"מכסה הצלע" מתאים ל"על האש"
היום גיליתי משהו חדש. לצערי הרב אינני כותב פה הרבה אבל אני קורא פה לא מעט. כפי שציינתי בעבר, אני קצב לשעבר. אתמול גיליתי נתח בשר מדהים שמתאים לצלייה קצרה מאוד. מבין חלקי הבשר, חלק הבשר אולי הכי לא מוכר בארץ הוא "מכסה הצלע" או מספר 7. עד היום רוב האנשים משתמשים בו לטחינה בלבד. עד היום הייתי ממליץ ללקוחות לעשות ממנו גולש או רולדה. לא חלמתי שבתוך הנתח מתחבא נתח בשר מדהים. יש במכסה הצלע מעין משולש ארוך של סחוס, הבשר שנמצא תחתיו הוא התגלית שלי. צריך להסיר את המשולש, ולהוריד ת הסחוס העליון ויש לכם סטייק מעולה. אני לא האמנתי שהוא אכן מתאים לצלייה קצרה עד שנסיתי אתמול. צרבתי אותו על מחבת עם שמן זית ומלח ופלפל כשתי דקות מכל צד, והוא יצא ריר. פרסתי אותו למדליונים, וצרבתי אותם עוד חצי דקה לקבל מדיום. הבשר היה רך כמעט כמו פילה ועם טעם מצוין. לא מאמינים לי? אתם מוזמנים לנסות ותגלו שיש נתח חדש שמתאים לעל האש.
היום גיליתי משהו חדש. לצערי הרב אינני כותב פה הרבה אבל אני קורא פה לא מעט. כפי שציינתי בעבר, אני קצב לשעבר. אתמול גיליתי נתח בשר מדהים שמתאים לצלייה קצרה מאוד. מבין חלקי הבשר, חלק הבשר אולי הכי לא מוכר בארץ הוא "מכסה הצלע" או מספר 7. עד היום רוב האנשים משתמשים בו לטחינה בלבד. עד היום הייתי ממליץ ללקוחות לעשות ממנו גולש או רולדה. לא חלמתי שבתוך הנתח מתחבא נתח בשר מדהים. יש במכסה הצלע מעין משולש ארוך של סחוס, הבשר שנמצא תחתיו הוא התגלית שלי. צריך להסיר את המשולש, ולהוריד ת הסחוס העליון ויש לכם סטייק מעולה. אני לא האמנתי שהוא אכן מתאים לצלייה קצרה עד שנסיתי אתמול. צרבתי אותו על מחבת עם שמן זית ומלח ופלפל כשתי דקות מכל צד, והוא יצא ריר. פרסתי אותו למדליונים, וצרבתי אותם עוד חצי דקה לקבל מדיום. הבשר היה רך כמעט כמו פילה ועם טעם מצוין. לא מאמינים לי? אתם מוזמנים לנסות ותגלו שיש נתח חדש שמתאים לעל האש.