מכסה רב פעמי לקופסאות שימורים.

evike

Well-known member
מנהל
נסיון של כמה וכמה סוגי שימורים, נובי מעדיפה את פנסי פיסט. הקופסה מכילה 85 גרם, והיא אוכלת אותו בפעמיים, יום לאחר יום. אני מתקשה למצוא מכסה הרמטי לקופסה, שהקוטר שלה 6.5 ס"מ. יש לי מכסה 7 ס"מ, הקופסה סגורה אבל לא הרמטית. (רוב הקופסאות הן בגודל הזה)
מישהו מכיר מקום בו ניתן לקנות מכסים כאלה?
תודה ושבוע טוב.

פעם, כשהיו חיים ואמזון היו שולחים לארץ חינם, הזמנתי מכסי סיליקון שכל מכסה יכול להתאים לכמה גדלים של שימורים. אפשר עדיין להזמין עם דמי משלוח וראיתי אותם גם באיביי. אותו מכסה מתאים לפנסי פיסט ולפריסקיס ולכל השימורים הגדולים. מוצלח.

evike

Well-known member
מנהל
תודה על הרעיון, אנסה.
שבוע טוב.

גורדיאן-II

Active member
נסיון של כמה וכמה סוגי שימורים, נובי מעדיפה את פנסי פיסט. הקופסה מכילה 85 גרם, והיא אוכלת אותו בפעמיים, יום לאחר יום. אני מתקשה למצוא מכסה הרמטי לקופסה, שהקוטר שלה 6.5 ס"מ. יש לי מכסה 7 ס"מ, הקופסה סגורה אבל לא הרמטית. (רוב הקופסאות הן בגודל הזה)
תודה ושבוע טוב.
מה שאני עשיתי זה לקנות קופסה של שקיות ניילון לכריכים, ולפני שאני מכניס את הקופסה הפתוחה למקרר (בקיץ) אני מלביש עליה ועל הכף התקועה בתוכה שקית כזאת.
זה שימושי גם מפני שאחת מנקודות ההאכלה בבית (יש 3, כל אחת לחתול אחר) יש חתולה שתמיד אוכלת חצי מהרטוב והשאר מתייבש במקרה הטוב או משמש מדגרה לזחלי הזבובים במקרה הרע (מדהים שהם מתפתחים למשהו גדול תוך כמה שעות), אז אני מפנה מהקערית של הרטוב את השאריות לשקית הכריכים, כך אני יכול לזרוק את זה לפח האשפה במטבח בלי ריחות רעים ובלי שהזחלים יצאו לטייל בכל הבית.

Yukita

Active member
מנהל
אני פשוט מצאתי באחת מחנויות כלי הבית חבילת מכסי פלסטיק בגדלים שונים.

evike

Well-known member
מנהל
תודה, אבל מעדיפה להשאיר בקופסה כשהיא סגורה הרמטית.

מילי08

Well-known member
מתפרצת עם שאלה משלי:
למי מכם שמאכיל כמה חתולים בבית רק או בעיקר בשימורים, האם זה משתלם לכם? והאם זה מספיק מזין? טעים זה בטוח..
אני נותנת לחבר'ה את השימורים כתוספת קטנה ליד האוכל היבש, אבל זה רק בשביל הטעם. בפועל יוצא שהם מקבלים במהלך היום משהו כמו 2 כפות שימורים.
הייתי שמחה לצ'פר אותם עם שימורים כמזון עיקרי, אבל זה נראה לי ממש יקר

evike

Well-known member
מנהל
יש לי כמה כאלה, רק שהגודל המסויים שאני צריכה, 6.5 ס"מ, לא ביניהם.שאלתי בכמה חנויות, כולל לממכר ציוד לבעלי חיים. אין לאף אחד.

גורדיאן-II

Active member
מתפרצת עם שאלה משלי:
למי מכם שמאכיל כמה חתולים בבית רק או בעיקר בשימורים, האם זה משתלם לכם? והאם זה מספיק מזין? טעים זה בטוח..
אני נותנת לחבר'ה את השימורים כתוספת קטנה ליד האוכל היבש, אבל זה רק בשביל הטעם. בפועל יוצא שהם מקבלים במהלך היום משהו כמו 2 כפות שימורים.
הייתי שמחה לצ'פר אותם עם שימורים כמזון עיקרי, אבל זה נראה לי ממש יקר
לא משתלם ולא מספיק מזין.
על רוב קופסאות השימורים כתוב 'תזונה משלימה', והכוונה היא משלימה למזון יבש.
צריך לתת להם אוכל יבש איכותי, ושימורים בתור צ'ופרים בלבד, כך גם אפשר לעקוב אחרי הבריאות שלהם.

