מכפילים בשווקים מתעוררים

uriagmon

New member
מכפילים בשווקים מתעוררים

שלום! היכן ניתן לברר מכפילי רווח באינדקסים בשווקים מתעוררים? תודה

uriagmon

New member
אביטל- אנא

כיצד ניתן לעקוב אחרי המכפיל הממוצע בשווקים עבורן ישת עודות סל למשל ניפטי , סין וכד'. אלמנטרי. תודה.

מכפילים

לצערי, אין אתר המרכז את המכפילים של כל המדדים על שווקים מתעוררים. יש לבדוק לגבי כל אחד מהמדדים בנפרד, באתר האינטרנט של עורך המדד.

uriagmon

New member
תוכלי בבקשה ->

הי אביטל. אני "זקן" עוד מתקופת הפורום שהיה באתר של XNES ונעלם פתאום; לפני מספר ימים ראיתי להלינק לפורום הזה, סחתיין על העזרה וההתמדה. אם את זוכרת הצעתי בזמנו שתחסכו עבודה אם תעשו לינק לשאלות חוזרות כמו "אתמול היתה ירידה של 0.2% בניפטי מישהו יכול לומר לי למה התעודה עולה עכשיו ב 0.1% בטח זה מונופול בלה בלה" תחשבו על זה אם בא לכם. ולבקשתי: חלק לא קטן מחלק המניות שלי מפוזר בשווקים המתעוררים (תעודות קסם של סין, הודו CECE ולטין אמריקה). מאד חשוב לי להתעדכן במכפילים ככלי לקבלת החלטות; אין לי מושג איך להשיג את המכפילים וגוגל לא עוזר לי, תוכלי לתת לינקים לאתרים הללו? מלבד עניין הנחמדות זה אלמנטארי לפרסם מכפיל (כמו לכל מניה) נתון זה צריך להיות לדעתי שקוף ובאתר שלכם-ומעודכן (לא כמו בתשקיף). תודה!!!! ויום טוב.

לגבי שאלות שחוזרות על עצמן

הכנתי רשימה כזו בפורום "בורסה ושוק ההון" תחת הכותרת "שאלות נפוצות", ואני באמת מפנה אליהן מידי פעם כשזה נשאל כאן. הנה מספר דוגמאות לשאלות כאלה, אשר רלוונטיות לפורום זה: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=29&msgid=71615868 http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=29&msgid=71615881 http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=29&msgid=71615876

raazz

New member
לכל החברים בפורום נקודה חשובה

חברים יקרים עד שלא נצעק חזק כלום בביצה הזו לא יזוז אני עוקב מזה זמן בנעשה בפורום חשוב זה כי אני מושקע חזק בתעודות סל מהעולם [הרי זה הלהיט העכשוי] האינפורמציה על הפנים לא מסןדרת באתר אחד על בסיס יומ יומי למהההההההההההה ? אניחנו משלמים יםםםםםםם כסף למה אין אינפורמציה מינימלית על שווקי עולם סגירת מדדים יומית שערים מכפילים למה ככ קשה לאקסלנס נשואה להושיב איזה פקידה שתתקתק מידי יום כמה שורות קיבינימט איזה יחס מזלזל המון שואלים פה שאלות ולא מקבלים תשובות אותי זה מרגיז חוסר ההתייחסות הזה כולנו מחפשים אינפורמציה על הנעשה בשווקים שכולנו משקיעים בהם בעוד שזו אמורה להיות עבודתם של מנהלי הסלים השונים תבינו עד שלא תגיבו ללללללא תקבלו שירות גם אני מגלה כל פעם חוסר תיאום בין המדדים לבין התעודה מגיעות לנו תשובות קצת יותר רציניות אם לא אזי נפנה לרשות לניירות ערך רז

תשובה

רז שלום רב, אקסלנס מפרסמת מידי בוקר באתר האינטרנט שלה את מחיר המדדים עליהם יש לה תעודות סל, את שערי החליפין של המטבע ואת מקדמי ההמרה. מצורף הקישור: http://www.xnes.co.il/_Uploads/889price.pdf?SearchParam לצערי הרב, זוהי הפנייה הראשונה שלך שאני רואה בפורום זה, צר לי לשמוע על אכזתבך הרבה מן התחום, אך חשוב לי להבטיחך, כי נשמח לענות לכל שאלה שתעלה על גבי הפורום ובערוצים אחרים. כמו כן, חשוב לבדוק את אמת הדברים לפני הטחת האשמות כה קשות, המידע שקיף וקיים בכל אתרי המידע הכלכלי בארץ ובעולם, ואין למנהלי תעודות הסל בארץ שום השפעה על פירסומו/ אי פירסומו.

raazz

New member
תגובה לאביטל מאת רז הכועס ובצדק רב

אביטל יקרה ערב טוב לך ראשית כל זו תגובתי הרביעית ולא הראשונה שנית אם תקראי שוב את מכתבי תביני מה אמרתי ולמה התכוונתי בדיוק וכן איני היחיד המתלונן על חוסר ההתאמה בין מדדים בעולם לבין ביצועי וסגירת התעודות עקבתי במשך כמה ימים וזו המסקנה שלי ומסתבר שאיני היחיד שחושב כך ולאאאא איני רואה כאן שקיפות[ולכן אני דורש בשמי ובשמם של קונים רבים של תעודות קסם לצרף באופן פשוט וברור את שערי סגירת המדדים בחו"ל בצמוד לשערי תעודת הסל + מכפילים ולא לשלוח אותנו לנבור באינטרנט ולנחש לאיזה מדד בדיוק בהודו התככון המשורר [עם כל הערכתי הרבה בהחלט אליך ועל הרצון הטוב והנכונות להסביר ] אינך עונה לשאלות רבות שמופנות אליך ובמקרה מעניינות עוד כמה אנשים דוגמא פשוטה היא עניין המכפילים ועוד דוגמא פז ברזיל תראי לי אחד שממש מבין פה הם עקרונות הקרן.תעודה.אג"ח הזה מה שלא יהיה לסיכום אני ועוד גולשים מתרעמים על כך שמוכרים לנו מכשירים פיננסים לרוב אך לא מלווים אותם בהסברים נאותים וברורים דיים והרי מי כמוך יודע שמידע מידע מידע הוא שמו של המשחק בימינו ובגלל חוסר המידע הזה למרות ההנחה אשר ניתנה היום בהנפקה לא קניתי פז ברזיל ובזה אסיים בתודה רז

vertrag

New member
הנחה

ניסיתי להבין היום מה היתה ההנחה שהצהירו עליה ולא מצאתי תשובה! גם אני עקב מחסור במידע הזמנתי רק כמות קטנה (לא רק בגלל זה).

yagur12

New member
אביטל- בבקשה התייחסות למכפילים

אביטל שלום עדיין הנושא פתוח לדבריכן זה עניין פשוט אבל חיפושים שלי לא מצאו דבר. יש לכן לינקים לעמודי הווב עם פירוט מכפילים רלוונטיים (סין, ניפטי, לטין 40, CECE, SP500 תודה

למעלה