מכשולים בדרך להשגת זוגיות

מקסימה1

New member
מכשולים בדרך להשגת זוגיות

איך מתגברים על כל המיכשולים שקורים לי בדרך להשגת המטרה?? איך לא מתייאשים?? לדוגמא: שוחחתי עם בחור שמאד מצא חן בעיני על פניו ואז נודע לי שהוא מצפה לילד ממישהי שהוא יצא איתה... כמובן שישר אמרתי לו שאני לא מעוניינת אבל זה כל כך פוגע כשקורה לך דבר כזה. אני מנסה ויוצאת, ומנסה להתפשר וכולי.. ובסוף מגיע משהו כזה ששובר לי את כל האופטימיות כמעט.. מה דעתכם??

chenby

New member
דעתי

הכל טמון בשאלות שאנחנו שואלים את עצמנו. תבדקי מה ההנחות הסמויות שלך - איזה שאלות את שואלת - ובמקום לשאול למשל איך לא מתייאשים - אפשר לשאול - מה המתנה שניתנה לי פה.. תמיד תקבלי תשובות על השאלות שלך - תשאלי שאלות מעצימות - תקבלי תשובות מעצימות. זה עובד.

bat41

New member
ובסוף מגיע משהו כזה ששובר לי את כל האופטימיות

האופטימיות היא שלך .את בונה אותה ואת גם הורסת אותה. אז פגשת מישהו עם סיפור שלא מתאים לך.... NEXT , להזדמנות הבאה!

ברוך שובך לפורום מקסימה1 ../images/Emo140.gif

במה לדעתך ההתנהלות של הבחור "שמצפה לילד ממשהי שהוא יוצא איתה..." שונה/אחרת מהתנהלות שלך?

ללמוד מהכשלון

אני מסתכלת על כך ואומרת: מה השיעור שהוא נתן לי בחיים? במקום לתת להם להרוס לי אני מסתכלת רק מה למדתי ממנו גם עם זה איך אני רוצה שזה ירגיש. אפשר ללמוד על איך ליצור מערכת יחסים איכותית, איך השלילי הוא רק מנוף להצלחה, אני בזכות הכלים האלה נשואה ומכירה עוד שניים כמוני לפחות. פני אלי לפרטים אם את מעוניינת

למעלה