מכרז

steklov

New member
מכרז

שלום בשבת האחרונה זכיתי במערכת במכרז. ביום ראשון קיבלתי טלפון מהאתר שאמרו שהיתה בעיה עם המכרז והזכיה מבוטלת ובתור פיצוי מציעים לי 5% מרכישה שאעשה באתר. האם יש טעם להתעקש על קבלת המערכת או שכדאי לוותר? אלי

alonpaz

New member
בטח זכית ממש בזול אז הם לא מבטלים

תתעקש- הם יודעים רק לקחת יותר - שוד לאור יום! תתבע אותם! הם ידעו ליצור איתך קשר כשזכית , הם יודעים שזכית אבל מתחמקים ממתן הזכיה. במה זכית ובכמה? ומאיזה אתר?

odedg

New member
שלום steklov

שלום steklov ! נראה לי שאם בעדך את ההוכחה לטענתך, ובפיהם אין משהו "משכנע" תוכל לעמוד על זכותך לקבל המובטח, או להגיע עמם לפשרה שתראה לך מספיק הוגנת על מנת לחסוך את "מחיר הצדק", שאולי עמך... תוכל לפנות לארגון צרכנים שיסייע בידך או להחליט או לטפל עבורך!

ronish

New member
מכרז

אם יש לך הודעה בכתב שזכית אז לך לבית משפט לתביעות קטנות. אם אין לך שום הודעה בכתב אז אין לך שום הוכחה שאכן זכית. אם הזכיה בוטלה עקב כך שהיו הצעות מחיר גבוהות משלך אבל הם לא ידעו את זה בזמן שהם הודיעו לך אז להם יש הוכחה שאתה לא זכית. נסה לבקש מהם מכתב שבו יסבירו לך מדוע הזכיה שלך בוטלה. יש תקנון לכל מכרז. אם הסיבה עומדת בתקנון אז אין לך מה לעשות. אם לא אז לך לבית המשפט לתביעות קטנות.

steklov

New member
בנוגעה לזכיה

תודה לכולכם על התגובות. בינתים אישתי שיכנעה אותי להתפשד על ה 5% הנחה שהם הציעו ולקחתי טלוויזיה 43" כך שגובה הפיצוי יצא כ 750 ש"ח. בכל מקרה יש לי עוד כ 5 חברים שהשתתפו במכרז זה והם כנראה ילכו איתם עד הסוף. כיוון שהתפשרתי הבטחתי למנהל האתר שלא אוציא את הסיפור הזה החוצה. אני מאמין שאם הסיפור הזה יתגלגל כולכם תשמעו את שם האתר. אלי

all

New member
אינני בטוח על מי זה חל .

אבל יש חובה משפטית לבצע הקלטת שיכות טלפוניות כשמדובר בחברות המבצעות התקשרויות או מכירות טלפוניות. הרי לא כל אחד רשאי לבצע מכירות פומביות ומכרזים במדינה זו והכל חייב להיות בפיקוח ע"וד!

adia

New member
../images/Emo92.gifאדון נכבד!!

גם לי זה קרה!! ה"מכרז" טען סיפור זהה. אנא צור קשר בבקשה פה או בתיבת המסר.אולי נוכל במידה וזה אותו המכרז לתבוע יחדיו.

למעלה