מכשירים חדשים ברשת אמיגו,??+GSM

peretzy

New member
מכשירים חדשים ברשת אמיגו,??+GSM

יש למישהו קצה של חוט מתי יגיעו מכשירים כאלה??? לדוגמא ה I95 שלפני כמה שבועות פורסם כאן לראשונה יש למישהו מושג אם הוא ישווק באמיגו? כל מכשיר חדש ,יש למישהו מושג??? ו.. זה נכון אז שרשת אורנג שפועלת בטכנולגית GSM פועלת בדור 2.5?? אם כן אז הם בטח יעברו גם לדור ה-3 אז באיזו טכנולגיה זאת תהיה?

eranavni

New member
לגבי ORANGE

כפי שאחרים לפני אמרו דור ה 2.5 הוא GPRS נכון לעכשיו יש לה GPRS אבל הוא עדיין לא משווק לציבור ולגבי הדור השלישי כל מה שאני יכול להגיד לך זה שזו טכנולוגיה שמאפשרת העברת תמונות ומולטימדיה ( MMS ) multymedia massage sarvise זה כל מה שאני יכול להגיד לך בינתיים לגבי מתיי זה יפעל ממש אין לי מושג

eranavni

New member
אז מה זה דור שלישי?

רן,,
בני

דור שלשי!

אם עוד לא הבנתם הדור השלישי מתאפיין אולי בכל המכשירים הנוצצים והצבעוניות שיהיו, אבל בתכל´ס זה לא זה. הדורות מתאפיינים לפי קצת העברת הנתונים. בדור שלישי קצת העברת הנתונים יהיה גבוה מאוד ,2 מגה בייט לשניה, ודבר זה יאפשר העברת קול ותמונה בזמן שיחה, ללא תקלות, באיכות טובה ובזרימה. קפיש?
רי

m e i r

New member
בקשר לדור השלישי

קיים סיכוי שבדור השלישי יפעלו גם orange, גם סלקום וגם פלאפון על אותה שיטה, שתיקרא UMTS. לגבי שתי הראשונות זה כנראה הולך לקרות די בוודאות.

eranavni

New member
ומתי נוכל ליראות את כל זה בארץ

והכוונה הפעם לא אם זה קיים כבר מתי אני אישת כלקוח יוכל להשתמש עם זה

m e i r

New member
השערה סבירה

כפי הנראה דור ה2.5, מה שנקרא GPRS עומד להיכנס לארץ עוד השנה או בתחילת 2002. לגבי הדור השלישי, כפי הנראה העניין עומד להיגרר עד 2004 או אולי אפילו 2005.

m e i r

New member
הכול עניין של כסף

בשורה התחתונה מדובר ביישומים שונים שעולים כסף, שמצריכים פיתוחים חדשים, שעולים כסף, שמצריכים מכשירים- ציוד קצה משוכללים- זה עולה כסף, והחברות הסלולאריות צריכות לדאוג להראות לבעלי המניות שלהן שכשהן נכנסות להרפתקאות כאלה, הדבר יכניס להן כסף. אבל מה הבעיה? שהצרכן בישראל, מחפש רק כמה להוציא פחות ופחות כסף, ומה הוא רוצה בתמורה? את הטוב ביותר. כפי שנראה כעת, פרטנר וסלקום דווקא מכוונות לפיתוחים וכן הלאה, אבל דווקא פלאפון מושכת לכיוון מחירים נמוכים, וגם אם באיזשהו מקום זה חוסך לצרכן כסף, בשורה התחתונה, יש פחות כסף להשקיע ביישומים חדשים. כשכולכם קפצתם בגלל נושא מחירי הsms לא חשבתם על זה שאף חברה לא תשקיע בדורות הבאים של תקשורת אם לא יהיה להן כסף. כשחברה מעלה בכמה אגורות מחיר שירותי דאטה ותקשורת נתונים וsms היא בעצם יוצרת מצב בו יהיה לה יותר כסף להשקיע בפיתוח. לצערי, אנשים פה מסרבים להבין את זה.

למעלה