מכסה הסטייק בצורה כזו או אחרת הגיע לידי חלק כזה של הפרה.... מה בדיוק עושים איתו?
מ משה999 New member 24/4/08 #1 מכסה הסטייק בצורה כזו או אחרת הגיע לידי חלק כזה של הפרה.... מה בדיוק עושים איתו?
M MeetTheMeat New member 25/4/08 #2 בעיקר שיפודים נתח מס' 7 נקרא מכסה הצלעות. נתח שמכסה את ורד הצלע (האנטריקוט) עשיר בשומן והוא חלק הכי טוב לטחינה. כאשר הוא מיושן טוב, הוא טוב מאוד לשיפודים על האש.
בעיקר שיפודים נתח מס' 7 נקרא מכסה הצלעות. נתח שמכסה את ורד הצלע (האנטריקוט) עשיר בשומן והוא חלק הכי טוב לטחינה. כאשר הוא מיושן טוב, הוא טוב מאוד לשיפודים על האש.