מילי08

Well-known member
לא משתלם ולא מספיק מזין.
על רוב קופסאות השימורים כתוב 'תזונה משלימה', והכוונה היא משלימה למזון יבש.
צריך לתת להם אוכל יבש איכותי, ושימורים בתור צ'ופרים בלבד, כך גם אפשר לעקוב אחרי הבריאות שלהם.
תודה, אז אמשיך באותה מתכונת

*אחת

Member
תודה ושבוע טוב.

אפשר פשוט להעביר לכלי אחר שניתן לסגרו הרמטית - צנצנת זכוכית ריקה (גרבר/ריבה) או קופסה קטנה של לוק-אנד-לוק ודומיהם. אם אין לך בבית, אפשר לקנות בחנויות של הכל בדולר/סטוק קופסאות וצנצנות קטנות סגורות במחיר של שקלים בודדים. זה מה שהייתי עושה בעבר, כשהייתי קונה פחיות שימורים גדולות. כיום אני קונה רק פנסי פיסט/לה-קט קטנים שמוכוונים ליומיים בלבד, אז אני רק מכסה במטלית נייר לספיגת לחות וסוגרת בניילון במקרר, ומשם - ישר לפח (הכתום).

frankthe2

Active member
אפשר פשוט להעביר לכלי אחר שניתן לסגרו הרמטית - צנצנת זכוכית ריקה (גרבר/ריבה) או קופסה קטנה של לוק-אנד-לוק ודומיהם. אם אין לך בבית, אפשר לקנות בחנויות של הכל בדולר/סטוק קופסאות וצנצנות קטנות סגורות במחיר של שקלים בודדים. זה מה שהייתי עושה בעבר, כשהייתי קונה פחיות שימורים גדולות. כיום אני קונה רק פנסי פיסט/לה-קט קטנים שמוכוונים ליומיים בלבד, אז אני רק מכסה במטלית נייר לספיגת לחות וסוגרת בניילון במקרר, ומשם - ישר לפח (הכתום).
מחזק אותך - זה מה שעשינו עם האוכל הרטוב. חלק נותנים לחתולה וחלק שומרים במקרר בתוך קופסא שקנינו במיוחד למטה זו. העלות 10 ש"ח. גם הרעיון עם שקיות אוכל שנסגרות נראה סביר וטוב.

dimitrygo

Active member
מנהל
פעם, כשהיו חיים ואמזון היו שולחים לארץ חינם, הזמנתי מכסי סיליקון שכל מכסה יכול להתאים לכמה גדלים של שימורים. אפשר עדיין להזמין עם דמי משלוח וראיתי אותם גם באיביי. אותו מכסה מתאים לפנסי פיסט ולפריסקיס ולכל השימורים הגדולים. מוצלח.
אגלה לך סוד. כל הדברים האלה מגיעים מסין וניתן לקנות אותם באליאקספרס עוד יותר זול. ודווקא עכשיו משלוח מסין די מהיר.

אלישבע777

Well-known member
תודה ושבוע טוב.
אפשר לקנות קופסה קטנה, הנסגרת הרמטית, מפלסטיק או מזכוכית שקופה, המשמשות לשמירה על מזון למקרר או להקפאה. ואז את קופסת השימורים את מכניסה פנימה.
אגב, פנסי פסט מזון ממכר. החתולים שלי משתגעים עליו. בעבר, כשהחתול הקודם שלי היה חולה כרוני, הוא היה מוכן לאכול רק ממנו (וגבינת פרום-עז).

evike

Well-known member
מנהל
יש עוד פתרונות, למשל כיסוי בניילון נצמד או נייר כסף. הכי נוח לי מכסה תואם. מצאתי באיביי בכ 14 ש"ח כולל משלוח.
אילו לא מצאתי, הייתי מאמצת את אחד מהפתרונים האחרים.
החתול של הבן שלי לא מוכן לאכול פנסי פיסט, בעצם רק דיילי קט

אלישבע777

Well-known member
יש עוד פתרונות, למשל כיסוי בניילון נצמד או נייר כסף. הכי נוח לי מכסה תואם. מצאתי באיביי בכ 14 ש"ח כולל משלוח.
אילו לא מצאתי, הייתי מאמצת את אחד מהפתרונים האחרים.
החתול של הבן שלי לא מוכן לאכול פנסי פיסט, בעצם רק דיילי קט

הייתי בטוחה שפנסי פסט הם מכניסים איזה סם ממכר, שאין חתול שיכול לעמוד בו... הם מריחים את הסם דרך הקופסא הסגורה... :)

למעלה