מכשירי קשר מקסטראק מוטורולה

אמיראו

New member
מכשירי קשר מקסטראק מוטורולה

שלום וצהריים טובים אני רוצה ליקנות מכשיר צורב תדרים כולל סורק תדרים שניקרא CB האם קיים דבר כזה? והאם אפשר לחבר אותו למחשב הנייד שלי כולל כבל עם חיבור מיוחד לכונקטור של המיקרופון בפנל הקידמי של המכשיר קשר רכב וגם בנוסף לכל כבל עם חיבור מיוחד שמתאם למכשירי קשר ניידים לכל סוגי המכשירי קשר מסוג מקסטראק מוטורולה כולל מכשיר קשר נייד הניקרא HT600 ועד מכשירי קשר ניידים אחרים בקיצור האם זה אפשרי לחבר אותם למחשב הנייד שלי וליצרוב את התדרים מהמכשיר הצורב תדרים כולל סורק תדרים הניקרא CB וייתרה מזאת אוליי גם תוכנה מיוחדת לצריבת תדרים כולל סורק תדרים שמחוברת למחשב הנייד שלי ומהמחשב למכשיר הצריבה כולל סורק תדרים ומשם ישירות למכשירי קשר הנייד ולמכשירי קשר רכב ולקבוע אותם בזיכרון של המכשירי קשר בקיצור אשמח מאוד אם תגידו לי כמה זה עולה איפה ניתן להסיג את המכשיר הצריבת תדרים כולל סורק תדרים וכולל תוכנה מיוחדת לצריבת תדרים עם כבלים עם כל חיבורים המיוחדים לכל סוגי המכשירי הקשר רכב מקסטראק מוטורולה כולל מכשירי קשר ניידים. אז תודה על שיתוף מאמיר חובב מכשירי קשר הפלאפון שלי זה 0528044090.או025344312.

4Z1PF

New member
למה לא תפנה למוטורולה?

מי שחובב כל כך הרבה מכשירים של מוטורולה כדאי שיהיה לו גם צורב של מוטורולה. אני בטוח שהם ישמחו לדבר עם חובב מכשירים כה נלהב. אני מניח שאתה רוצה לחבר את כל המכשירים יחד באתו זמן למחשב שלך, כדי שתוכל גם להאזין להם כמו עם הסורק שאתה מחפש. דרך אגב גם הוא של חברת מוטורולה ה-CB הזה שאתה מחפש או של חברה אחרת? נשמח לשמוע כיצד מתקדם הנושא הזה שלך, של חיפוש הצורב לכל כך הרבה מכשירי מוטורולה. אני גם רואה שיש לך מכשיר קשר ברכב וגם מכשיר נייד. ממש נשמע כמו תחנת שידור מרובת מכשירים. לחובב מכשירים כל כך רבים של מוטורולה אולי הם יתנו לך צורב במתנה? כדאי להתקשר איתם. אתה נשמע ממש ממש כמו אחד כזה שהם ירצו לדבר איתו ולהסביר לו את כל מה שאתה צריך. אל תשכח לספר לנו את מה שהשגת.

mot264

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo150.gif../images/Emo56.gif../images/Emo177.gif

4Z7CBF

New member
למי את רוצה להאזין

מה התכלית של כול מה שאתה רוצה לעשות ?

4Z7BGG

New member
תדרים וכאלה

לא ממש מבין בכבלים ומחשבים - אבל כשיהיה לך כל הציוד - זרוק מילה ואתן לך את התדרים של כל מי אתה רוצה - שב'ק, מוסד, שלד'ג, בבל'ק,סיירת אבו שקשוקה וגם את הדיסק האחרון של הזמיר שנדם. אבל דיר באלק - אל תספר בשכונה, עוד יעצרו אותי

kdr

New member
נשמע כמו

מנשה יוסיפוביץ' מבי"ס פיק"א בפתח תקווה, משחק כדורגל כל שבת במגרש של בי"ס פיק"א בפתח תקווה ...

למעלה