מכשירי וידאו הם יצורים אכזריים!!!

lightm

New member
מכשירי וידאו הם יצורים אכזריים!!!

מכשיר הוידאו שלי התאכזר אלי קשות. אני יצאתי לשבוע גדנ"ע וכוונתי את הוידאו להקליט לי ח"ע9 והוא לא הקליט!!! אחרי שצפיתי בדבקות בסידרה, הפסדתי את הסוף שלה... מישהו יודע אם יש שידורים חוזרים איפשהו? די באסה

אויייי!!!../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

אני ממש ממש ממש מכירה את הקטעים המעצבנים והמבאסים האלה!!! אני מזדהה....
אין דבר יותר מעצבן מזה בעולם!!! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך כרגע זה להוריד את החסר מקאזה... אני לא יודעת כרגע אם זה משודר איפשהו, אבל מה אני יודעת- אין לי בכלל כבלים!!! אך, מעצבן מעצבן מעצבן! או שאולי יש פה איזה נשמה טובה שתשאיל לך את הפרקים....?

Bajoran Preist

New member
זזה לא משודרר בשוםםםם מקוווםםםם

פשוט אין ברירה, טאשה צודקת, תוריד קאזאה או עדיף קאזאה לייט(itstzar, אתה המלך!
), ואז תחפש DS9: 7x26 וכו´, אץת כל הפרקים שהפסדת. אם אתה לא יודע בדיוק איזה פרקים, תכנס לאתר של סטאר-טרק, www.startrek.com ותראה שם בספריה. מומלץ להכנס לשם בכל מקרה, בתור טרקי מתחיל. בכל מקרה, בהחלט באסה, אל תצפה שהפרקים האחרונים יהיו יותר מדי מדהימים, כי הם לא, אבל בכל מקרה חובה לצפות. בהצלחה.

lightm

New member
תודה לכם...

אני באמת אנסה להוריד את הפרקים האלו... אני חושב שצריך להקים קבוצת תמיכה לנפגעי וידאויים

Bajoran Preist

New member
אין בעיה איש

אז תגיד, איך הייתה הגדנ"ע? גם אני צריך לעבור אחת מתישהו במהלך השנה...

lightm

New member
הגדנ"ע הייתה מצויינת

שיחקנו בצבא חמישה ימים ולא היה קשה מדי. זה באמת מאוד עוזר ומכין לצבא. זה גם היה כיף לירות באם-16.

אני בעד קבוצת תמיכה

לנפגעי הוידיאויים... זה בהחלט מכשיר שעלול להותיר לך צלקות נפשיות עמוקות... ויש לי שאלה קטנה: מה זה קאזה לייט??? במה זה עדיף/ לא עדיף על קאזה רגיל?? בחיים לא שמעתי את השם הזה קודם!!

itstzar

New member
אני אסביר.... ../images/Emo6.gif

קאזה לייט, כשמה כן היא, נראית כמו קאזה, עובדת כמו קאזה (טוב לא כמו , טיפה יותר טוב) הייתרון הכי חשוב שלה, היא נטולת כל תוכנת SPY שיש בקאזה ה"רגילה" ולכן היא פחות מאיטה את המחשב, פחות מוגבלת בהורדות והכי חשוב מורידה טיפה יותר מהר, ולכן הרבה יותר מומלצת מהקאזה הרגילה

S h a y 9 9 9

New member
שלום כולם אני שי ואני נפגע וידאו../images/Emo7.gif

היה היה לי לשני שנים רבות (בערך 5) את הפרק האחרון הכפול של TNG מוקלט על קלטת נחמדה ,כה אהבתי לצפות בקלטת זו ואכן כך עשיתי פעם בכמה חודשים... עד שיום אחד... אחותי הקליטה לי עליה!!! היפים והאמיצים!!!! אני שברתי את הקצה כדי שזה לא יקרה!! היא הדביקה על זה סלוטייפ!!!. כמובן שהיום יש לי את זה במחשב ,אבל... זה פשוט לא אותו דבר ...

itstzar

New member
אצלי הויאו כבר מזמן משמש רק

לקשר בין המחשב לטלוויזיה, כדי שאני אראה את הפרקים בטלוויזיה ולא על המסך של המחשב והכל צרוב :) אז אני באופן אישי רגוע :)

אני מציע

להעמיד את האחות ל court marshal. חברי הפורום ישמשו כתובעים, מושבעים, שופטים ומבצעי גזר הדין. להקליט היפים והאמיצים על all good things זה פשע נגד האנושות. אני מציע גזר דין מוות.

itstzar

New member
ולאבד מעריצה פוטנציאלית??? ../images/Emo2.gif

מה שצריך לעשות זה לתפוס אותה עם מתפסי עפעפיים (כן כמו בתפוז
המכני)ופשוט להקרין לה מרתון startrek זה כבר יחנך אותה

Bajoran Preist

New member
להשמייייייידדדדד אותתתהההה ../images/Emo13.gif

להתמיע אותה בקולקטיב, לאדות אותה עם פייזר, להפוך אותה לחייזר פרוותי שחי בביצות של פרנגינר, למחוק אותה מרתף הזמן חלל, לקרוא לקיו שיכניס אותה למציאות אלטרנטיבית בה היפים והאמיצים הם החיים האמיתיים ולתקוע אותה בלופ של פרק אחד לנצח עולמים.... !!!

lightm

New member
אאננחנוו אוהבים אותך שי...

תוציא את הכל, זה טוב, שלא ישארו צלקות נפשיות.

למעלה