מכשירי HTC

usafun

New member
מכשירי HTC

מתלבט בין ה - מג'יק לבין ה - HERO. מישהו יכול לסבר את האוזן?!

amitizle

New member
ההבדל

מג'יק הוא הגרסא הבסיסית יותר של המכשיר ומערכת ההפעלה של האנדרואיד. בHERO החבר'ה מHTC עשו UI משלהם למערכת ההפעלה והיא נראת הרבה הרבה יותר טוב. מעבר לזה הHERO הרבה יותר חזק מבחינת הנתונים שלו. חוצמזה אין הבדלים מהותיים. אני הייתי הולך על הHERO ואפילו על הNEXUS1...

HypeRoy

New member
הבדלים בין HERO ל MAGIC

הMAGIC בגרסתו העכשווית כן יש עליו את הממשק של HTC, הSENSE. אכן בהתחלה הוא הגיע בלעדיו מחשש כי הטלפון יהיה חלש מדי. מבחינת נתונים הוא אכן בצורה מינורית יותר חלש מהHERO. אך לא בהבדלים משמעותיים (כמובן תלוי מה הצרכים שלך). הבדל שהוא כן חשוב הוא החיבור הלא סטנדרטי לאוזניות בMAGIC - ניתן לחבר רק אוזניות בחיבור מיוחד המובנה בטלפון. אולם יש גם מתאם. לדעתי פחות נוח אך שוב, תלוי מה הצרכים שלך. היתה לי את אותה דילמה, הלכתי בסוף על הHERO ומאז זה סיפור אהבה

usafun

New member
אז אם אני קונה מג'יק יד שנייה -

מה עליי לוודא מבחינת רמת המעודכנות (סליחה על הביטוי..) של המכשיר? האמור הינו גם לקניות באיביי, שאז התשאול הוא בכתב.

מכשיר שגירסתו 32A - 288 מגה בייט זיכרון

מתוך iAndroid: לא כל המכשירים דומים, יש מכשירים שגרסתם 32a, ויש מכשירים שהם 32b. ההבדל בינהם הוא כמות זיכרון ה-ram של המכשיר, וגרסאת החומרה של הרדיו המותקנת עליו. מה זה אומר? 32a הינו בעל 288 MB, וחומרת הרדיו היא Qualcomm MSM7200a 32b הינו בעל 192 MB, וחומרת הרדיו היא Qualcomm MSM7201a בגדול איך מבדילים: אם המכשיר שלכם נקנה מחברת HTC, הוא 32a אם קניתם את המכשיר שלכם מספק (יעני Vodafone, TMO, או אפילו ADP של גוגל), המכשיר 32b בתאכלס איך מבדילים: כבו את הטלפון. כנסו ל-Boot. איך? תדליקו אותו בעזרת לחיצה על כפתור החזרה/מקש הנמכת הוולים (כל מכשיר בצורה שונה) + מקש ההדלקה. מה שמעניין אתכם זה הטקסט הבא: קוד: בחר הכל SAPPHIRE PVT 32B SHIP S-ON G HBOOT-1.33.0004 (SAP10000) CPLD-10 RADIO-2.22.19.26I Apr 9 2009,23:30:40 באמצע השורה הראשונה תגלו מה גירסאת המכשיר שלכם. תזכרו את זה. תוכלו לחזור למצב הרגיל של הטלפון ע"י לחיצה על MENU.

למעלה