רק רשע...
חזרתי עתה מסדנה שהפעילה האחווה, ואני חייב לזוז ליער חדרה, אבל, אני עייף, כך שמעט כתיבה להתאוששות רק תועיל לכולנו. פיטר-פן.... אה... פיטר-פן... הסיפור המקורי על פיטר-פן קרה כשאילן(leeRoy) רק שמע על Rים. אך כמו שהוא שמע על זה - תשמעו על זה גם אתם. קוראים לזה מורשת. היו היה משחק אי שם בעבר הרחוק (92? 94?) בתקופת דור הזהב של מועדון ´חרבות וכשפים´ שהיה בו יער, וביער היה פיטר-פן. ומה לעשות, כמו שקורה לפעמים, פיטר-פן היה דמות מעצבנת שלבש טייץ ירוק וחולצה גזורת שוליים בדוגמה של עלים. במקור, תוכנ שהוא יוביל איזה Quest מרכזי, ויהיה שמח, אולם הוא היה דמות כ"כ מעצבנת שהשחקנים החליטו לצוד אותו. מאחרי המשחק הזה, אותו השחקן שגילם במקצועיות מעצבנת דמות מאוווד מעצבנת לא יכל להתנער מהכינוי, ומדי פעם היו פוצחים חבורה של שחקנים במצוד אחרי פיטר-פן. זה לא נגמר יפה, ואני מאד מקווה שזה לא יקרה שוב, לא משנה כמה מעצבנת הדמות - ויותר מזה - אפילו כמה מעצבן השחקן. אבל הסיפור לא נגמר כאן. אמיר ארד, חברי הטוב ביותר משכבר הימים, חבר טוב גם של אילן(LeeRoy), הגיע בערך ב-96/97 ל-R הראשון שלו, יחד עם אילן, מן-הסתם. והוא הגיע בתחפושת מושקעת ומדהימה של סייר. ונחשו מה הוא לבש בתור מכנסיים...? נכון. טייץ ירוקים. ושכמייה בדוגמת עלים, ועוד כל מני דברים יפים שרק אמיר יודע לעשות. בזמנים האלה פיטר-פן לא נראה בארץ מזה זמן רב, והפך לאגדה של ותיקים בלבד. ואז, אמיר יוצא מאחורי הסלע שהסתיר אותו עת הוא לבש את תחפושתו מעוררת ההערצה, ורואה אותו אלדד כורח (הידוע כאן כ-Marcus the Halfling) ולא מאמין למראה עניו. והוא אומר "חבר´ה! יש לנו פיטר-פן חדש!", וכולם צוחקים... זה רק מעיד על האומץ והנחישות שיש לאמיר, משום ששני משחקים אחרי זה הוא היה איתנו כבר עמוק בארגון. הוא, ואילן, שהדמות הראשונה ששיחק כNPC היה צייר צרפתי עם בגדים של פוארו אדום-כחול, וברט שקיבלתי מתנה בפסטיבל עכו, ואבד לי מזמן. ...אה... היו זמנים... לפעמים מרגש אותי לראות איך המעגלים האלה נסגרים. אז חבר´ה\ לפני שאתם שולפים בלון של אגו ומתנפלים קדימה בשאגות השפלה, קחו דוגמא אישית מאמיר, קחו את זה כמו גברים, ודברו במעשים. מי יודע? אולי תמצאו אתם את עצמכם עמוק בארגון? אולי המורשת הבאה לדור החדש תהייה עליכם?