מכנסי 3/4 - היכן???

• פותח הנושא leo7
  • פורסם בתאריך

leo7

New member
מכנסי 3/4 - היכן???

אני בחור די גבוה - 1.87 מ' וללכת עם מכנס קצר מעל הברך זה לא הכי יפה ולא הטעם שלי... הייתי אתמיול גם בקסטרו, גם בסליו, גם בפול אנד בר ובאף אחת לא מצאתי מכנס שיגיע אפילו קצת אחרי הברך... בעיקרון אני מחפש מכנס/ג'ינס שיגיע אחרי הברך... אז לאן ללכת? ד"א, אני מהמרכז.... תבורכו...

goldy

New member
אני 1.89 והבעיה שלי זה המחיר

180 ש"ח למכנס אחד?! נסה רשתות שיווק: כן אלו שמוכרות בעיקר אוכל.

leo7

New member
תגיד לי איפה מצאת ב-180

אני אשפוט אם מפריע לי המחיר אח"כ... וכל הרשתות מזון יש שם סחורה שלא הייתי יוצא איתה מהבית, מקסימום לישון..

goldy

New member
מצאתי אבל לא במידה שלנו../images/Emo67.gif

ראה קובץ מצורף. אולי פניה אישית לחברה תעזור.

goldy

New member
מצאתי עמוד שלם של 3/4

גם כן לא במידה שלנו
http://search.nextdirect.com/shop/a...1&nxti=0&nxtv=000&lang=en&country=il&curr=usd

leo7

New member
הייתי קונה משם לפחות 3-4

יש שם כאלו ממש יפים... חבל שאי רשת אחת שמוכרת מכנסיים באורך הזה...

Shy Guy

New member
אני לא בטוח אם עדיין יש, אבל אם אני זוכר נכון

ב-H&M יש מכנסי 3/4, בדוק אם אתה בסביבה. :)

leo7

New member
בדקתי באתר שלהם,

מה שהם מציעים אלו בעיקר מכנסיים שמגיעים עד הברך כמעט אני מחפש משהו שעובר אותה...

היום באופנה מכנסיים עד קו הברך ולא יותר

למה אתה רוצה דוקא משהו שעובר אותם?

leo7

New member
כי זה נתפס לי יותר יפה בעין

וכל מכנס שמדדתי עד קו הברך, נעצר הרבה לפני

אם אני זוכרת נכון לגאפ יש מידות אורך

ולא רק רוחב. עד כמה שאני זוכרת למותגים אמריקאיים כמו ליוויס היו בכלל מידות אורך שונות. ומעבר לזה יש את החנות הזו http://www.tallmen.co.il/?categoryId=5821. לא יודעת איך המחירים.

eden1073

New member
רק לפני 20 שנה מכנסיים קצרים לגברים היו באמת

קצרים. כמעט כמו שלנשים עכשיו. עכשיו אופנה שרגליים השעירות של גברים זה לא יפה ולא באופנה. גם כל הבגדים הופכים להיות רחבים כאלה. יותר יותר. פעם היה באופנה גם גופיות לגברים ועכשיו רק שרוול קצר זה המינימום. כי גב שעיר זה לא יפה. עוד באמת מעצבים ילבישו אותנו בשמלות הארוכות של מוסלמיות וישימו לנו מטפחת על הראש.
יכול להיות שהרגשה שלך היא בעקבות האופנה החדשה. אנ י לא מבקר אותך או משהו. ולא אומר לך מה ללבוש או לאהוב. סתם כותב לך דעה שלי.

למעלה