מכריזה על נושא חדש!

orlyshka1

New member
מכריזה על נושא חדש!

טוב, אחרי יום סוחט ריגשית, בו החלטתי שממש טוב שיש שמונה חודשים עד ההופעה, כי ממש קשה לי להכיל את כל הטוב הזה ואני צריכה להתרגל כמה חודשים למחשבה שאני אראה את כל היופי הזה מולי, הריני מכריזה בזאת על שרשור חדש! כל אחת צריכה לכתוב איזה שיר מבחינתה הוא יהרג ובל יעבור, אין מצב שהבנים משלימים הופעה בלעדיו. המטרה בסופו של דבר היא להרכיב להם ליין אפ ולהציע להם אותו
אני מתחילה - אחרי לבטים רבים, ואחרי שהכניסו לי וירטואלית אקדח לרקה (מורי!) אני נאלצת לצמצם את הבחירה שלי ל... rule the world אחרי המבול (ועוד כמה דברים אחרים...) GO!

טוב כמו שאמרתי לך לי יש שניים אבל נצמצם אותם

אמממ אממממ could it be magic רק המחשבה על רובי שר את זה עושה לי נעים מלמעלה עד למטה וחזרה.

shiria29

New member
שיר הסלואו בחתונה שלי היה...

RTW!!! ממש אתכזב אם לא ישירו אותו...!!

orlyshka1

New member
אני מסכימה

שיר מדהים (ובטח היה גם סלואו מדהים) אבל תבחרי שיר שלא נבחר, כדי שיהיה גיוון...

י ע ל י ש

New member
אממ.. רק אחד??

טוב.. אני חובבת הנוסטלגייה וחייבים חייבים להופיע עם NEVER FORGET אבל אם הייתי הולכת להופעה (בסוף כנראה שלא
) הייתי מאוד מתאכזבת אם מארק לא היה שר לי את בייב- השיר הרשמי שהפך אותי לאוהדת מושבעת שלהם אהה והשירים האהובים עלי ביותר שלא נראה לי ששרו אותם אי פעם בהופעה ואולי הגיע הזמן- if this is love crack in my heart

orlyshka1

New member
רימית!

אני מצמידה לך אקדח לרקה, וביד השנייה שלי יש כרטיס טיסה, כרטיס להופעה וואוצ'ר של מלון. את צריכה לבחור רק אחד!

י ע ל י ש

New member
../images/Emo6.gif

אממ.. רגע! לחץ! אחד?? שיאווו טוב נו... תירי בי וזהו
אני מזל מאזניים.. איך את מבקשת ממני להחליט!!

י ע ל י ש

New member
טוב.. אחרי מחשבה ארוכה..

הופעה בלי NEVER FORGET זו לא הופעה.. ובכלל עכשיו שרובי הצטרף אז יהיה מושלם עם ה"everybody everybody" שלו בסוף! יאללה איפה הכרטיסים? הבטחתם, לא?

orlyshka1

New member
ממממ....

חייבת לחלוק עליך. זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (אני יכולה להמשיך עם זה עד הבוקר) לא היה מבאס להיות בקהל...

למעלה