מכרז באיביי

rexcor

New member
מכרז באיביי

יש אוזניות של בוס שהמוכר האנגלי ציין מחיר שילוח של 21 שטרלינג לישראץלשאלתי האם יש מיסים מראש שהוא חייב לגבות ענה לי כך
I have paid extra for the global shipping so it wont matter if you win, you will only pay the same postage as someone in the UK
לא לגמרי מובן לי.ראיתי שכמעט כל דומיו בגלובל שיפינג מופיע לידם מחיר מיסים מופקע.האם הוא צודק?איך יכול להיות שמישהו בבריטניה ישלם 21 כמו לישראל?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הבנתי; הוא שולח ישירות לישראל או דרך GSP של איביי?

במשלוח דרך גלובל שיפינג המוכר שולח מקומית לאיביי והם מבצעים את כל השאר. לכן מבחינתו זה משלוח מקומי רגיל. הוא לא קובע את המחיר הבינ"ל אלא איביי ואין לו שליטה במחיר המוצג לך (הוא אפילו לא בהכרח יודע מה אתה רואה). אכן, הרעיון במסלול הזה הוא להקל על המוכרים, ומבחינת הקונים המחיר המוצג כולל את המשלוח + מיסים ועמלות (אם ישנם). החבילה נשלחת בבלדרות, החברה אחראית לשחרר אותה מהמכס ושליח מביא לך אותה עד לדלת. אכן, המחירים של השירות מופקעים בעיניי ולכן אני לא משתמשת בו.

rexcor

New member
Expedited Shipping (International Priority Shipping)

יש לו דירוג 100% אז מאד מקווה שהןא יודע מה הוא אומר

rexcor

New member
זה מה שרשום.מנסה לברר איתו

היית אמורה להבין שכתבתי מה שרשום

trilliane

Well-known member
מנהל
השאלה אם זה כל מה שרשום או שמופיע *גם* GSP. לא צריך לברר

רק לקרוא. כפי שכתבתי לך, זה לא סותר, כי גם בשיטת GSP תהיה כתובה שיטת המשלוח כמו שהעתקת. במקום להעתיק פרטי מידע חלקיים צרף צילום מסך או תן קישור למוצר וחסל. אני מודה שקצת נמאס לי "לחלוב" ממך מידע ולהתחנן לתשובות. אתה רוצה עזרה? תעזור לי לעזור לך ונפסיק ללכת סחור סחור.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה דרך איביי? צרך צילום מסך או תן קישור. חלאס, נמאס לי לנחש.

rexcor

New member
זה gsp עם חיוב מיסים פי 3.מגלים את רק אחרי

לפי זה לא ברור על סמך מה הוא ענה ככה במייל הראשון

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה לא צריך "להשביע את רצוני", אתה צריך לספק פרטים מספקים

כדי שיהיה אפשר לענות לעניין לשאלות שלך. אתה לא "עושה לי טובה" שאתה מאפשר לי (או לכל אחד אחר) לעזור לך

&nbsp
בכל מקרה, בלי לראות את דף המכירה קשה לי להתייחס למחיר ועד כמה הוא סביר. אם הוא אכן שולח ישירות לישראל אתה לא משלם מיסים מראש.

trilliane

Well-known member
מנהל
ערכת את ההודעה אחרי שכבר הגבתי... קודם כתבת שלא כתוב GPS

ואתה מקווה שזה "משביע את רצוני".
&nbsp
כבר הבהרתי לך שהמוכרים אינם הכתובת לשאול בנושא, כי זה שירות של איביי והם לא מבינים בו...
&nbsp
ולידיעתך, לא, לא מגלים רק אחרי, זה תמיד כתוב. לו צירפת צילום מסך או נתת קישור, יכולתי גם להראות לך היכן... כשתחליט שאתה רוצה עזרה ומוכן ללמוד, תצרף קישור ויהיה על מה לדבר. עד אז אני פורשת.

למעלה