מכשירי אדים!!!! שאלה והתייעצות

שחרונת

New member
מכשירי אדים!!!! שאלה והתייעצות../images/Emo41.gif

שחר שלי בן שנה ושלושה ותמיד מנוזל.בעקבות המלצת אחותי קנינו לו מכשיר של אדים קרים (קאז)אח"כ אמרו לי שאדים קרים טוב רק לשיעול סטרידו.חברה שלי עם קצת ניסיון אומרת שחובה שיהיה בבית מכשיר של אדים חמים!והרופאה אתמול אמרה שאדים חמים זה רק לשיעול יבש.בקיצור אני מבולבלת וכמובן רוצה לעשות רק מה שיקל על שחר את השינה...אשמח לתשובות מהניסיון...אילנה

מהניסיון שלי, מכשיר אדים חמים עם

טיפות של שמן אקליפטוס עוזר בהחלט לצינון. מלבד זה, מכשיר אדים קרים, תמיד פתוח אצלי כאשר המזגן עובד כדי להוסיף לחות לחדר לצינון אפשר גם לשים בלילה טיפות (5) שמן אקליפטוס להקל על הנשימה, על דש הבגד, הכרית, השמיכה- בזהירות לא ליד העיניים. שיהיה בריא!!

מלכה ב.

New member
הערה/הארה לגבי שמן אקליפטוס

על מבוגרים השמן אכן פועל נהדר ופותח נשימה מיד, אבל לגבי תינוקות וילדים הוא רעיל. בני בן ארבע ועדיין איני משתמשת בשמן אקליפטוס עבורו. אפשר להשתמש באקליפטוס לימוני, הדס או לבנדר. צריך מאוד להיזהר מעצות של מוכרים בפארמים, שלא תמיד יודעים וממליצים על שמן מסויים בין אם מדובר בתינוק/ילד ובין אם מדובר במבוגר. רק בריאות!!!

odeia

New member
מלכה, בהחלט צודקת, למרות שאני

כן השתמשתי באקליפטוס בגיל שנה אבל רק מרחוק ובגלל שזו הילדה שלי ולקחתי אחריות. בעיקרון אפשר בגיל צעיר - הדס, אורן, לבנדר, עץ התה. תמיד רחוק מהילד, לפחות עד גיל שנתיים-שלוש.

jole

New member
אדים חמים

אנחנו יצאנו עכשיו מנזלות וסטפטוקוקוס והרופאה המליצה על אדים חמים. לדבריה אדים קרים טובים לבעיות אסטמה. האדים החמים אכן הקלו על הנשימה שלהם בלילה.מכוון שיש לנו אח שדולק רב הזמן אני מפעילה את מכשיר האדים החמים בסלון וזה עוזר להפיג את היובש באויר עם כמה טיפות של שמן אקליפטוס הריח בבית נעים גם כן.

anat30g

New member
אדים חמים - עוד

כשמצוננים יש נטיה לנשום מהפה - והלוע מתייבש. אדים חמים תורמים לכך שזה לא יקרה...

odeia

New member
שחרונת, לי ידוע על מכשיר אדים קרים

חמים עושים בצקות בריאות. במכשיר של קאז אסור להוסיף שמנים, אפשר לשים בסיר עם מים ע"י התנור ולהוסיף שמנים. אצלנו משתמשים רק בקרים, בעצם זה מקביל לאינהלציה, שגם היא רק עם אדים קרים.

למעלה