מכרתם את המשחק לקטש ולגליל העליון!!

מכרתם את המשחק לקטש ולגליל העליון!!

זבלים!!!!!!!!!! בגללכם הפועל עפולה/גלבוע יורדת ליגה! אף אחד לא האמין שהגליל תנצח ביד אליהו!!! פעם הייתי בעדכם בכדורסל באירופה היום אני מייחל שתפסידו את האליפות לחולון יבני זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אממ...אין לי דבר נגד האוהדים!

אבל יוצא מכך שאתם החלטתם שגליל תישאר ועפולה החביבה מהעמק תרד ליגה! אתם מוסיפים לכם עוד שונאים!! אם מנצחים אז מנצחים גם את עפולה וגם את הגליל ואותו דבר אם מפסידים!

ואתם מכרתם את כל הליגה בכדורגל

וחילקתם נקודות אפילו ליריבתכם השנואה הפועל תל אביב.. אז לך תטיף מוסר בפורום אחר... (חוץ מזה שהפסדנו לגליל פשוט כי אנחנו חרא קבוצה)

recoil

New member
אנחנו לא חרא קבוצה, די.

מכבי סגנית אלופת אירופה - לא חרא קבוצה. יש ירידת מתח בליגת בישראל ואף אחד לא יודע איך לתת טיפול בהלם לשחקנים, אני מאמין שבמעמד של פיינל4 הם יתעלו על עצמם וינצחו ויקחו אליפות.

שומו

New member
כן בטח, ירידת מתח.

8 הפסדים זה ירידת מתח
אתה עושה צחוק
יחסית למכבי ב-40 השנים האחרונות, זו בהחלט חרא קבוצה.

ליגת העל היא הלחם והחמאה של המועדון

לא מקובל הרעיון של "להצליח באירופה ולא בארץ".. מה גם שיש לנו כבר שתי סגנויות העונה, נקווה שלא תהיה אחת שלישית.

שומו

New member
../images/Emo45.gif

מה שעושה את מכבי למה שהיא זה לא 5 אליפויות אירופה, אלא זה 82 תארים בארץ.

recoil

New member
"הלחם והחמאה" - עופר שלח כאן ולא ידעתי?

בכל מקרה, לא אמרתי שזה מקובל... סה"כ נתתי את דעתי על מצב מסויים ואני עומד מאחוריה.

בוא נעשה סדר!

למרות שעשית סלט עם כדורגל אז לפחות בית"ר הפסידה גם לאשדוד וגם לבני יהודה כך שבית"ר לא חרצה גורלות!!!! ואל תזכיר את הפועל גועל ת"א!!!!! אנחנו מדברים על יהודים... אם תפסידו לעפולה אז אני חוזר בי ולוקח את דבריי ואמשיך לאהוד את מכבי במשחקים באירופה:)

נשמע כאילו אתה מאיים עלינו

שאם לא נפסיד בכוונה לעפולה אז איבדנו אוהד... אני מצטער אבל מכבי לא מפסידה בכוונה משחקים.. וחוץ מזה שאין לנו חברי הפורום ממש מילה מול שחקני מכבי... בהצלחה בלאומית!

Carmelo Anthony

New member
להגיב או לא להגיב?

מצד אחד, אם אני אגיב אתה תפרש זאת כסימן שההודעה שלך שווה משהו, מצד שני, אני לא רוצה להשאיר אותך עצבני על כלום, אז אני אשאל אותך שאלה פשוטה: למה שנמכור? מה האינטרס של מכבי להפסיד לקבוצת ליגה תחתונה שמאמן אותה אדם שהשמיץ את מכבי בתקשורת כמה ימים לפני? לא חבל על הכבוד שילך בהפסד כזה? למה נראה לך שלמכבי יש משהו נגד גלבוע? אתה סתם חי בסרט? או עצבני ומחפש על מי להוציא את העצבים? אגב, מי אמר שהם יורדים? כרגע צפיתי בבני השרון משפילה את גליל עליון, כך שאתם עוד בתמונה, אם תנצחו אותנו במשחק הבא אז יש לכם עוד סיכוי. טוב, אז נתראה בחמישי, אני לא חושב שמכבי תפשל שוב, לא מול קבוצה כל כך עלובה, אבל לך תדע, אולי... ואני לא יכול להתאפק.... אווווו ליגה לאומית!!! ליגה לאומית!! ליגה לאומית!! ליגה לאומית!! הנה אתם באים.....
זה רק כי עצבנת אותי....

תשמע ידידי המלומד!

אני לא אוהד מכבי ת"א אבל אני ועוד רבים "רכשנו" הרבה סימפטיה,כבוד והערצה (סמוייה) לקבוצת הכדורסל מכבי ת"א ובמיוחד במשחקים ביום חמישי באירופה! מכבי ת"א תמיד סימלה מקצוענות לשמה! והביאה הרבה כבוד למדינה! לא סתם כונתה הקבוצה של המדינה ובצדק!!!!!!!!!! לא יתכן ששחקנים כמו ביינום,וויצ'ץ ,אליהו,בורשטיין ,מוריס מהטובים ביבשת אירופה!!! ואחרים יפסידו לשחקני הגליל שאני אולי הייתי לוקח אותם...להביא כדורים מאחורי הסלים באימון זריקות של מכבי ת"א והמבין יבין!!! בחלומות הכי רעים לא חלמו בעמק שגליל תנצח ביד אליהו!!!! מה קרה???? אין לי ספק שתנצחו את עפולה/גלבוע ביד אליהו ותחרצו את גורל הקבוצה החביבה מהעמק לליגה לאומית!!! למה??? ובמיוחד אחרי שקטש ליכלך עליכם,על ההנהלה,על צביקה שרף בסרט שהוקרן בפני מדינה שלימה!!!! איפה הכבוד? איפה המקצוענות והיוקרה שכה איפיינו את מכבי ת"א??? תחשוב קצת ותבין את כעסי...במקום לכתוב ליגה לאומית וכו" זה נראה לך הוגן???? אם תנצחו את עפולה תאבדו את האוהדים בכל העמק והסביבה שהיו לכם באירופה ולאט לאט תהפכו לקבוצה השנואה ביותר בישראל במקום הפועל-גועל מגרש חנייה אושיסקין ת"א!!! וחבל מאוד...

mordillogirl

New member
מכבי לא במצב להפסיד בכוונה

למקרה שלא שמת לב, וזה היה ככה גם בזמן המשחק נגד גליל עליון. מכבי לא תפסיד לעפולה רק בשביל שתמשיך לסמפט אותה.

modz0r

New member
מכבי כבר הפסיקה את חוסר העניין בליגה

כבר ממזמן שהקבוצה מנסה לנצח משחקים בארץ, וכמו בכל תקופה רעה, שום דבר לא הולך. ואם אתה מדבר על קבוצות שבגלל שלא איכפת להן מהליגה הן נותנות לקבוצות אחרות לנצח, מה עם ההפסדים של בית"ר להפועל, אשדוד ובני יהודה? מילא הפועל, את זה אני עוד יכול להבין, אבל אשדוד ובני יהודה? הקבוצות שהיו ממוקמות ב-2 המקומות האחרונים?

Carmelo Anthony

New member
מכבי לא רק הפסידה לגליל

היא גם הפסידה לבני השרון 3 פעמים, אפילו לאשקלון היא הפסידה, ככה זה השנה, מכבי בליגה עושה בושות, מכרו משחקים?! זאת כבר הגזמה, זה נוגד כל הגיון אפשרי, מכבי לעולם לא תפסיד בכוונה.

למעלה