דודי, הוא שאל את זה לפני חודש וחצי, לא קצת מאוחר לענות?sיש טיסות לאיים. בדוק שיש. וקנו השבוע וטסו היום עד ליום חמישי לרודוס.
לא סופרים, מחרטטים.אני מעוניין בטיסה ליוון אך לא מבין איך עובדת המכסה של האנשים שיכולים להיכנס כל שבוע. מי סופר את זה? האם ייתכן מצב שבו אני מזמין הכל ואז כשאני מגיע ליוון הם אומרים לי שאני מספר 1201 ולא יכול להיכנס?
למיטב ידיעתי כבר אין מכסות יותר ליוון. העובדה שטסים המונים ואף אחד לא חזר לספר שלא הכניסו אותו/אותה.לא סופרים, מחרטטים.
כבר לא ניתן לקנות כרטיס וזה תקף רק למי שכבר קנה.למיטב ידיעתי כבר אין מכסות יותר ליוון. העובדה שטסים המונים ואף אחד לא חזר לספר שלא הכניסו אותו/אותה.
שים לב שהמכסה היווני נספר גם על מי שחוצה גבול ים/יבשה ואז לא באמת ניתן לאכוף את זה. למרות שאפשר לטוס לטורקיה ואז (יוון ביטלה קשר ישיר עם טורקיה זמנית) נניח לאלבניה/מקדוניה/בולגריה (את עניין הבידוד בהגעה יש לבדוק לכל ארץ בנפרד), ולעבור ביבשה, ואפשר גם להגיע לאיטליה, לשהות שבועיים בידוד ואז לקחת מעבורת... אז "אם אתה יכול לקנות כרטיס טיסה ליוון" זה רק אם אתה טס ישר מישראל ומזמין מסוכן ישראלי, וגם אז, אם קונים ישר מחברת התעופה, אז הרגע שבו בד"כ נדרשים להזין פרטי דרכון ואז להסיק אם אתה ישראלי או לא, זה בצ'ק אין ולא ברכישהכבר ענו לי במקום אחר: המכסה ניתנת לחברות התעופה שטסות ליוון. אם אתה יכול לקנות כרטיסים לתאריכים מסוימים, זה סימן שאתה בתוך המכסה.
לא הבנתי,שים לב שהמכסה היווני נספר גם על מי שחוצה גבול ים/יבשה ואז לא באמת ניתן לאכוף את זה. למרות שאפשר לטוס לטורקיה ואז (יוון ביטלה קשר ישיר עם טורקיה זמנית) נניח לאלבניה/מקדוניה/בולגריה (את עניין הבידוד בהגעה יש לבדוק לכל ארץ בנפרד), ולעבור ביבשה, ואפשר גם להגיע לאיטליה, לשהות שבועיים בידוד ואז לקחת מעבורת... אז "אם אתה יכול לקנות כרטיס טיסה ליוון" זה רק אם אתה טס ישר מישראל ומזמין מסוכן ישראלי, וגם אז, אם קונים ישר מחברת התעופה, אז הרגע שבו בד"כ נדרשים להזין פרטי דרכון ואז להסיק אם אתה ישראלי או לא, זה בצ'ק אין ולא ברכישה
והמצב שבו מסתכלים לך לפי אזרחות ולא לפי איפה שהית שבועיים אחרונים, הוא מצב בעייתי
באיזה שלב אתה מוסר אל נותן השירות את פרטי האזרחות (הפרטים המלאים של הדרכון, ולא רק השם/משפחה/גיל/מין)? זה תלוי בחברת תעופה ובלאוקוסט בד"כ במעמד רכישה מסתפקים רק בשם, ואז יוצא שהאזרחות תתגלה רק בצ'ק אין כאשר תתבקש לבחור אזרחות ותוקף דרכוןלא הבנתי,
מה ההבדל בין אם אני מזמין ישירות מאיגאן (למשל) או סוכן רוכש בשבילי את אותו כרטיס?
ככל שאני יודע איגאן לא סופרים את הנוסעים אחרת אם הזמנתי עצמאית או דרך סוכן
אם ככה אנחנו משחקים בניחושים והערכות, לא בידע. אתה מדבר על קרוב לוודאי שזהו ניחוש - לא עובדה ידועה.באיזה שלב אתה מוסר אל נותן השירות את פרטי האזרחות (הפרטים המלאים של הדרכון, ולא רק השם/משפחה/גיל/מין)? זה תלוי בחברת תעופה ובלאוקוסט בד"כ במעמד רכישה מסתפקים רק בשם, ואז יוצא שהאזרחות תתגלה רק בצ'ק אין כאשר תתבקש לבחור אזרחות ותוקף דרכון
אם אתה רוכש דרך סוכן פיזי לא באינטרנט, אתה נותן את פרטי האזרחות מיד ברכישה, וקרוב למדי שהפקיד מקליד אותם באיזושהי מערכת שמחוברת לממשלת יוון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.