מכשירי קשר

ofer1973

New member
מכשירי קשר

שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה ויש לי שאלה: קניתי דרך האינטרנט (מכירה פומבית) זוג מכשירי קשר (MT 500 של קוברה), וכל מכשיר פועל בעזרת 4 סוללות AAA . בפעם הראשונה השתמשתי בסוללות מאוד פשוטות ורגילות והם התרוקנו לאחר יומים, ועכשיו אני רוצה לקנות סוללות נטענות ומטען תואם. בדפי הנתונים מופיעים סוללות נטענות של חברת קוברה "NiMH Rechargeable FA-BP" ואין באפשרותי ליצור קשר עם הספק. אז רציתי לדעת אם אני יקנה סוללות נטענות בחנות חשמל ,איזה סוללות אני צריך ? (סוללות שיספיקו לכמה שיותר זמן) ואיזה מטען יתאים כדי לטעון אותם, במכשיר קשר יש כניסה למטען(או שנאי) ? אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי כדי שאני לא יהרוס את המכשירים.

רז חשמל

New member
סוללות נטענות

לי יש מכשירים דומים של קוברה שקניתי בארה"ב והם מגיעים עם 4 סוללות נטענות 1.2V 75mAh כל אחת . תקפיד שהמתח יהיה 1.2V השאר פחות חשוב. דע לך שהמכשיר "אוכל" סוללות. רק כדי שתדע 2 מכשירים + מטענים +סוללות נטענות + דיבוריות אישיות עלו לי 49$ !

ofer1973

New member
לרז חשמל

דבר ראשון תודה רבה על התשובה המהירה.(לי עלה 280 ש"ח ללא סוללות וללא מטען). ודבר שני אולי תוכל לענות לי על עוד מספר שאלות. 1) מה הנתונים שרשומים על המטען ? 2) אם זה בדיוק אותו דגם (MT 500) מה המרחק המירבי שאתה מצליח לדבר בו (באופן יעיל וברור) בתוך העיר ,לא באזור פתוח !!! ? אני קלטתי בקושי 2 ק"מ בתוך העיר 3) האם מבין השמונה ערוצים של המכשיר יש הבדל בקליטה ? אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה , אבל אני מאוד מאוד מקווה שתעזור לי, אני רוצה להנות כמה שיותר מהמכשיר.

רז חשמל

New member
תגובה

אין נתונים על המטען רק דגם fa-ct. זה לא בדיוק אותו דגם - הדגם שאני קניתי לא מיובא לארץ. 2 ק"מ בתוך העיר זה טוב מאוד. אין הבדלי איכות בין הערוצים, המעבר בינהם טוב למקרה שיש עוד מכשירים בסביבה שמשדרים האותו ערוץ. אז מה אם זה לא קשור לפורום - תרגיש חופשי.

doram44

New member
אגב אינטרקום על מה אתם ממליצים.

האם קיימת מערכת אלחוטית מומלצת. הפעם אני שמחה להעזר בפורום. . אחותי ואני גרות בשתי דירות צמודות הייתי שמחה לתקשר איתה בדרך שלא תעלה מחיר יקר מידי ותחליף את שיחות הטלפון שאנחנו עושות כול היום.. יש לנו אינטרקומים בפעמוני הדלת אבל היה נחמד לתקשר מדירה לדירה ת ואולי אפילו להחליף את הניידים שעולים המון. על מה אתם ממליצים!.

אים הדירות מחוברות על אותה הפזה

יש אינטרקום שתוקעים אותו בחשמל . ואפשר לרבר דרך חוטי החשמל . אחרת יש אינרקום בין שתי דירות . פתח דפי זהב בסיווג אינטרקום באזור מגורך ותקבל יותר פרטים

למעלה