תשמע ידידי המלומד!
אני לא אוהד מכבי ת"א אבל אני ועוד רבים "רכשנו" הרבה סימפטיה,כבוד והערצה (סמוייה) לקבוצת הכדורסל מכבי ת"א ובמיוחד במשחקים ביום חמישי באירופה! מכבי ת"א תמיד סימלה מקצוענות לשמה! והביאה הרבה כבוד למדינה! לא סתם כונתה הקבוצה של המדינה ובצדק!!!!!!!!!! לא יתכן ששחקנים כמו ביינום,וויצ'ץ ,אליהו,בורשטיין ,מוריס מהטובים ביבשת אירופה!!! ואחרים יפסידו לשחקני הגליל שאני אולי הייתי לוקח אותם...להביא כדורים מאחורי הסלים באימון זריקות של מכבי ת"א והמבין יבין!!! בחלומות הכי רעים לא חלמו בעמק שגליל תנצח ביד אליהו!!!! מה קרה???? אין לי ספק שתנצחו את עפולה/גלבוע ביד אליהו ותחרצו את גורל הקבוצה החביבה מהעמק לליגה לאומית!!! למה??? ובמיוחד אחרי שקטש ליכלך עליכם,על ההנהלה,על צביקה שרף בסרט שהוקרן בפני מדינה שלימה!!!! איפה הכבוד? איפה המקצוענות והיוקרה שכה איפיינו את מכבי ת"א??? תחשוב קצת ותבין את כעסי...במקום לכתוב ליגה לאומית וכו" זה נראה לך הוגן???? אם תנצחו את עפולה תאבדו את האוהדים בכל העמק והסביבה שהיו לכם באירופה ולאט לאט תהפכו לקבוצה השנואה ביותר בישראל במקום הפועל-גועל מגרש חנייה אושיסקין ת"א!!! וחבל מאוד...