מכנסי קפוארה

מכנסי קפוארה

הלו:) אממ בתור קפואריסטית לשעבר נשארתי כעת עם כמות נכבדה מאוד של מכנסי וחולצות קפוארה (של קבוצת קוראדו ג' אאורו) שתי שאלות לי אליכם: 1. מה המחיר הממוצע של מכנסי קפוארה היום? יש לי 2 זוגות חדשים שלא לבשתי אפילו פעם אחת ואני אשמח למכור אותם. אהה ומחיר של סווטצ'רים גם... מה הוא? 2. מישהו מכם מעוניין במכנסיים/חולצה/ סווטצ'ר?

מכנסיים בסביבות 150

יש לך גם צבעוניים שאת מוכרת? באילו מידות? ני גם CDO לשעבר אז עם חולצות אין לי מה לעשות (והאמת שגם אני צריכה למכור או להעביר הלאה לפחות חלק...) אבל צבעוניים משמשים אותי די הרבה.

יש לי:

1 X מכנסיים לבנות עם רקמה של CDO. לא נלבשו מעולם. נקנו בטורג'ה די קורדאו האחרון.. 1 X מכנסיים כחולות עם לבן, של מרימבונדו.. כנ"ל חדשות לא נלבשו מעולם. שניהם פקינו ויש לי עוד זוג כזה גם כחול (פקינו כנ"ל), עם לבן בצדדים שכתוב על התחת קפוארה.. אבל הוא לא במצב מעולה (נלבש המון) אז.. אלא אם בא לך מכנסיים בהנחה... באיזה מידה את בערך? ואיפה את גרה?:)

דווקא כחול ולבן כבר יש ../images/Emo13.gif

ואני לא חובבת של מרימבונדו כל כך. אולי תצליחי למצוא לקוחות אחרים (ומתישהו גם אני כבר צריכה להעלות את הדברים שלי...)

אני אנסה..

אני יודעת שחברה שלי מתאמנת בהרצליה אצל נעה אבל לא נעים לי לבוא לה לשם ולמכור ככה... ואולי בת"א בבלי יש גם קבוצה אני אנסה...:) +את יודעת מה מחיר סביר לסווטצ'ר? שאני אדע להגיד להם.. בירימבאו את רוצה?

איכותי אני יכולה להבטיח לך שהוא

והוא גם במצב מעולה. רק מה שכן צריך למתוח אותו ואת זה אני לא יכולה לעשות לבד. אני דיי בטוחה שיש לי את כל האביזרים הנלווים אבל אני אבדוק מחר אני אודיע לך זה פשוט במחסן:) לילט:)

ailag

New member
איזו מידה מכנסיים?

(נראה אם כבר יהיה לי אומץ לקנות, או שאמשיך לטעון שהמידה שלי יורדת ושנחכה שתתייצב)

M שניהם:)

למרות שאני חושבת שאם את במידות הברזילאיות זה נחשב לפקינו... (זה בסדר.. לקנות זה בסדר... )

ailag

New member
אין לי מושג מה זה פקינו

אבל באותיות נורמליות אני עדיין XL. תודה בכלמקרה :) (גרר.. עליתי במשקל ועכשיו אני שני קילו פחות ממתי שהתחלתי קפוארה - בחודש יוני האחרון! משהו לא הגיוני פה)

ailag

New member
בקצב הזה אהיה באדי בילדרית ../images/Emo3.gif

(למי שתהה, לא אכפת לי בשיט אם אני נראית שמנה או רזה. אכפת לי להיות בBMI טוב - 25 או פחות)

נמנמנ...

שניהם M (פקינו), ולא זוכרת איזה סמל זה.. לא חושבת שהישראלי... אממ יש 3 אנשים שמנגנים ולידם 2 שמשחקים, בתוך העיגול הירוק עם הדגל ברזיל מוקף ב"קורדאו ג'י אאורו" יעני חבל זהב כזה... וכתוב למעלה "קורדאו ג'י אאורו" (באנגלית) CAPOEIRA SAO PAULO BRASIL MESTRE SUADDUNA משהו יפה כזה מרקמה מאיפה את בארץ?

למעלה