מכשירי MP3 וחיבור לרדיו טייפ באוטו

e c h i d n a

New member
מכשירי MP3 וחיבור לרדיו טייפ באוטו

בשעה טובה קניתי את מכשיר ה-Rio Karma שכ"כ התלבטתי לגביו. אחת הסיבות שבגללן רציתי דווקא את הנגן הזה היא האופציה המבורכת של חיבור הנגן לרדיו טייפ/דיסק באוטו. מקריאת כתבות בנושא הבנתי שישנם כמה סוגים של חיבורים, אחת האופציות היא מכשיר (RF (radio frequency שהוא בעצם מתאם לאנטנה (antenna adapter). הוא מתחבר בין אנטנטת האוטו ובין הרדיו טייפ כשהמטרה היא לחפש תדר פנוי עליו יכול הנגן לפעול. השאלה שלי היא בעצם, האם מישהו מכיר, יודע, מבין או חיבר לעצמו את הנגן לאוטו, מכיר את המכשיר הזה (ה-RF) יודע האם זה זקוק להתקנה מיוחדת? אם כן, איפה עושים את זה ובאיזו עלות? מודה לכם מראש לכל תשובה.

weird dust

New member
יש משדר רדיו

וזה אף פעם לא עובד טוב, לי יש נסיון עם צ'יינג'ר כזה.

e c h i d n a

New member
היי ל-weird dust

האם אתה יכול לפרט קצת יותר את תשובתך? איזה סוג של צ'יינג'ר יש לך? דגם? למה אתה מתכוון כשאתה כותב שזה אף פעם לא עובד טוב? האם החיבור דרש התקנה מיוחדת? מודה לתשובה

weird dust

New member
לי באוטו יש כיום ליין אין

בעבר היה לי באוטו צ'יינגר שפעל על רדיו, שידור גלים וקליטתם על ידי הרדיו. זה היה נחמד אבל הוא כל הזמן היה צריך לשנות את התדר וזה כל הזמן עשה בעיות ואף פעם לא קלט טוב. אני גר באיזור של הרבה כפרים ערביים וקלטו רוב הזמן את התחנות הלא חוקיות בערבית ולפעמים אפילו את התחנות של ירדן. בכל מיקרה זה די דומה גם היום עם שאר המשדרים זאת אותה שיטה. החיבור של הצ'יינג'ר לא דרש כלום זה משדר רדיו והרדיו וא בכל מיקרה מקלט.

למעלה