

i l0ve u

New member
מכנסי פדלפון-אממממממ לע יודעת!

אני חושבת שדי אאוט אבל אף סטייליסט לא יהרוג מישו שילך עם זה.... ובקשר לסרט בשיער-זה לא תלוי כל כך בשיער שלך זה יותר תלוי בפנים שלך אבל תנסי ואם תקבלי מחמאות ותאהבי את זה כנראה שזה מתאים לך ואם לא אז לא אבל שווה לנסות לא? וכן גם השיער שלי משתגע בטירוף בעע אך אני שונאת אותו!

נו באמת איזה שטויות

פאדלפונים יושבים פצצות על אנשים שאני מכירה ומה זה משנה אם הם אאוט או לא, הם ילבשו את זה בכול זאת.

flowers girl

New member
מעתיקנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

חח סתם מאמי אני מתה עליך...

i l0ve u

New member
Love u more!!!!!!!../images/Emo25.gif

איזה חמוטה חחחח איך את משפיעה עליי כפרה עליך!

למעלה