מכשירי שמיעה חדשים??

מכשירי שמיעה חדשים??

אני מעונין לשדרג את מכשיר השמיעה שברשותי. אודה לכם עם תוכלו להמליץ לי על כמה מהמכשירים המתקדמים שישנם בשוק ולציין איפה אוכל לרכושם. חן חן.

צלף

New member
שאלה קשה

גם אם אני יודע על כמה, האם הם יתאימו לך
גם אחרי שמסתכלים באודוגרמה, רק המשתמש במכשיר (ואחרי תקופת ניסיון) יכול לדעת עם המכשיר נוח לו, ואם הצלילים לא מעצבנים מידי... אני מציע לך לנסות ולהתיעץ במכון אודיולוגי בלתי תלוי, ושמה לפחות הרבה פעמים יש להם דגמים של מכשירי שמיעה שתוכל לנסות על המקום... בירושלים אני יכול להמליץ על המכון האודיולוגי בבית חולים הדסה עין כרם...

Chuck U Farly

New member
פנה לקלינאית תקשורת באיזור מגוריך

חרשים אינם יכולים להמליץ בנושא כזה.

ani Hayehida

New member
לא לשדרג מכשיר שמיעה כמו סלולרי ../images/Emo13.gif

חמודי, מכשיר שמיעה זה לא טלפון! הוא צריך להתאים לשמיעתך, או ליתר דיוק: לפגמים בשמיעתך, ואלו הם אינדיבידואליים לכל אדם ואדם. בהתאם לבעיית השמיעה שלך אמור איש מקצוע מיומן להיות מסוגל להתאים לך מכשיר, ואי אפשר ל"המליץ" לך על מכשיר זה או אחר. אפשר כן להמליץ לך על מכון שמיעה באזור מגוריך, או להזהיר אותך מפני מכון גרוע, שלא כדאי להגיע אליו. מעניין איך קנית את המכשיר הנוכחי - גם כן על סמך "המלצה" של חבר???
בהצלחה עם ה"שדרוג"!

שלום לך "חמודי"

דברים עם כ"כ הרבה נחישות. לפני שאתה מתקיף תעבוד קצת על העברית שלך. כול החלפה למכשיר טוב יותר ממה שיש לי יקרא שידרוג. השידרוג יכול להתבטא בהרבה צורות כגון סינון רעשים טוב יותר, איורור טוב יותר של המכשיר וכדומה. אני לא ותיק בעסק מכשירי השמיעה ולכן ביקשתי עזרה ממומחים ממני בתחום על מנת שאמצא את המכשיר הטוב ביותר בשבילי.

ani Hayehida

New member
קודם כל תלמד לקרוא בעצמך!

אני לא "חמודי" אלא חמודה, ולא התקפתי אותך אלא כתבתי בעיקרון מתוך ניסיוני ופחות או יותר אותו דבר כפי שענו לך אחרים. אני דווקא כן מנוסה בעסקי מכשירי השמיעה (כבר 30 שנה ועוד אחת עם מכשיר), אז נתתי לך עצה, כפי שביקשת, וזה הכל. לא מוצא חן בעיניך שהמילה "שידרוג" לא מוצאת חן בעיניי בקשר למכשירי שמיעה? בעיה שלך.

ani Hayehida

New member
ובעצםן, החמצת את העיקר

והתנפלת עליי בגלל הטפל. אני רק מחיתי נגד העובדה, שאתה מתייחס למכשיר שמיעה כמו למכשיר טלפון, וזה לא כך. זה הכל. אוקיי? לא התכוונתי להתחיל מלחמה, ואודה לך אם לא תנסה ללמד אותי משמעות של מילים בעברית. אני מכירה את שפת האם שלי מצויין, אולי יותר טוב ממך.

חמודה ולא חמודי

את החיים שלי אני מנסה לחיות עם כמה שיותר הבנה ועזרה כלפי הזולת (מלחמות יש מספיק). משום מה התגובה שלך אתמול בלילה נראתה לי לא נחמדה. אנא קבלי את התנצלותי בעזרת תגובתי זאת המשודרגת. כול טוב.

Chuck U Farly

New member
בהחלט

פנה להדסה כפי שנכתב לך בתשובה הראשונה. גם אם אתה גר בקריית שמונה או באילת, פנה לשם. היחידה ענתה לך בכנות והתקפת אותה לחינם. להבא לא יענו לך חוץ מפעורים למיניהם.

למעלה