מכרזים בבר אילן

Democritous

New member
מכרזים בבר אילן

שלום לחברי הסטודנטים כחבר מועצה מטעם מדעי המדינה אני מביא בפניכם את התפקידים המוצעים למכרז ציבורי ואת הקריטריונים הנדרשים אליהם. התפקידים הם בשכר. אני קורא לכל מי שרואה עצמו מתאים לתפקידים הללו להציג את מועמדותו וכן להביא לידיעת חבריו את דבר קיומם של המכרזים. יהיו מי שיגידו שכל התפקידים תפורים ומיועדים למקורבים לצלחת (ואני לא אהיה זה שיגיד לכם אחרת), אבל אני רואה חשיבות בכך שכמה שיותר סטודנטים שמעוניינים לתרום יגישו את מועמדותם לתפקיד ואסביר לכם מדוע: כאשר דרשתי את פרסומם של המכרזים גם באתר של האגודה על מנת שתהיה אפשרות לכמה שיותר סטודנטים להחשף לקיומם ולהגיש מועמדות (וזאת משום שעד עתה פורסמו המכרזים בתקופת פגרה כאשר כמות הסטודנטים שנמצאת בפועל באוניברסיטה ויכולה להתוודע לפרסומם של המכרזים על לוחות המודעות היא אפסית), נאמר לי שמי שהיה מעוניין בתפקידים הנ"ל בוודאי היה לוקח חלק בפעילות הפוליטית של האגודה במהלך השנה. אף כי יתכן שיש מן ההגיון בתפיסה זו אני שואל את עצמי תמיד את השאלה: מה הסטודנטים היו חושבים על זה? אני חושב שמרבית הסטודנטים היו אומרים שעל מנת לשרת את האינטרס הסטודנטיאלי יש צורך בפרסום נרחב של המכרזים על מנת לאפשר לכל הסטודנטים להגיש מועמדות לתפקידים בצורה שיוויונית והוגנת. כעת על מנת שתפיסה זו אכן תקבל ביטוי הולם במערכת של האגודה יש צורך שהסטודנטים יפגינו עניין ויביעו נכונות לקחת חלק בפעילות באגודה. מי שיש לו בעיה להגיע לאוניברסיטה יכול לשלוח אלי את קורות חייו ואני אדאג להעבירם לאגודה. חשוב רק שתציינו עבורי בנוסף את הפרטים הבאים באם הם לא רשומים בקורות החיים. מס' זהות, תאריך לידה עברי+לועזי, מצב משפחתי, פלאפון+אימייל, כתובת קבועה, כתובת בשנת הלימודים, תחום לימודים, שנת לימודים בתשס"ד, שירות צבאי/לאומי, ידע במחשבים, שפות נוספות ורמת שליטה, ניסיון קודם בעבודה קודמת, תכונות מובילות, התפקידים בהם את/ה מעוניין/ת ולמה את/ה מתאים (באורך שורה), תחביבים. אם יש לכם דרך לסרוק המלצות שיש לכם זה גם יהיה טוב. את הכל יש לשלוח לי לכתובת: [email protected] אם יש לכם שאלות נוספות אל תהססו להתקשר אלי: 054-4969176 שלכם אסף וינינגר נ.ב כשיוצאו מכרזים נוספים אדאג להעלותם גם כן

יישר כוח

סוף סוף רואים משהו טוב שיוצא מהבחירות לאגודה. באמת יש שם מישהו שחושב על כלל הסטודנטים ולא רק על עצמו.

למעלה