מכשולים בהתקדמות בהי טק

דן של-בר

New member
מכשולים בהתקדמות בהי טק../images/Emo15.gif

אחת הסיבות לאי התקדמות שוק ההי טק הישראלי היא חוסר תמיכה של החברות הגדולות בפיתוח. החברות הישראליות, מכל סדר גודל שקועות עמוק בכוון האחד ויחיד שלהם. כל ניסיון לדבר איתם על כיוון קצת שונה נידון לכישלון. מה רע בגישה זאת? ובכן היות והעולם מתפתח בקצב מסחרר, במיוחד עולם ההי טק, לא ברור איזה כיוון יצליח. וראינו חברות ישראליות נפגעות קשות מחוסר גיוון חוסר פתיחות, וחוסר תיזמון. ולכן חובה לנסות לפתח אפיקים נוספים, כמובן תוך כדי השקעות מוגבלות. ומהכלל לפרט: יש לנו פיתוח טכנולוגי שהוא כנראה הפיתוח הטכנולוגי הגדול ביותר בעשרות השנים האחרונות. ברור שפיתוח מסוג זה צריך לערב חברות ענק. אך אנו חברה זעירה, וכדי להגיע לחברת ענק צריך שלב ביניים להגיע לחברה בסדר גודל גדול או בינוני שתעזור לפחות בקשר לחברות הענק.

yosifun

New member
אתה בהחלט צודק !

גם אני נתקלתי בתשובה דומה ממשנה למנכ"ל של חברה גדולה מאוד. התשובה הייתה בסגנון: הרעיון יפה, עונה על הרבה מהדרישות אבל.... הוא משנה את התפיסה ואת הקונספט ולכן לא נלך עליו.... ומדובר בפתרון ענק לבעיה עולמית....

דן של-בר

New member
אני חייב להעלות קוריוז מדהים ../images/Emo151.gif

אני חייב להעלות קוריוז מדהים שקרה בדיוק בשבוע שעבר: פניתי באופן כללי, בלי לפרט כמעט כלום, פרט לעובדה שיש לנו משהוא מענין, וקיבלתי תשובה: (זה מילה במילה אמיתי!!!) Thanks for your message. As we have just started new initiatives we will not be able to allocate the time to review another opportunity at this time. Regards and good luck, עניתי: הנושא:GOOD LUCK. והתוכן: With your ability to avoid opportunities, you need it. אלה ציטטות אמיתיות, מילה במילה......

למעלה