מכשירי פלאפון

מכשירי פלאפון../images/Emo25.gif

שלום לכל החברים היקרים. רציתי לישאול אותכם ועלי לדעת על כמה דברים בקשר לחברות הפלאפונים. יש לי פלאפון סמסונג 514 בזמן אחרון יש בעיות בקליטה של אורנג´ אפילו גם בשלית הודעות כתובות שלפעמיים לא שולח הודעות ומאחר. ועכשיו עברתי לפלאפון מוטורולה SK1400 שלחתי הודעות כתובות גם כן לשמוע בפלאפון זה יצא כמו חלק יותר טוב מאורנג´ אז ברצוני לדעת אם קרה לכם בעיות בפלאפון אז תאמרו איזה בעיות יש להם כך גם כולם רוצים לדעת ואם בכל זאת יש בעיות באורנג´ למה שלא תעברו לחברת פלאפון, אתם סתם יכולים להפסיד באורנג´ כמה פעמיים שאתם שולחים הודעות אפילו שזה לא נישלח אתם משלמים על זה אז חבל אצל חברת הפלאפון אתם לא משלמים אפילו שהודעה אחת לא נישלח מחכה לתשובתכם? ממני חגי יוסף "נשקן-מעולה"

אתה סוכן שיווק של חברת פלאפון?

ובכן יכול להיות שהתגלתה תקלה נקודתית בפלא שלך?... ובכלל חברת פלאפון וויתרה מההתחלה על הקהילה החרשת\כבדת השמיעה, פיגרה מאחרוי כל החברות מבחינת שירותי הSMS ... אני בעצמי הייתי לקוח של חברת פלאפון בעקבות מבצע קוקה קולה שאז חילקו לכל אחד מכשירי סמסונג 411.. מיותר לציין שהמושג חינם זה סתם מושג לא מוכר אצלם כי חייבו אותי ואת השאר בתשלום דמי שימוש ואחזקה כל חודש - די יקרים - בסביבות ה50 ש"ח לחודש ואפילו עד 100 ש"ח עד שדרשתי מהחברה להפסיק לחייב אותי בסיכומים כאלו והתנתקתי מהם... באותה תק´ הבטיחו שיהיה אפשרות שליחת וקבלת הודעות ובמשך שנה וחצי לא קיימו, ולכן הפסידו את הלקוחות החרשים וכבדי השמיעה ומרביתם עברו לחברת אורנג´... בדבר אחד אני מסכים עבור הציבור כבדי השמיעה יותר נוח להם לקיים שיחות ברשת פלאפון משום ששם הקו נקי יותר... אלא שכל אחד הולך לאיזו חברה שהוא רוצה, מבחינת היתרונות שהוא מוצא... אלא שכיום קל יותר משום שכעת יש הסכמי שליחת הודעות ברשתות הסלולריות (אם כי שליחת הודעה מרשת אחת לאחרת די יקרה..)

תודה על עזרה

שלום לך דני תודה לך על עזרה אני חדש בלקוח של אורנג´ רק חצי שנה וגם במועדות חירשים לא הייתי בקבוצת חירשים בקרוב אני יעבור לחברת אורנג´ שוב ואקנה פלאפון חדש נוקיה 3360 תודה לך

YOASH123

New member
בקשר לפלאפון ../images/Emo107.gif

מה שאמרת זה לא נכון להיפך החברת הפלאפון לא הייה להם פעם הודעות SMS החברה היחידה שיצרה הודעות SMS בעברית ובאנגלית היא אורנ´ג ואח"כ סלקום ואח"כ פלאפון ועכשיו חברה חדשה אמיגו כאשר רוכשים פלאפון מחברת אורנ´ג היא אכי מוזלה מכל החברת וללא התחיבות וגם בשיחות היא אכי זולה אני ברכושי יש לי 3 פלאפונים מכל אחד ועשיתי סקר בינים בהודעות SMS אכי זול אורנ´ג היא חברת בינלאומי עם הפלא של אורנ´ג אתה יכול ללכת לכול מקום בחו"ל ללא תשלום ושום דבר חברות אחרות אתה חייב לקבל מהם מכשיר שתומך בחו"ל וזה עולה לך הרבה כסף חבל על הזמן אתה תעשה סקר בין שלוש חברות ותשלח SMS מכל מכשיר ותראה כמה זה זול אני משלם על SMS מאורנ´ג לאורנ´ג 0.09 א"ג מאורנ´ג לפלאפון 0.56 א"ג מאורנ´ג סלקום 0.53 א"ג מאורנ´ג לאמיגו לא ידוע עדין לא השתמשתי בו ! אם יש לך בעיות בשליחות הודעות במאוחרות זה אומר שיש לך קליטה חלשה גם לבוס שלי יש SK1400 ואני שולח לו הודעות והוא מקבל למחרת איך זה ??? בשבילי הוא קנה פלאפון סלקום כי היא עובדת טוב עם אוררנ´ג ושליחות במקום 3 שניות . מקווה שעזרתי לך ? ובשמחה מיואש (פוצקי מו´ש)

כן,עזרת לי מאוד

שלום לך עזרת לי מאוד פשוט היה לי בעיות באורנג´ כולנו לא מוכנים לשלם יקר אבל בכל זאת אני אעבור שוב לחברת אורנג´ כך שנוכל להיות בקשר עם חברים חירשים עוד נכיר אחד את השני וחוץ מזה אני חדש בקבוצת חירשים מלפני חצי שנה גם פלאפון אורנג´ בתודה חגי יוסף

לך פשוט יש מזל

אתה לקוח וותיק של אורנג´ כך שאתה משלם 11 אגורות להודעה מאורנג´ לאורנג´ (אתה שוכח את המע"מ).. אני משלם 20 אגורות לאורנג´ בתוך הרשת.. איך זה שהתעריף שלך להודעה לפלאפון שונה מהתעריף להודעה לסלקום? חשבתי שזה אחיד??? בכל מקרה, מאז שהעלו את המחירים של ההודעות הכתובות שילמתי 28 אגורות להודעה אבל הלכתי לסניף של אורנג´ ודיברתי עם הפקיד והוא הוריד לי במחשב את המחיר של ההודעה ל20 אגורות, הוא אמר שהוא היה מוריד לי ל11 אגורות אבל הוא לא יכול כי כבר 5 חודשים אי אפשר להוריד ל11 אגורות וכנראה שאם הייתי בא לפני חצי שנה הייתי משלם רק 11 אגורות... אבל האח שלי שהוא לקוח וותיק, הוא עבר מסלול באורנג´ והיה אמור לשלם 28 אגורות להודעה במקום 11 אגורות, אך בגלל שהוא וותיק הסכימו להוריד לו בחזרה ל11 אגורות. לדעתי לכולם כאן כל מי שמשלם 28 אגורות להודעה שווה לנסות וללכת למרכז של אורנג´ ולנסות לקבל הנחה בגלל החירשות להודעות. אם לא יצליח לכם במקום אחד... תנסו במקום אחר...!!!

למעלה