מכשירים נעולים ברשת אורנג´ ?

menimm

New member
מכשירים נעולים ברשת אורנג´ ?

שלום, ברצוני לדעת האם מכשירים שאורנג´ מוכרים נעולים לעבודה אך ורק ברשת שלהם, או שמא ניתן יהיה בעתיד להתחבר מאותו המכשיר גם לסלקום ?

חלק נעולים, לא כולם

האריקסון טי 28 נעול. ה3210 לא נעול יכול להיות שזה רק במכשירים מסויימים קרה אבל זה מה שאני בדקתי אצלי.

מנחם^

New member
רכשתי את ה-514 לפני שבוע

וכששאלתי אם הוא נעול (הייתי די משוכנע שכן, רציתי לברר על אפשרות לפתוח)המוכרנית בישרה לי שפתיחת המכשיר תעלה לי כ-250 ש´ (לא זוכר את המחיר המדוייק). לדעתי, אורנג´ לא פריירים ורוב המכשירים המודרניים שלהם (אם לא כולם) נעולים. לדעתי, גם סלקום לא יהיו פריירים. דרך אגב, גם בחו"ל, עד לא מזמן, החברות מכרו מכשירים נעולים ל-SIM-ים שלהם ורק תביעה על רקע צרכני הכריחה אןתם לבטל הנעילה. נראה עם גם בארץ זה יצליח.

menimm

New member
האם יש דרך...

לדעת אם המכשיר שלי נעול או לא ? במידה וכן.. איך אני משחרר את הנעילה ? (פשוט לא אוהב להיות נעול....)

פלסטיק

New member
לשאול או לנסות

1. אתה יכול פשוט לשאול את החברה ולקוות שהם יתנו תשובה כנה 2. אתה יכול לנסות עם כרטיס חכם של חברה אחרת. למשל פלאפון וסלקום משאירות לחלק מהאנשים (ולהרבה עסקים) טלפון חו"ל (GSM). אז תאתר אדם כזה ותנסה לבדוק עם הכרטיס שלו עובד עם הטלפון שלך. יש גם אנשים שהביאו לארץ טלפונים Pre-paid מחו"ל ואתה יכול לנסות גם איתם. 3. פלאפון משכירה טלפונים לחו"ל לכל אדם ולא רק ללקוחות שלה, אז אם אתה רוצה אתה יכול לשכור מהם ואז כמו סעיף 2. אני יכול לחשוב על עוד אופציות אבל אתה בטח מבין את הכוון אז אתה יכול לחשוב על כאלה לבד 4. פתיחה: אתה יכול תמורת כסף לבקש מהחברה שיפתחו לך, או באופן "פירטי" כבר הסבירו פה בפורום איך לעשות את זה 5. בשביל מה לך כל הטירחה, בינתיים אני מבין שאתה לא זקוק לזה. כאשר ואם בכלל תגיע לנקודה תנסה לפתור את זה. יכול להיות שאז זה יהיה יותר קל/ זול

menimm

New member
יש לי רעיון אחר...

מכיוון שבעולם כבר התמודדו עם הבעיה הזו, למה לא לדווח לכלבוטק,ולתת להם להתמודד עם הנושא..

מה?!?!

מה הקשר? כולבוטק (כולבודק?!) בודקים שערוריות ומקרי שקר ודברים בסגנון. מה הקשר בין זה לבין סים לוק?

למעלה